• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Erdi Özdemir çok tecrübeli ve iyi bir dr fiyat yanılmıyorsam 6.000

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Bence iyi araştırmak lazım dolandiricisi var sahtekarı var geçmiş olsun

Ben Aralık'ta Mustafa Demir'e oldum ameliyat. 12bine oldum. Revizyon olmadığı için herhalde. O durumda fiyatlar artabiliyormuş.. bir de çok yoğun. Doktorun takviminde boş yer olursa 1 ay içinde olabilirsiniz tabii ki. Ben görüşmede 1 ay sonrası için boş var diyordu. Ama sonra şansıma 2 hafta içinde olabildim ameliyat. Vazgeçen biri olmuştu herhalde hemen haber verdiler. Yılbaşından sonra fiyatlar arttı tabii şu an ne kadardır bilemiyorum. Yurtdışından geldiğinizi söylemeyn yine de siz görüşmelerde. Şehir dışı diyebilirsiniz yoksa döviz üzerinden fiyat biçiyorlar gibi geliyor

Ben Aralık'ta Mustafa Demir'e oldum ameliyat. 12bine oldum. Revizyon olmadığı için herhalde. O durumda fiyatlar artabiliyormuş.. bir de çok yoğun. Doktorun takviminde boş yer olursa 1 ay içinde olabilirsiniz tabii ki. Ben görüşmede 1 ay sonrası için boş var diyordu. Ama sonra şansıma 2 hafta içinde olabildim ameliyat. Vazgeçen biri olmuştu herhalde hemen haber verdiler. Yılbaşından sonra fiyatlar arttı tabii şu an ne kadardır bilemiyorum. Yurtdışından geldiğinizi söylemeyn yine de siz görüşmelerde. Şehir dışı diyebilirsiniz yoksa döviz üzerinden fiyat biçiyorlar gibi geliyor
Bir de umur akın var.. Mustafa bey olmasa idi onunla görüşmeye gidecektim.. instagram'dan bakın işlerine, ben çok beğenmiştim fiyatı d auygundu. 10bin diyordu.. bir arkadaşım da görüşmeye gitti 10a konuşmuşlardı

deri kalınsa sonuç ortalama oluyor, türkiyenin en ünlü kgb burun yapan doktorlardan birine oldum ama sonuç.... lütfen isim istemeyin yazmak istemiyorum ://

Yorumun için teşekkürler. Nette biraz araştırma yaptım, bazı doktorlar için 40,000 - 50,000 TL gibi rakamlar söyleniyor. Fiyatlar çok uçuk geldi bana. Benim düşündüğüm rakam en fazla 20,000 civarı.
Tabi iyi bir doktor olsun ama fiyat olarak da çok zorlamasın beni.
Merhabalar ben göğüs protezi ameliyatı oldum dr afet öncel inanılmaz memnun kaldım burnunu yaptıranlarda memnunmuş hatta kış aylarında ben de ona yaptırmayı düşünüyorum fiyat performans açısından süper bir doktor iyileşme sürecim de mükemmeldi operasyon sonrası hasta ilişkisi de süper kesinlikle tavsiye ederim ..

deri kalınsa sonuç ortalama oluyor, türkiyenin en ünlü kgb burun yapan doktorlardan birine oldum ama sonuç.... lütfen isim istemeyin yazmak istemiyorum ://
Şimdi daha çok merak uyandırdı. Kim acaba 🤔

Herkese teşekkür ederim. 💐❤️
Bir liste yapıp doktorların yaptığı işleri/ yorumları teker teker inceleyeceğim.

Maksimum 20,000 TL düşünüyorum.
Fiyatlar niye böyle astronomik onu da anlamış değilim. Doktor tabi emeğinin karşılığını alacak ama daha makul fiyatlar olabilir.
Ben fiyat olarak ne kadar der bilmiyorum ama bir görüşün isterseniz

Ben 2014 yılında Prof. Dr. Onur Erol'a ameliyat oldum. Çok memnunum burnumdan. Benim burnumun içerisinde eğrilik ve et vardı. Nefes alma problemimde gitti. Doktorun ameliyat takvimine göre süre değişebilir.
Onur Erol u araştırın, kendisi bir burun ameliyatı konusunda dünyaca kabul görmüş , teknikleri geliştiren bir hekim, ayrıca yurt dışından geliyorsunuz diye daha fazla ücret isteyeceğini düşünmüyorum.
bir hekimin yurt dışından geliyor diye aynı işleme 2 katı istemesi hiç etik değil, şahsen böyle bir Hekimi ben tercih etmem

Merhaba arkadaşlar,

Emre İlhan gerçekten çok başarılı

Back