İstanbul burun estetiği araştırmam

Benim de bir yakınım Arda Pelen’e revizyon ameliyatı oldu. Kızcağızın burnu rezalet oldu. Burun delikleri yukarıda, burun yamuk ve asimetrik. Ben de kendisini düşünüyordum şimdi kime olucam bilmiyorum :KK43: Bu arada kızın kardeşi de arda pelene oldu onun burnu çok güzel ama onunki ilk ameliyat. Benimki revizyon olacak. Emre İlhan bu kadar uçuk fiyatlar vermese ona olurdum sanıyorum..

bende temmuza kadar dolu olduğu için vazgeçmek zorunda kalmıştım arda pelenden iyi oldu bu. hüseyin altun ,ahmet alp ve alpaslan yıldırımı araştır

bende temmuza kadar dolu olduğu için vazgeçmek zorunda kalmıştım arda pelenden iyi oldu bu. hüseyin altun ,ahmet alp ve alpaslan yıldırımı araştır
Alpaslan Yıldırım’la ilgili de olumsuz yorumlar okudum. Diğerlerini bilmiyorum araştırmak lazım tabi. En zor kısım şu karar verme olayı :kızgın:

Alpaslan Yıldırım’la ilgili de olumsuz yorumlar okudum. Diğerlerini bilmiyorum araştırmak lazım tabi. En zor kısım şu karar verme olayı :kızgın:

onuda eleyelim o zaman. gerçekten öyle aylardır araştırıyorum doktor kalmadı yani

onuda eleyelim o zaman. gerçekten öyle aylardır araştırıyorum doktor kalmadı yani
Ya keşke şöyle devlette falan henüz fazla adı duyulmamış ama iyi burun yapan biri denk gelse de olsam kurtulsam. Bu ünlü doktorların hep kötü yorumları oluyor insan soğuyor..

Ya keşke şöyle devlette falan henüz fazla adı duyulmamış ama iyi burun yapan biri denk gelse de olsam kurtulsam. Bu ünlü doktorların hep kötü yorumları oluyor insan soğuyor..

canım bende öyle düşünüp devletten buldum onlarında kötü yorumu var napcagımı şaşırdım. Aslına bakarsan birazda şans işi.

canım bende doktor arıyorumda mirza firat çok güzel burun yapıyor bende düşündüm ama hakkında iyi şeyler duymadım fikrini değiştirmeyim yinede araştır . Alev camcıoglunu hiç duymadım. Açtığım konuda araştırdıgım doktorlar ve fıyatları var bakarsın
cuma gunu Huseyin Altun ve Aykut Ozpur ile gorustum,Huseyin beyden ameliyat tarihi aldim cok sakin ve kibar tedirgin edici yada sizi geren bir tarzi yok bence birebir gorusebilirsin

cuma gunu Huseyin Altun ve Aykut Ozpur ile gorustum,Huseyin beyden ameliyat tarihi aldim cok sakin ve kibar tedirgin edici yada sizi geren bir tarzi yok bence birebir gorusebilirsin

ankaradayım canım karar verip gideceğim senın adına sevındım bende araştırıyım

canım hüseyin bey çok fotoğraf koymuyo sen baktınmı orda yaptıgı burunlara simetrisine falan ?

canım hüseyin bey çok fotoğraf koymuyo sen baktınmı orda yaptıgı burunlara simetrisine falan ?
Baktim birde gittiginde tasarim yapiyo ve begenmedigin yerleri yada gorsel gosterebilirsin diyo olup olmayacagina beraber karar verebiliriz gibi,o gun baska bir doktora daha gitmistim onun ukala tavrindan sonra Huseyin bey cok ilimli ve ikna edici geldi digerine tek bir yorum yaptim emin degilseniz olmayin ameliyat dedi kesti atti sanki gosterdigine mecburmusum gibi

Baktim birde gittiginde tasarim yapiyo ve begenmedigin yerleri yada gorsel gosterebilirsin diyo olup olmayacagina beraber karar verebiliriz gibi,o gun baska bir doktora daha gitmistim onun ukala tavrindan sonra Huseyin bey cok ilimli ve ikna edici geldi digerine tek bir yorum yaptim emin degilseniz olmayin ameliyat dedi kesti atti sanki gosterdigine mecburmusum gibi

ilgi önemli tabi bende dr şaban çelebi ile görüşücem bugün hala emin değilim :/

Nasil gecti gorusmen

Canım telefonda görüştüm uzak oldugum ıcın arkadasımı ofisine yolladım.Daha sonra 2 kez daha görüştük telefonda çok açık sözlü asla umut satmıyor her şeyide açık açık söylüyor hatta ankaradan doktor bile önerdi ama ben kendisine olmak istiyorum 20 yıllık doktor ve korkmama rağmen o güveni verdi. Şaban bey burnunun yapısı çok güzel çok rahatsız ediyosa olma dedi ama yan profilden dolayı rahatsız oldugumu söyledim, oda o zaman yuz yuze bi görüşüp muane edelim dedi ,2hafta sonra da yüz yüze görüşüp ameliyat tarihi alıcaz inşallah.
Sen karar verdin mi

Belki ek bir isim olacak ama Doç Dr Zerrin Boyacı var, Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nde çalışıyor şu an. KBB uzmanı fakat kariyeri boyunca burun üzerine çalışmış. Ben ona oldum ve her açıdan çok mutluyum, bir araştırın derim.

Belki ek bir isim olacak ama Doç Dr Zerrin Boyacı var, Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nde çalışıyor şu an. KBB uzmanı fakat kariyeri boyunca burun üzerine çalışmış. Ben ona oldum ve her açıdan çok mutluyum, bir araştırın derim.
Instagram hesabı ya da facebook hesabı yok. Nasıl bilgi edinebilirim bu doktorla ilgili?

Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum, İstanbul'da oturuyorum. Burun estetiği için doktor araştırıyorum ne zamandır. Çok yüksek fiyatlı olmayan ve güzel doktor önerilerine ihtiyacım var. Ayrıca devlet ve vakıf hastanelerinde önerisi olan var mı

Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum, İstanbul'da oturuyorum. Burun estetiği için doktor araştırıyorum ne zamandır. Çok yüksek fiyatlı olmayan ve güzel doktor önerilerine ihtiyacım var. Ayrıca devlet ve vakıf hastanelerinde önerisi olan var mı
15 gun once Huseyin Altun a ameliyat oldum cok cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim fiyatida cok ucuk degil gorusebilirsin

Benim kuzenim oldu Dr Doğan Pınar'a, fiyat olarak baya uygundu, burnu da gayet güzel oldu.

X