• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru

Hangi ara 20 binden 35 bine çıktı 🙄
O kadar garip ki, mesela soruyorsunuz
1 ay sonra yine soruyorsunuz dolar gibi fırlıyor. Bence kafalarına gore fiyat veriyorlar.
Revizyon ücretiymiş bu arada
Direkt revizyon olacağını söylemiştin

Mesela 3 ay oldu sanirim, mustafa demir var
18-20 bin arası dediler, 1 hafta içinde sordum
30 bin dedi ya 😂dedim ama siz boyle boyle dediniz, sonra minimum 25 bin dediler.

Anladığım kadarıyla sordugunuz an gidip muayene olmak lazım. Zaten çoğu da ücretli muayene

çok çok araştırdım fakat fiyatlar çok fazla. şaban çelebi daha uygun hemde burunlarını begenıyorum kredş çekip yaptırıcaktım vazgectım keske yaptırsaydım:)

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Süleyman taş.

O kadar garip ki, mesela soruyorsunuz
1 ay sonra yine soruyorsunuz dolar gibi fırlıyor. Bence kafalarına gore fiyat veriyorlar.
Revizyon ücretiymiş bu arada
Direkt revizyon olacağını söylemiştin

Mesela 3 ay oldu sanirim, mustafa demir var
18-20 bin arası dediler, 1 hafta içinde sordum
30 bin dedi ya 😂dedim ama siz boyle boyle dediniz, sonra minimum 25 bin dediler.

Anladığım kadarıyla sordugunuz an gidip muayene olmak lazım. Zaten çoğu da ücretli muayene
Şaka gibi ya kim kimden ne koparirsa mantığı😠

Ben ersin Ülkur e oldum 11 gün önce , göz altı ve göz kapağı ile.birlikte. ben görüşmeye gittiğinlmden 10 gün sonra ameliyatım oldu. 3 gün tamponlar alındı, 5. Gün alçı. Şimdi biraz sisliklerim var ama memnunum sonuçtan. Fiyatlar da Uygun bence çoğu kişiye göre. Ben hiç ameliyat geçirmedim bana 14 bin gibi bir rakama geldi burun

Şu an böyle, önden bakınca hafif bir eğrilik var gibi ama bir tarafı baya şiş burnun o yüzden diye düşünüyorum, oturması 6 ay 1 sene diyorlar

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-09-10-59-05-19.jpg
    Screenshot_2021-06-09-10-59-05-19.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 465
Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Furkan şengöz e olmayın da kime olursanız olun. Hayatımı mahvetti allah da onu kahretsin.

Merhaba çok geçmiş olsun. Konuya etiketlenmişim fakat ben izmir deyim. İmkanınız var mı bilmiyorum ama izmir de bu tür ameliyatlar daha ucuz oluyor. İzmir de ben de ameliyat oldum burnumdan çok memnunum.Bildiğim izmir de bu ameliyat için 2 doktor var biri benim ameliyat olduğum dr diğerinde başka. İsterseniz isim verebilirim.

Evet merak edip baktim, eski haliniz daha iyiymiş. Burun ucu ödem kalmış sanirim. Ve aşırı uzun olmuş. Yani eski hali bile o kadar uzun değilmiş
Furkan şengöz e olmayın da kime olursanız olun. Hayatımı mahvetti allah da onu kahretsin.

Şu an böyle, önden bakınca hafif bir eğrilik var gibi ama bir tarafı baya şiş burnun o yüzden diye düşünüyorum, oturması 6 ay 1 sene diyorlar
Güzel olmuş ama önceki hali de çok sorunlu değilmiş. Benim burnumun görüntüsü bayağı problemli.

Evet merak edip baktim, eski haliniz daha iyiymiş. Burun ucu ödem kalmış sanirim. Ve aşırı uzun olmuş. Yani eski hali bile o kadar uzun değilmiş
Eski halim çok küçük. Burun ucunda ödem yok iki yıl geçti hicbir doktor çare bulamıyor burunda kesik izleri ömür boyu kalıcı 'ne paramı veriyor 'ne düzeltiyor koca burunla eğik iğrenç burunla kalakaldım. Aynalara küstüm

Merhaba arkadaşlar,

Tayfun Demirel , Hisar hastanesindeydi şimdi ataçehirde yeni yer açmış. İyi bir doktor yapmacık burun yapmıyor asla, doğal yapıyor

Eski halim çok küçük. Burun ucunda ödem yok iki yıl geçti hicbir doktor çare bulamıyor burunda kesik izleri ömür boyu kalıcı 'ne paramı veriyor 'ne düzeltiyor koca burunla eğik iğrenç burunla kalakaldım. Aynalara küstüm
Eminin burnunuzu yapacak iyi bir doktor vardır ama, belki sizin bulunduğunuz şehirde yoktur.

Konunuzu dün görmüştüm üzüldüm adınıza. Bir de Google'da olumsuz mesajları sildiriyormuş😡
Evet google ye youtube ye çok yazdım yazdığımız olumsuz yorumlar silinmiş kimse göremiyor. Canıma tak etti . Bütün televizyon kanallarını gezecek artik

Back