istanbul a evlendim cok yalnizim :(

canım bende bulunduğum şehre yeni geldim eşimin iş arkadaşının eşiyle çok samimi olduk birde orta yaşlı ablamız var onlada samimiyim bu ikisi şimdilik yetiyor bana. canım sıkıldığında bunaldığımda hemen arkadaşımla dertleşiyorum. birde memleketimden kankim var onunla sürekli 3g sohbet ediyorum böyle böyle günler geçiyor

Evet haklisin oyle olsaydi daha cok bunalirdim ..

Sansin varmis anlastigin bi iki kisi denk gelmis zaten bi tane olsa insana yeter..yeter ki guvendigin biseyler paylasabildigin biri olsun :)

Aynen ha

Ben de köydeyim ama arkadas olunca köy fark etmiyor güzel temiz büyük köyleri zaten buranin. Ama snein yasadigin yer nasil?

E arkadasin varmis iste. Buyuk sayilmaz benim bulundugum koy cok kucuk bir yer. Gorgusuz insanlarla dolu genc kiz desen yok diyecek kadar az onlarla mesafemi koruyorum serli insanlar. Esimin ailesi gibi. Tutunabilecegim hic bir sey yok yani anlayacagin

Evet. Ben tek bir seyden eminim oda omrumu burda geciremem ve burda cocuk sahibi olmak istemem cunku mutsuzum

Benim cocugum oldu ve esimle inanilmaz iyi aramiz yani tüm dünyasi benim. Ben onlar icin katlaniyorum bu duruma. Yoksa hic kolay degil. Türkiyeye dönecegimiz günü hayal edip duruyoruz.

Ayni durumdayiz, arkadasim yok. olsa daha kolay olurdu diyorum. Ve sunu anlarim, ancak Türkiyeden gelenlerde iyi arkadas olabilirim, burada bir iki tanidim su an görüsmüyorum kiskanc ve fesat insanlar hep

Benim cocugum oldu ve esimle inanilmaz iyi aramiz yani tüm dünyasi benim. Ben onlar icin katlaniyorum bu duruma. Yoksa hic kolay degil. Türkiyeye dönecegimiz günü hayal edip duruyoruz.

Allah muhabbetinizi arttirsin ve dilerim hayaliniz gerceklesir

Daha önce kk da buluşmalar yapılıyodu bir çoğuna gitmişliğim vardı belki yakın zamanda gene buluşma olur buluşma haberleri ve aktiviteler bölümünden bilgi edinebilirsiniz.Ben istanbulda yaşıyorum semt bilgisi verirseniz size uygun aktivitede buluruz eminim, gerçi nette çoğu yerde ismek kursları vs. çok katılıp çevre edinebilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…