Merhaba, Volkan Bey'e ameliyat oldunuz mu? Ben de ona olmayi dusunuyorum ama kararsızım ne yazık ki.Canim cevabın için çok teşekkürler Mustafa yaziri bilmiyorum ama volkan suntere ilk görüşme için randevu aldım bibbak istersen tabi bende paylaşıcam birbirimize destek olmuş oluruz doktor seçimi konusunda
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru
- Konu Sahibi Bloss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 333
- 36
Hayir daha olmadim malesef hakkında yorum ariyorum kkulubundeMerhaba, Volkan Bey'e ameliyat oldunuz mu? Ben de ona olmayi dusunuyorum ama kararsızım ne yazık ki.
Merhaba. resimleriniz varsa ozelden paylasma sansiniz olur mu?Merhaba bakırköy acıbadem hastanesinde doktor Naser Dadaşzade yaptı burun ameliyatımı gayet memnun kaldım tavsiye ederim sanırım şimdilerde kendi kliniğnde hizmet veriyor.
Merhaba özelden yazarmısınız şuan nası memnunmusunuz burnunuzdanBen Ahmet İslam beye 2015 yılında ameliyat oldum. Kişinin kendi yüz hatlarına uygun çok doğal bir burun yapıyor. Bende tavsiye ederim.
Kızlar bu arada ben gecen hafta revizyon icin Güncel Öztürkle görüştüm. Revizyonu olmak istememin sebebi burun ucundaki asimetrik. Burnumun sağ tarafi önden dümdüz gayet güzel inerken, sol tarafi hic ameliyat yapilmamis gibi ve burun ucu sol tarafta tombul duruyor. Yani sag tarafım estetikli, sol tarafim estetiksiz hic oynanmamis gibi (ilk ameliyati eyup bozkurt yapmisti, kesinlikle önermiyorum!!) Güncel bey "benim yorum yapmam etik olmaz, doktorunla konus" diye apar topar yolladi. Sonra eve gelip yabanci forumlardaki güncel bey ile ilgili yorumlara (realself diye bi site, oraya mutlaka bakin cunku oradaki olumsuz yorumlari hic bi doktor sildiremiyor!) baktigimda olumsuz yorumlarda bendekiyle birebir ayni asimetri sikayetleri yazdigini gördüm. Onun ameliyatları sonrasi da cok fazla asimetri sikayeti olmus. O yuzden sanirim beni biraz da "benim yaptigim ameliyatlar da zaten böyle" diye düşünüp geri yolladı! Bu arada google yorumlara baktigimda ofisin altindaki yorumlarin %90'ı fake sanirim çünkü yorum yapan kisilerin hep ne hikmetse hesaplarindan sadece 1 yorum yapilmis görünüyor. Doktorlari arastirirken bu detaylara da dikkat edin. Eger bi doktorun googleda ofisinin altinda hep şimdiye kadar sadece 1 yorum, o da sadece doktorun ofisinin altina yapilmis gözüküyorsa, %10000 hepsi fake yorum.
Bu anlattıklarınız gerçekten çok üzücü, ürkütücü ama hiç şaşırmadım çünkü size bunları yapan sayın Dr. Eyup Bozkurt benim kuzenimide ameliyat etti ve tavır aynı tavır. Allahtan onda sizinki kadar büyük ve tehlikeli komplikasyonlar olmamıştı ama burundan nefes alması çok kötü oldu ameliyattan sonra. Zaten ameliyat sonrası eğrilik oluştu ve burun büyük olmuş hatta eskisinden büyük olmuş nasıl becerdi bilmiyorum. Ağlanacak haline gülüyoruz artık çünkü kıza resmen fil hortumu gibi bir burun yapmış ve ilgisizliği şaka gibi Dr. Eyüp Bozkurt beyin. Yaptığı ameliyattan sonra burnundan nefes alması bozulan hastasının burnunun içine zahmet edip endoskopla bakmazmı bir cerrah? Yok! Muayenelerde çıplak gözle yalandan bakıp yolluyordu. Tamamen geçiştirmeye yönelik. Hayatımda böyle şey görmedim. Tavrını değiştirip insanlara saygıyla davranmayı sorumluluk almayı öğreneceğine hala asistanlarını sosyal medya ekibini eşini dostunu falan mutsuz hastalarına saldırtarak insanları sindirme peşinde. Asistanlarıda zaten böyle işleri yapmaya çok uygun. Ona göre itinayla seçilmişler. Korkunç bir çark dönüyor.
Güncel beyide inceledim ve onla ilgili yorumlarınızada katılıyorum zaten böyle aynı tip doktorlar birbirlerini çok tutuyorlar birbirlerinin başarısızlıklarını oyunlarını örtüyorlar olan hastalara oluyor. Gittiğiniz görüştüğünüz doktorlarla ilgili güncelleme yapmaya devam edin lütfen. Ben ilk ameliyat için doktor arayışındayım kimseyi bulamadım içime sinen ve neredeyse vazgeçmek üzereyim, benim eyüp bozkurt mağduru kuzenede revizyon için iyi doktor lazım. Belki aynı doktora iki kişi gidince doktorlar biraz indirim yapar diye umuyoruz çünkü fiyatlar çok uçmuş durumda.
Bu anlattıklarınız gerçekten çok üzücü, ürkütücü ama hiç şaşırmadım çünkü size bunları yapan sayın Dr. Eyup Bozkurt benim kuzenimide ameliyat etti ve tavır aynı tavır. Allahtan onda sizinki kadar büyük ve tehlikeli komplikasyonlar olmamıştı ama burundan nefes alması çok kötü oldu ameliyattan sonra. Zaten ameliyat sonrası eğrilik oluştu ve burun büyük olmuş hatta eskisinden büyük olmuş nasıl becerdi bilmiyorum. Ağlanacak haline gülüyoruz artık çünkü kıza resmen fil hortumu gibi bir burun yapmış ve ilgisizliği şaka gibi Dr. Eyüp Bozkurt beyin. Yaptığı ameliyattan sonra burnundan nefes alması bozulan hastasının burnunun içine zahmet edip endoskopla bakmazmı bir cerrah? Yok! Muayenelerde çıplak gözle yalandan bakıp yolluyordu. Tamamen geçiştirmeye yönelik. Hayatımda böyle şey görmedim. Tavrını değiştirip insanlara saygıyla davranmayı sorumluluk almayı öğreneceğine hala asistanlarını sosyal medya ekibini eşini dostunu falan mutsuz hastalarına saldırtarak insanları sindirme peşinde. Asistanlarıda zaten böyle işleri yapmaya çok uygun. Ona göre itinayla seçilmişler. Korkunç bir çark dönüyor.
Güncel beyide inceledim ve onla ilgili yorumlarınızada katılıyorum zaten böyle aynı tip doktorlar birbirlerini çok tutuyorlar birbirlerinin başarısızlıklarını oyunlarını örtüyorlar olan hastalara oluyor. Gittiğiniz görüştüğünüz doktorlarla ilgili güncelleme yapmaya devam edin lütfen. Ben ilk ameliyat için doktor arayışındayım kimseyi bulamadım içime sinen ve neredeyse vazgeçmek üzereyim, benim eyüp bozkurt mağduru kuzenede revizyon için iyi doktor lazım. Belki aynı doktora iki kişi gidince doktorlar biraz indirim yapar diye umuyoruz çünkü fiyatlar çok uçmuş durum
Kızlar bu arada ben gecen hafta revizyon icin Güncel Öztürkle görüştüm. Revizyonu olmak istememin sebebi burun ucundaki asimetrik. Burnumun sağ tarafi önden dümdüz gayet güzel inerken, sol tarafi hic ameliyat yapilmamis gibi ve burun ucu sol tarafta tombul duruyor. Yani sag tarafım estetikli, sol tarafim estetiksiz hic oynanmamis gibi (ilk ameliyati eyup bozkurt yapmisti, kesinlikle önermiyorum!!) Güncel bey "benim yorum yapmam etik olmaz, doktorunla konus" diye apar topar yolladi. Sonra eve gelip yabanci forumlardaki güncel bey ile ilgili yorumlara (realself diye bi site, oraya mutlaka bakin cunku oradaki olumsuz yorumlari hic bi doktor sildiremiyor!) baktigimda olumsuz yorumlarda bendekiyle birebir ayni asimetri sikayetleri yazdigini gördüm. Onun ameliyatları sonrasi da cok fazla asimetri sikayeti olmus. O yuzden sanirim beni biraz da "benim yaptigim ameliyatlar da zaten böyle" diye düşünüp geri yolladı! Bu arada google yorumlara baktigimda ofisin altindaki yorumlarin %90'ı fake sanirim çünkü yorum yapan kisilerin hep ne hikmetse hesaplarindan sadece 1 yorum yapilmis görünüyor. Doktorlari arastirirken bu detaylara da dikkat edin. Eger bi doktorun googleda ofisinin altinda hep şimdiye kadar sadece 1 yorum, o da sadece doktorun ofisinin altina yapilmis gözüküyorsa, %10000 hepsi fake yorum.
benim de revizyon ameliyati dusundugun bi doktorsasirdim da bu yorumlari gorunce yaptigi burunlar dogal gibi ama dogru doktoru bulmak cok zor..Kızlar bu arada ben gecen hafta revizyon icin Güncel Öztürkle görüştüm. Revizyonu olmak istememin sebebi burun ucundaki asimetrik. Burnumun sağ tarafi önden dümdüz gayet güzel inerken, sol tarafi hic ameliyat yapilmamis gibi ve burun ucu sol tarafta tombul duruyor. Yani sag tarafım estetikli, sol tarafim estetiksiz hic oynanmamis gibi (ilk ameliyati eyup bozkurt yapmisti, kesinlikle önermiyorum!!) Güncel bey "benim yorum yapmam etik olmaz, doktorunla konus" diye apar topar yolladi. Sonra eve gelip yabanci forumlardaki güncel bey ile ilgili yorumlara (realself diye bi site, oraya mutlaka bakin cunku oradaki olumsuz yorumlari hic bi doktor sildiremiyor!) baktigimda olumsuz yorumlarda bendekiyle birebir ayni asimetri sikayetleri yazdigini gördüm. Onun ameliyatları sonrasi da cok fazla asimetri sikayeti olmus. O yuzden sanirim beni biraz da "benim yaptigim ameliyatlar da zaten böyle" diye düşünüp geri yolladı! Bu arada google yorumlara baktigimda ofisin altindaki yorumlarin %90'ı fake sanirim çünkü yorum yapan kisilerin hep ne hikmetse hesaplarindan sadece 1 yorum yapilmis görünüyor. Doktorlari arastirirken bu detaylara da dikkat edin. Eger bi doktorun googleda ofisinin altinda hep şimdiye kadar sadece 1 yorum, o da sadece doktorun ofisinin altina yapilmis gözüküyorsa, %10000 hepsi fake yorum.