- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Nette yorumlara baktım çok olumsuz yorumlar var. Ünlü bir doktor olduğu için çok havalı, hastaları bekleten, üstten bakan, revizyon gerektiren ameliyatlar yaptığı söyleniyor.Emre İlhan gerçekten çok başarılı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nette yorumlara baktım çok olumsuz yorumlar var. Ünlü bir doktor olduğu için çok havalı, hastaları bekleten, üstten bakan, revizyon gerektiren ameliyatlar yaptığı söyleniyor.Emre İlhan gerçekten çok başarılı
Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak
İnstagramına baktım çok başarılı gözüküyor. TeşekkürlerMerhaba canim. Ben 2016 yilinda estetik amacli ameliyat oldum. O zaman 10.000 civari odemistim. Dr ve eşi ile gorusmeler yapildi. Ben acikcasi hem ameliyat oncesi bilgilendirme ameliyat sirasi gosterilen ozen hastane ve sonrasi icin takip etmeleri husunda onerecegim dr. Salih emre üregen. Hic fotografim yok kendi cektigim dr un çektiklerini bulursam atabilirim. Ne bir morluk ne bir agri hic yasamadim. Ameliyatim zormus koca bir kemik varmis en yamuğundan o zamanlar 15 temmuz olayindan dolayi bir memur yillik izin kullanamadigi icin ameliyat tarihi boşaldı ve ben evlenecegimi belirttigim icin onun sirasi bana geldi kisa surede ameliyat oldum. Dr. zamani olmayanlara yardimci olmaya calisiyor ama tabi gorusmeye gittiginde anca aciklarlar. Burnumun ameliyat edildigini kimse anlamiyor sanki doğal. Ameliyat oldugumu soyleyince hadi be diyorlar eski fotoyu gösteriyorum. Yani demem o ki bi şans ver. Simdiden hayirli olsun.
Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
bende ona oldum ama o kadar ödemedim neden öyle bir fiyat çıkarttı kiBen de araştırıyorum,
Ahmet islam 23 ile 28 bin
Mustafa demir 25 ile 30 bin dedi. Özellikle ikisinin yaptığını burunlar guzel,
Ama revizyon icin verilen fiyat bu. Bu doktorlara instagramdan bakın.
Mustafa demiri eledim fiyattan dolayı
Ama çok beğeniyorum yaptığı burunları
20,000 kadar ödeyebilirim ben.bende ona oldum ama o kadar ödemedim neden öyle bir fiyat çıkarttı ki
öneremem ama asla instgramdan bulma.Merhaba arkadaşlar,
Bu doktor kk'da da bayağı övülmüş, listeye aldım teşekkürlerBen ersin Ülkur e oldum 11 gün önce , göz altı ve göz kapağı ile.birlikte. ben görüşmeye gittiğinlmden 10 gün sonra ameliyatım oldu. 3 gün tamponlar alındı, 5. Gün alçı. Şimdi biraz sisliklerim var ama memnunum sonuçtan. Fiyatlar da Uygun bence çoğu kişiye göre. Ben hiç ameliyat geçirmedim bana 14 bin gibi bir rakama geldi burun
Fiyatlar sürekli degısıyor heraldebende ona oldum ama o kadar ödemedim neden öyle bir fiyat çıkarttı ki
Bu doktor da kk'da çok övülmüş, listeye aldım teşekkürlerProf. Dr. Şaban Çelebi’yi öneririm. İnstagram adresinden sayfasını inceleyebilirsiniz. Yurtdışından da birçok hastasının fotoğraflarını paylaşıyor.
gün ersü ve semih gök var bağdat caddesindeMerhaba arkadaşlar,
Fiyat olarak ne kadar diyecekler merak ediyorum.Çarşamba günü için ahmet islama randevu aldım. Muayene ücretsiz
Similasyon olursa 300 müş
mehmet yazar tek geçerimMerhaba arkadaşlar,
merhaba asla 1,5 seneden once öyle işlere girişmeyin çok pişman olursunuzBurda burun ameliyatı geçirmiş kişiler çok , bende birşey danışmak istiyorum. Burunla ilgili ne zaman rahatlariz. Mesela burnumu ne zaman rahat rahat silerim, ya da cilt bakımı gibi işlemler yaparım. Mesela benim burun üstüm soyulmaya başladı, peelin yapmak istiyorum, çünkü leke kalabilir böyle. Ama dokunmaya korkuyorum. Bir de sanki alt dudağımı da bastırdı,daha küçük ve arası açıldı gibi, bu zamanla geçecek değil mi?
Ortalama 23 ile 28 bin dediler. İnşallah 23 dürFiyat olarak ne kadar diyecekler merak ediyorum.
Listeye aldım. Gelişmeleri bildir lütfen.Ortalama 23 ile 28 bin dediler. İnşallah 23 dür