İstanbul burun estetiği araştırmam

Hastanede çalışırken fiyatları uygun ne zaman ünlenir kendi muayenehanesini acar ama bağdat caddesinde olacak fiyatlar 3 e katlar neyse emre ilhan iyi ama çok pahalı ve 1 yıl bekletir ebru topuz aşırı kötü arkadaşım sürekli ağlıyor haftaya Omer faik sagun a kuzenim ameliyat olacak olmadan bisey diyemem arda pelen yaptığı bir buruna denk geldim beğenmedim muhammed dilber değişik biri kötü yorumları siliyor tasarım için foto yolladim doktor bey inceleyecek güzel olacağına karar verirse sizi çağıracak gibi saçma bi yorum aldım ilker koçak var güzel burun yapıyor 6.000 tl ama çok güvensiz güzel olmazsa diye sorumlulugu üzerinden atmak için dil döküyor uzun lafın kısası gerçekten süper doktorlar var ama pahalı ucuz olanı yakalamak lazım daha şımarmamış kendi özel yerine geçmemiş biri he bu arada Ahmet Alp baktım burun deliklerini kötü yapıyor 5 kere ameliyat olan insanlar var iyi araştırmak lazım mesela ben 9 senedir araştırıyorum istediğim doktorlar pahalı diğerlerine güvenemiyorum ama şunu biliyorum 7000 den aşağı olan doktorlar genelde kötü

Merhaba arkadaşıniz EBRU TOPUZ a ameliyat olmuş hergun ağlıyor demişsin iz
Ben 2. Ameliyat düşünüyorum
Neden memnun değil
Sorunları ne

cuma gunu Huseyin Altun ve Aykut Ozpur ile gorustum,Huseyin beyden ameliyat tarihi aldim cok sakin ve kibar tedirgin edici yada sizi geren bir tarzi yok bence birebir gorusebilirsin

Merhaba:) bende randevu aldım kendisinden ameliyat oldun mu :)

Merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmadan önce uzun birsüre doktor aradım burda başka sitelerde olan hiç kimse doğru düzgün birilerini yönlendirmek amaclı birşey yazmamıştı bende ameliyat olduktan sonra mutlaka paylaşıcam insanlarda sonuçlar hakkında bilgi sahibi olsun diye düşünerek yazıyorum ocakta ameliyat oldum mirza firata 6000 tl ödedim ben çok memnun kaldım sonuçlarından ve bilen bilmeyen herkes çok beğendi bende çok memnun kaldım tavsiye ederim resimde yükledim öncesi ve sonrası olarak

Eklentiler

• IMG-20170413-WA0037.jpg
    IMG-20170413-WA0037.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 749
  • 2018-01-11-02-19-19-533.jpg
    2018-01-11-02-19-19-533.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 778
Merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmadan önce uzun birsüre doktor aradım burda başka sitelerde olan hiç kimse doğru düzgün birilerini yönlendirmek amaclı birşey yazmamıştı bende ameliyat olduktan sonra mutlaka paylaşıcam insanlarda sonuçlar hakkında bilgi sahibi olsun diye düşünerek yazıyorum ocakta ameliyat oldum mirza firata 6000 tl ödedim ben çok memnun kaldım sonuçlarından ve bilen bilmeyen herkes çok beğendi bende çok memnun kaldım tavsiye ederim resimde yükledim öncesi ve sonrası olarak
Fazla efektten burun şekli belli olmuyor ki :KK70:

Emre İlhan'ı tek geçerim bu konuda, hem kbb hem estetikçi olması büyük artı. bir de fiyatını bilmiyorum ama Naci Çelik var yaptığı burunlar için "senin istediğini değil yüzüne giden burnu yapıyorum" diyen bir doktordu. ameliyat olan bir kaç kişiyi biliyorum ne morluk ne şişlik basit bir operasyon gibiydi, ilgilenenler araştırabilir.

mustafa demir'e ameliyat olan ya da hakkında olumlu ya da olumsuz bir şeyler duyan biri var mı?

mustafa demir'e ameliyat olan ya da hakkında olumlu ya da olumsuz bir şeyler duyan biri var mı?
Bu zamana kadar hiç bir tane ne olumlu nede olumsuz bir şey yok yaa luften ameliyat olanlar deneyimlerini paylaşsın

X