AdNoctum Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2013 118 34 34 3 Haziran 2015 Konu Sahibi simgeed #61 Bütün cevaplar aynı olur mu yahu yok komsu olsa gideriz buraya konu açmayız değil mi?
C cagla1990 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Haziran 2015 100 31 34 3 Haziran 2015 Konu Sahibi simgeed #62 AdNoctum .!.: Bütün cevaplar aynı olur mu yahu yok komsu olsa gideriz buraya konu açmayız değil mi? Genişletmek için tıkla... Birazsa imsanin kendisine bagli butun gun evde oturmala cevre yapilmiyor... En guzeli calismak yada kurslara gitmek
AdNoctum .!.: Bütün cevaplar aynı olur mu yahu yok komsu olsa gideriz buraya konu açmayız değil mi? Genişletmek için tıkla... Birazsa imsanin kendisine bagli butun gun evde oturmala cevre yapilmiyor... En guzeli calismak yada kurslara gitmek
nomunomuchua Susaysan sus, susmaysan afkur! Pro Üye 3 Eylül 2012 21.837 57.420 3 Haziran 2015 Konu Sahibi simgeed #63 Bir, iki kafa dengi edinsen var ya o şehir cennet olur sana :) İlk işin bir kursa yazılmak olsun. Hem hobi olur hem çevre. Ya da çalışmalısın. Arkadaş dediğin ayağına gelmez ki
Bir, iki kafa dengi edinsen var ya o şehir cennet olur sana :) İlk işin bir kursa yazılmak olsun. Hem hobi olur hem çevre. Ya da çalışmalısın. Arkadaş dediğin ayağına gelmez ki
G glerknglerkn Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2015 791 565 30 Eylül 2015 Konu Sahibi simgeed #64 Ben varım kızlarrr evlendm istanbula geldik avrupa yakasındayım
G glerknglerkn Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2015 791 565 30 Eylül 2015 Konu Sahibi simgeed #65 Benimde hiç arkadaşım yok burda eşim gez dolaş diyor ama yanlız olmuyor varsa arkadaş edinmek isteyen ben varım
Benimde hiç arkadaşım yok burda eşim gez dolaş diyor ama yanlız olmuyor varsa arkadaş edinmek isteyen ben varım
G glerknglerkn Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2015 791 565 30 Eylül 2015 Konu Sahibi simgeed #66 AdNoctum .!.: Bütün cevaplar aynı olur mu yahu yok komsu olsa gideriz buraya konu açmayız değil mi? Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz
AdNoctum .!.: Bütün cevaplar aynı olur mu yahu yok komsu olsa gideriz buraya konu açmayız değil mi? Genişletmek için tıkla... Nerede oturuyorsunuz
papatyagibisin Biz büyüdük ve kirlendi dünya... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2015 140 99 30 Eylül 2015 Konu Sahibi simgeed #67 çalışmayı deneseniz hem vakit geçer hem çevre edinmiş olursunuz... Hobi kurslarıda işe yarar tabi.
G glerknglerkn Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2015 791 565 30 Eylül 2015 Konu Sahibi simgeed #68 papatyagibisin .!.: çalışmayı deneseniz hem vakit geçer hem çevre edinmiş olursunuz... Hobi kurslarıda işe yarar tabi. Genişletmek için tıkla... Eşim çalıştırmaz ki hamileyim ben
papatyagibisin .!.: çalışmayı deneseniz hem vakit geçer hem çevre edinmiş olursunuz... Hobi kurslarıda işe yarar tabi. Genişletmek için tıkla... Eşim çalıştırmaz ki hamileyim ben