• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru

Aman diyim şehir dışından geliyorum falan de yoksa çok manyak rakamlar söylüyorlar, ben 3 ameliyatımı olacağım, bakalım kaburdagan kulaktan kemik alınacak ve önceki ameliyattan sonra göz altında çıkan kemik düzeltecek çok iş var. 15 gün içinde olacağım size duruma göre yazarım isterseniz.
İlk ame

İstanbuldan hiç kimseyi tanımam bilmem ama Türkiye'de ki herkes için geçerli bu söyleyeceğim. Yurtdışında geldiğini kimseciklere söyleme 🤭 Seni yürüyen dolar, avro olarak görürler Bloss Bloss um 🙃
Çok kolay para kazanıyoruz ondan herhalde 🤔
Türkiye'ye gelince masraflar dışında verebileceğim maximum miktar 20,000 olabilir.
Niye bu kadar uçuk bu fiyatlar😔

İlk ameliyatımı burnumda kırık yanlış kaynayıp delikleri kapattığı için olmuştum mahv etti ,alpaslan çabuk aman diyim kaçın

Çok kolay para kazanıyoruz ondan herhalde 🤔
Türkiye'ye gelince masraflar dışında verebileceğim maximum miktar 20,000 olabilir.
Niye bu kadar uçuk bu fiyatlar😔
Yurt dışından dolarla müşteri aldıkları için yazık gerçekten ben ümit taşkın gittiğim de 80 bin dedi

Aman diyim şehir dışından geliyorum falan de yoksa çok manyak rakamlar söylüyorlar, ben 3 ameliyatımı olacağım, bakalım kaburdagan kulaktan kemik alınacak ve önceki ameliyattan sonra göz altında çıkan kemik düzeltecek çok iş var. 15 gün içinde olacağım size duruma göre yazarım isterseniz.
Paylaşırsanız çok sevinirim.

2019 Aralık ayında ameliyat oldum. İstanbul Altunizade Acibadem hastanesinde Prof.Dr.Tamer Erdem. Hem Kbb doktoru hem plastik cerrah ikisi beraber uzmanliği olan doktor çok az. Bu zamana kadar sikayetim hic olmadi 1.5 sene geçti. Gönülden tavsiye ediyorum.

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Merhaba canim. Ben 2016 yilinda estetik amacli ameliyat oldum. O zaman 10.000 civari odemistim. Dr ve eşi ile gorusmeler yapildi. Ben acikcasi hem ameliyat oncesi bilgilendirme ameliyat sirasi gosterilen ozen hastane ve sonrasi icin takip etmeleri husunda onerecegim dr. Salih emre üregen. Hic fotografim yok kendi cektigim dr un çektiklerini bulursam atabilirim. Ne bir morluk ne bir agri hic yasamadim. Ameliyatim zormus koca bir kemik varmis en yamuğundan 😂 o zamanlar 15 temmuz olayindan dolayi bir memur yillik izin kullanamadigi icin ameliyat tarihi boşaldı ve ben evlenecegimi belirttigim icin onun sirasi bana geldi kisa surede ameliyat oldum. Dr. zamani olmayanlara yardimci olmaya calisiyor ama tabi gorusmeye gittiginde anca aciklarlar. Burnumun ameliyat edildigini kimse anlamiyor sanki doğal. Ameliyat oldugumu soyleyince hadi be diyorlar eski fotoyu gösteriyorum. Yani demem o ki bi şans ver. Simdiden hayirli olsun. 🌸

Önerilen doktorlara tek tek bakacağım. Çok teşekkür ederim arkadaşlar💐❤️

İlk ameliyat daha uygun verılıyor fiyat. Ama yurtdışı telinde sormayın. Sordurun tr de olan birilerine 😀
Benim daha önceden de burnum kırılmıştı ve 18 yaşında ameliyat olmuştum. Sonra maalesef tekrar kırıldı.
İyi bir doktor ve kısıtlı zaman. Umarım Türkiye'ye gidince hallederim.

Benim daha önceden de burnum kırılmıştı ve 18 yaşında ameliyat olmuştum. Sonra maalesef tekrar kırıldı.
İyi bir doktor ve kısıtlı zaman. Umarım Türkiye'ye gidince hallederim.
Özellikle ahmet islam revizyonda iyi diye okumuştum. Dün fiyat sordum işte.
Muayene ücretsizmiş.smilasyon 300 ₺ ameliyatta ücretinden similasyon ücreti düşüyormuş:)

Back