• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru

Her doktorun kendi tarzı var. Hangisi sana hitap eder acaba? Emre İlhan’ı bir anlamda burası meşhur etti. Onun yaptığı burunları gereksiz kavisli ve yapay buluyorum. Üstelik de aşırı pahalı. Yüzüne uygun doğal burunlardan hoşlanıyorsan Güncel Öztürk’ü tavsiye ederim. Didem Soydan’ın burnunu da o yapmıştı. Şöyle de bir şey var acaba ünlü diye mi özendi, ona yüzüyle uyumlu güzel bir burun yaptı? Bir de Barış Çakır var, onun işlerini de beğeniyorum. Ama o da pahalı olabilir. İsmail Küçüker ve Alev Camcıoğlu’na bir bak derim.

Emre Ilhan fiyati yurtici disi farketmiyor cunku zaten euro ile fiyat veriyor. Burnuma bisey gerekse sadece onu dusunurum

Her doktorun kendi tarzı var. Hangisi sana hitap eder acaba? Emre İlhan’ı bir anlamda burası meşhur etti. Onun yaptığı burunları gereksiz kavisli ve yapay buluyorum. Üstelik de aşırı pahalı. Yüzüne uygun doğal burunlardan hoşlanıyorsan Güncel Öztürk’ü tavsiye ederim. Didem Soydan’ın burnunu da o yapmıştı. Şöyle de bir şey var acaba ünlü diye mi özendi, ona yüzüyle uyumlu güzel bir burun yaptı? Bir de Barış Çakır var, onun işlerini de beğeniyorum. Ama o da pahalı olabilir. İsmail Küçüker ve Alev Camcıoğlu’na bir bak derim.
Evet
6 sene önce bende burdan hatırlıyorum bu doktorları. Burada çok isimleri duyuldu ve İnstagram herkese paha biçilemez bir ün sağladı.

Bence çok şanslısınız 😀 GamzeSd GamzeSd
Nadir şanslardansınız emin olun.
Şurada 100 kişi burun ameliyatı olsa %75 i revizyonluk durumda
Ben de dahil.
O yüzden özellikle revizyon ameliyatı kime yapılacağı cok önemli
Ben ameliyat olmadım yanlış anlaşıldı. Doktorun sayfasından attım. Kız bizim mahalleli örnek olsun diye attım.

Ankara düşünürseniz Tural Fatullayev'e bakabilirsiniz, dediğiniz aralıkta olması lazım. Bir gece yatıp, ertesi gün dönebiliyorsunuz zaten.
Ben Ankaralıyım, İstanbul'da ameliyat olup ertesi gün kendi aracımızla Ankara'ya döndüm sorunsuz şekilde (kendi doktorumu önermeyeceğim çünkü %100 memnun kaldım diyemem).
Bir de bir an önce randevu almaya çalışın çünkü arkadaşım Erkan Soylu için ameliyat günü alacaktı, yanlış hatırlamıyorsam şubata kadar doluydu. Özellikle bu dönemde yurtdışı çok fazla talep var, o nedenle uygun gün bulmanız zor.

Opr. Dr. Mustafa Karaca , 2017de ameliyat oldum, o dönem özel bir hastanedeydi, şimdi kendi özel muayenehanesi var sanırım. Çevremden burnumun doğal olduğuna dair tepkiler aldım,ben memnun kaldım..

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Prof. Dr. Şaban Çelebi’yi öneririm. İnstagram adresinden sayfasını inceleyebilirsiniz. Yurtdışından da birçok hastasının fotoğraflarını paylaşıyor.

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Ben volkan sunteri cok beğeniyorum fiyat 12/13 bin daha ucuzu yok zaten

Merhaba arkadaşlar, burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ? Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ? Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Dr. Mehmet Dogru instagram estecentral ordan ulasip bilgi alabilirsiniz. Ben ameliyat oldum ve cok memnunum 😍

Fıyat ben sormadım, son paylaşımda fiyata isyan edenlerin yorumlarını gördüm.
Bu hafta sonu bir sempozyumda canlı ameliyatını izledim Emre İlhan'ın. Oldukça uzman duruyordu işinde. Benim doktorum da katılmıştı, o bahsedince merak ettim izledim. Bence bazı doktorların tarzı aşağı yukarı aynı. Sadece bazıları şanslı ve ünlü

Bu hafta sonu bir sempozyumda canlı ameliyatını izledim Emre İlhan'ın. Oldukça uzman duruyordu işinde. Benim doktorum da katılmıştı, o bahsedince merak ettim izledim. Bence bazı doktorların tarzı aşağı yukarı aynı. Sadece bazıları şanslı ve ünlü
Evet sıze katılıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Ben barış çakır I öneririm

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba bakırköy acıbadem hastanesinde doktor Naser Dadaşzade yaptı burun ameliyatımı gayet memnun kaldım tavsiye ederim sanırım şimdilerde kendi kliniğnde hizmet veriyor.

Kuzu ben 2016 da 5 bine oldum ama bir kaç ay içinde çok yükselmişti en son 20 ya da 25 bındi. Reşat Burak Ayan bir görüş çok iyi bir doktordur.

Back