Hastanede çalışırken fiyatları uygun ne zaman ünlenir kendi muayenehanesini acar ama bağdat caddesinde olacak fiyatlar 3 e katlar neyse emre ilhan iyi ama çok pahalı ve 1 yıl bekletir ebru topuz aşırı kötü arkadaşım sürekli ağlıyor haftaya Omer faik sagun a kuzenim ameliyat olacak olmadan bisey diyemem arda pelen yaptığı bir buruna denk geldim beğenmedim muhammed dilber değişik biri kötü yorumları siliyor tasarım için foto yolladim doktor bey inceleyecek güzel olacağına karar verirse sizi çağıracak gibi saçma bi yorum aldım ilker koçak var güzel burun yapıyor 6.000 tl ama çok güvensiz güzel olmazsa diye sorumlulugu üzerinden atmak için dil döküyor uzun lafın kısası gerçekten süper doktorlar var ama pahalı ucuz olanı yakalamak lazım daha şımarmamış kendi özel yerine geçmemiş biri he bu arada Ahmet Alp baktım burun deliklerini kötü yapıyor 5 kere ameliyat olan insanlar var iyi araştırmak lazım mesela ben 9 senedir araştırıyorum istediğim doktorlar pahalı diğerlerine güvenemiyorum ama şunu biliyorum 7000 den aşağı olan doktorlar genelde kötü
Merhaba arkadaşıniz EBRU TOPUZ a ameliyat olmuş hergun ağlıyor demişsin iz
Ben 2. Ameliyat düşünüyorum
Neden memnun değil
Sorunları ne