Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru
- Konu Sahibi Bloss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende izmir düşünüyorum sakıncası yoksa isim verebilirmisinizMerhaba çok geçmiş olsun. Konuya etiketlenmişim fakat ben izmir deyim. İmkanınız var mı bilmiyorum ama izmir de bu tür ameliyatlar daha ucuz oluyor. İzmir de ben de ameliyat oldum burnumdan çok memnunum.Bildiğim izmir de bu ameliyat için 2 doktor var biri benim ameliyat olduğum dr diğerinde başka. İsterseniz isim verebilirim.
Prof dr Ahmet Seyhan 'a ameliyat oldum benBende izmir düşünüyorum sakıncası yoksa isim verebilirmisiniz
Volkan Sunter Burdada bir influncer ve kardeşinin burunlarını yapmış en son sorduğumda 14 bin demişti,instagramdan incelersen güzel burunlar yaptığını görebilirsinMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi'nde K.b.b Doktoru Vacit Pamukçu 'ya gönül rahatlığıyla ameliyatınızı olabilirsiniz. Mükemmel bir doktordur bende yeni ameliyat oldum ve sonuçtan son derece memnunum. Dikişsiz, ağrısız ve tam istediğim gibi bir buruna sahibim. Şiddetle Vacit Hoca' mı herkese tavsiye ederim.. :))Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Yalnız iki mesajınız var, ikisi de bu doktor ile alakalı. Bana reklam gibi geldi.Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi'nde K.b.b Doktoru Vacit Pamukçu 'ya gönül rahatlığıyla ameliyatınızı olabilirsiniz. Mükemmel bir doktordur bende yeni ameliyat oldum ve sonuçtan son derece memnunum. Dikişsiz, ağrısız ve tam istediğim gibi bir buruna sahibim. Şiddetle Vacit Hoca' mı herkese tavsiye ederim.. :))
- 1 Nisan 2021
- 29
- 32
- 3
- 28
- 27 Haziran 2021
- 27
- 16
- 18
- 30
Ben geçen sene İstanbul'da yaptırdim. Doktorun ismi hakkı İzmirli çok memnun kaldım tam istediğim gibi oldu öneririm. Ameliyat sonrası da çok ilgiliydi bir ay hayli hayli yeter kendim için bahsedeyim 1 ayda ben ameliyatı oldum yeni burnumla hiçbir morluk yokken arkadaşlarımla görüşüyordum. Anlatmak istediğim hangi doktor olursa olsun 1 ayda ameliyatınizi iyileşmiş bir şekilde dönersinizMerhaba arkadaşlar,
- 10 Aralık 2015
- 79
- 18
- 88
- 29
- 28 Temmuz 2017
- 104
- 61
- 98
Merhabalar 2 arkadaşımda istanbulda hakan gence’ye yaptırdı burunlarını ve meme küçültme ameliyatlarını. 2 sinden de çok memnun kaldılar,inşallah içinize sinen doktoru bulursunuz. Şimdiden şifa olsunMerhaba arkadaşlar,
- 29 Aralık 2020
- 329
- 94
- 33
- 28
Merhaba arkadaşlar,
Açıkçası ben yapmazdım. Ve iyiki de yapmadım. Bende almanyadan Türkiye’ye göçtüm, burda yaptırdım ve iyiki doktor burda.Merhaba arkadaşlar,
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Anlamadım. Nerede yaptırdınız?Açıkçası ben yapmazdım. Ve iyiki de yapmadım. Bende almanyadan Türkiye’ye göçtüm, burda yaptırdım ve iyiki doktor burda.
- 29 Aralık 2020
- 329
- 94
- 33
- 28
Ahmet bey ke gorusmenı nasıl gectı bnmde vu hafta randevum var revızyonıcın tavrı nasıl memnun kaldınızmıBen de araştırıyorum,
Ahmet islam 23 ile 28 bin
Mustafa demir 25 ile 30 bin dedi. Özellikle ikisinin yaptığını burunlar guzel,
Ama revizyon icin verilen fiyat bu. Bu doktorlara instagramdan bakın.
Mustafa demiri eledim fiyattan dolayı
Ama çok beğeniyorum yaptığı burunları
Merhabalar..Hakan Kara yi gözüm kapalı tavsiye edebilirim..gecen sene ben olmuştum.. kendisini çooook araştırarak karar vermiştim.. yaptığım en doğru seçimlerden biriymiş.. ağrı kesici hapımın kutusunu bile açmamistim:)))Merhaba arkadaşlar,
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Evet tavrı gayet iyiAhmet bey ke gorusmenı nasıl gectı bnmde vu hafta randevum var revızyonıcın tavrı nasıl memnun kaldınızmı
Ağır kanlı biri. Kesinlikle onu tercih edicem
- 23 Haziran 2020
- 20
- 31
- 8
- 31
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Fiyatları görünce artık normal diyorum 75,000 TL bile diyen oldu.kiz arkadasim 2 hafta önce dr. arda pelende ameliyat oldu ve cok memnun. oda yurtdisindan istanbula uctu yanlis hatirlamiyorsam 2600 euro civari birsey ödedi.