Eşiniz sizden ayrı gezi programı yapıyor mu

eşiniz bana garip gelmedi.bende xaman zaman ayrı takılmayı severim.
görmeyi çok istediginiz bir şehre gittiginden bahsetmiş ama tatil planını da başka bir şehre yapmışsınız.
ozaman tatil yerini belirlerken nereye gitmek istediginizi de söyleyin
çocuklarla dinlenmeli tatil yapıyoruz onda diretemem maalesef
ben istiyorum ki ufaklık büyüyene kadar o da bi yere gitmesin bana haksızlık
biraz büyüyünce beraber gezeriz

aynen oyle işte demek istediğim bu
37.haftaya kadar çalıştım hamileyken
sonrasında da sürekli evdeydim bunaldim
çocuğu ben daha çok istedim diye cefasını ben çekmek zorunda mıyım
Valla ben esime niye bu kadarini ben ustleniyorum dedigimde.. sen anasin diyo:)) sanki biz bilmiyoruz:) ben cogu seyi yaparim dogru.. hani yemekbyedirmek camasirlari banyolari vs. Ama firsat buldugumdada kendimi disari atarim. Hani bu illa tatil olmasi gerekmezde.. ne bilim yanliz disari cikabilirsin sende bebegi ona birakip vs. O kadarinida yapabilir sanirim

Ben eşime git arkadaslarinla playstation oyna diyorum çocukla seni evde yalnız bırakmam zaten huysuz yazık sana diyor. He yapmaz mı belki yapar benim kocam asla yapmaz bal börektir demem ama ilkine ses çıkarmam ikincisine çıkarmam üçüncüsüne çıkarmam adet haline getirirse cirkefe baglarim.

Sana da yazık canım insan biraz düşünceli olur, esekten düşenin halini esekten düşen anlarmis. 2 aylık bebeğim var balkona ciksam bile bana bi gezmeye gitmiş gibi oluyor. Öyle bunaliyor ki insan. O bebeği yalnız başina yapmadın ananin evinden de getirmedin. Sen çocuktan dolayı cikamiyorsan kusura bakmasın o da şehir dislarina gezmeye gidemez. Uyumlu olmaya çalışma bu defa. Sen de insansin.

evliler evet. farklı bakış acılarına ihtiyacım var. aynen yalnız kalmak gidememek çok koyuyor ama ben bir de herşeyi eşimle yapmayı tercih ederim. böyle ayri ayri farklı sehirlere gezmeye gidildi mı evli olmanın bir anlamı kalmaz ki
sanki bu olayda aramızdaki sevgi de azaldı mi acaba diye korkuyorum

Sizin kadar abartılı düşünmüyorum. Kendinizi üzmeyin. Evli olmak arkadaşlar ile tatile gidememek değil. Belki onların da buna ihtiyacı vardır. Güveniyorsanız sorun etmeyin. Siz de gezin dediğim gibi. Evde oturup onu beklemeyin.

Biz nerdeyse herşeyi beraber yaparız tatil gezme dışarıda yürüyüş... 5 aylıkta kızımız var. Ben açıkcası bebeğimizin işlerini en başından beri tek başıma kendim üstlenmedim. Gece uyandığında kızım emzirdikten sonra eşimi uyandırırdım ben gazını çıkaramıyorum sen yapıver diye. Öyle öyle alıştı artık bebeğe bakmaya. Emzirmek dışında herşeyi yapar. Dün hatta emzirip ben kuaföre gittim sonra eve alışveriş yaptım 3 saat takıldım. O baktı evde. Oynaştırır uyutur vs.
Bebek bakımı işini anneler genelde tek başına karşıladığı için babalar kendilerine ihtiyaç duyulabileceğini düşünmüyor. O yüzden sizi rahatça bırakıp gidebiliyor gezmeye.
Şimdilik bekleyin derim ben.Yavaş yavaş bebeğe bakmasını sağlamanızı tavsiye ederim. Sonrasında sağıp verin sütü eline bir gün baksın bebeğe siz de gezin arkadaşlarınızla. Ama bunları tatlı tatlı yapın. Ben öyle yapıyorum

Sizin kadar abartılı düşünmüyorum. Kendinizi üzmeyin. Evli olmak arkadaşlar ile tatile gidememek değil. Belki onların da buna ihtiyacı vardır. Güveniyorsanız sorun etmeyin. Siz de gezin dediğim gibi. Evde oturup onu beklemeyin.
çok teşekkür ederim yorumunuz için.
güven konusunda kesinlikle bir sorun yok kendimden çok ona güvenirim
off işte minnacık bebekle nereye gidicem
en fazla farklı bir şehirde yaşayan anneme gidebilirim ama o da cok yorucu
bilemiyorum bi daha düşünücem

Valla ben esime niye bu kadarini ben ustleniyorum dedigimde.. sen anasin diyo:)) sanki biz bilmiyoruz:) ben cogu seyi yaparim dogru.. hani yemekbyedirmek camasirlari banyolari vs. Ama firsat buldugumdada kendimi disari atarim. Hani bu illa tatil olmasi gerekmezde.. ne bilim yanliz disari cikabilirsin sende bebegi ona birakip vs. O kadarinida yapabilir sanirim
yapar ya onu yapar konuşuyoruz bazen yaparmisin diyorum tabiki diyor
ama bu ikisi aynı şey değil ki
farklı bi yere gezmeye gitti mi bi havası değişiyor insanın. çok ii geliyor
anayız evet ve yükün çoğu bizim omuzlarınızda
hem evde hem işte çalış sonra tatile o gitsin oh ne ala:duduk:

çok teşekkür ederim yorumunuz için.
güven konusunda kesinlikle bir sorun yok kendimden çok ona güvenirim
off işte minnacık bebekle nereye gidicem
en fazla farklı bir şehirde yaşayan anneme gidebilirim ama o da cok yorucu
bilemiyorum bi daha düşünücem

Havalar sıcak yolda perişan olmayın. Gidemiyorsanız evde bebeğinizle ilgilenin, kafa dinleyin. Beraber tatile de gidecekmişsiniz nasil olsa acısını çıkartırsınız :)

Benimki gitmiyor keske gitse.
Yani samimi arkadaslariyla, erkek erkege, sirayla her birinin memleketinde bulusurken zaten sizin ne isiniz var? Siz de ayri bir sekilde baska zaman gidersiniz.

çok haklısınız. yazdıktan sonra zihnim açıldı sanki rahatladım. benim bi resti çekmem laızm başka türlü bu hep böyle sürecek.
inanirmisiniz bayram temizliğini bile kendim yaptım ki bebekle çok zor temizlikçi çağırmadım sırf masraf olmasin diye ama o uçak bileti alıp zaten bunun katlisını harcayacak bu bana karşı çok büyük haksızlık.
şuan başka bir sebepten limoniyuz, ilk uygun fırsatta konuyu açacağım. bana sormadan bu sekilde plan yaptığı için arkadaşlarına mahcup olsa da umrumda değil bi şekilde halletsin.
benim en büyük zaafim aman tartışma cikmasin sesler yükselmesin huzursuz olmayalım.diye düşünmem
sizce bunu nasıl.yenerim

Ben eşimle bu konuda sıkıntı yaşamıyorum beraber de tatile gezmeye gideriz ayrı ayrı gittiğimizde olur. Şehir dışı ya da şehir içi ayrı takildigimiz zamanlar var yani. Bence siz eşinizin arkadaşlarıyla tatile gitmesine değil sizinle herhangi bir plan yapmamasına kiziyorsunuz. Eğer sizinle de tatil ve gezi planları yapsa bu kadar sorun etmezsiniz bence. Eşinizle konuşurken özellikle bunu vurgulayin kendinizi iyi ifade edin ki yanlış anlaşılma olmasın.

Ben eşime git arkadaslarinla playstation oyna diyorum çocukla seni evde yalnız bırakmam zaten huysuz yazık sana diyor. He yapmaz mı belki yapar benim kocam asla yapmaz bal börektir demem ama ilkine ses çıkarmam ikincisine çıkarmam üçüncüsüne çıkarmam adet haline getirirse cirkefe baglarim.

Sana da yazık canım insan biraz düşünceli olur, esekten düşenin halini esekten düşen anlarmis. 2 aylık bebeğim var balkona ciksam bile bana bi gezmeye gitmiş gibi oluyor. Öyle bunaliyor ki insan. O bebeği yalnız başina yapmadın ananin evinden de getirmedin. Sen çocuktan dolayı cikamiyorsan kusura bakmasın o da şehir dislarina gezmeye gidemez. Uyumlu olmaya çalışma bu defa. Sen de insansin.
aynen oyle, alışkanlık haline geliyor ki hiç istemediğim bişey
erkekler bizim yaşadıklarımızı anlamıyor, fena bunaldim
sana da Allah kolaylık versin canim

Sessiz kaldığın sürece aynı şeyler olacak.
Söyle içinden geleni. Uyumlu yapıcı olmak güzel birşey ama bu iyi niyet suistimal edilince çirkefe bağlamazsan üzülen sen olursun sadece.
Peki simdi alttan almayip tavrini koyarsa konu sahibi esi degisir mi sizce? Merak ettigim icin soruyorum :) gec mi kaldi yoksa biseyler yapilabilir mi bu huyu konusunda

Biz nerdeyse herşeyi beraber yaparız tatil gezme dışarıda yürüyüş... 5 aylıkta kızımız var. Ben açıkcası bebeğimizin işlerini en başından beri tek başıma kendim üstlenmedim. Gece uyandığında kızım emzirdikten sonra eşimi uyandırırdım ben gazını çıkaramıyorum sen yapıver diye. Öyle öyle alıştı artık bebeğe bakmaya. Emzirmek dışında herşeyi yapar. Dün hatta emzirip ben kuaföre gittim sonra eve alışveriş yaptım 3 saat takıldım. O baktı evde. Oynaştırır uyutur vs.
Bebek bakımı işini anneler genelde tek başına karşıladığı için babalar kendilerine ihtiyaç duyulabileceğini düşünmüyor. O yüzden sizi rahatça bırakıp gidebiliyor gezmeye.
Şimdilik bekleyin derim ben.Yavaş yavaş bebeğe bakmasını sağlamanızı tavsiye ederim. Sonrasında sağıp verin sütü eline bir gün baksın bebeğe siz de gezin arkadaşlarınızla. Ama bunları tatlı tatlı yapın. Ben öyle yapıyorum
eşim bebekle ilgilenir akşamları
ama bu dediginizi ben hala yapamadım
kuaföre gidemedim aylardır, biraz da benim tembelliğim
kesinlikle tatlı dille yapmak lazim çünkü aksi türlü ters tepiyor
ben herşeyi yapmak la övünüyorum ama bu doğru bişey değil

Benimki gitmiyor keske gitse.
Yani samimi arkadaslariyla, erkek erkege, sirayla her birinin memleketinde bulusurken zaten sizin ne isiniz var? Siz de ayri bir sekilde baska zaman gidersiniz.
benim tabiki işim yok onların arasında
istediğim eşimle tek beraber gitmemiz
yada eşli gidilebilir
başka zaman beraber gideriz lafı da yapmıyor ki

Peki simdi alttan almayip tavrini koyarsa konu sahibi esi degisir mi sizce? Merak ettigim icin soruyorum :) gec mi kaldi yoksa biseyler yapilabilir mi bu huyu konusunda
Bence hiçbir şey için geç değil.
İster 2 yıllık evli olsun ister 20 yıllık.
Kararlı bir şekilde tavrını koyarsa bunu devam ettirirse olabilir.
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modunda olursa hep üzülen kendi olur.
Şimdiye kadar sesimi çıkarmadım ama artık sabrım taşmak üzere ile başlayan cümleler kurup gerekirse ayrılırım şeklinde dile getirmeden gözdağı verilmeli karşıdakine. Aksi takdirde amaan nasıl olsa barışıyoruz nasıl olsa kabul ediyor diyerek davranışından vazgeçmeyebilir.

Ben eşimle bu konuda sıkıntı yaşamıyorum beraber de tatile gezmeye gideriz ayrı ayrı gittiğimizde olur. Şehir dışı ya da şehir içi ayrı takildigimiz zamanlar var yani. Bence siz eşinizin arkadaşlarıyla tatile gitmesine değil sizinle herhangi bir plan yapmamasına kiziyorsunuz. Eğer sizinle de tatil ve gezi planları yapsa bu kadar sorun etmezsiniz bence. Eşinizle konuşurken özellikle bunu vurgulayin kendinizi iyi ifade edin ki yanlış anlaşılma olmasın.
sevgiliyken böyle değildi işte, takıntı derecesinde. bırakmazdı başka ayrı planlar yapmazdık
ve lafa gelince çocuk gezmeye engel değil der arkadaş ortamlarında
beraber de tatil yapıyoruz ama böyle gezi gibi yapmadık çok uzun zamandır
böyle bisey e ihtiyacım var
şehir ici plan yapıyor bi yerler e götürüyor
oyuzden konuyu açınca nankör lukle de suclanicam biliyorum
yanlış anlasilmamak için nasil söyleyeceğimi bilemiyorum

Bence hiçbir şey için geç değil.
İster 2 yıllık evli olsun ister 20 yıllık.
Kararlı bir şekilde tavrını koyarsa bunu devam ettirirse olabilir.
Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın modunda olursa hep üzülen kendi olur.
Şimdiye kadar sesimi çıkarmadım ama artık sabrım taşmak üzere ile başlayan cümleler kurup gerekirse ayrılırım şeklinde dile getirmeden gözdağı verilmeli karşıdakine. Aksi takdirde amaan nasıl olsa barışıyoruz nasıl olsa kabul ediyor diyerek davranışından vazgeçmeyebilir.
Haklisin. Benim esimde bazi konularda benden daha kadindir ve inattir ve istedigi olsun ister. Ondan sordum. Bana bikac taktik verebilirmisin acaba :olamaz:

merhaba arkadaşlar.
yaklasik 2 yıllık evliyim öncesinde de eşimle 3 yıllık birlikteliğimiz vardı. esimin ikinci benim ilk evliligim.
eşimle severek evlendik, sevgililik döneminde de tartistigimiz dönemler oldu tabi ancak genelde hep ben alttan aldim. eşim akrep burcu ve kendisine yapılanları asla unutmaz ve mutlaka acısını çıkarır, bu en yakını ben bile olsam. bu ilişkide benden daha kadındır, inanılmaz trip atar bazen günlerce sürdürür. herşeye rağmen eksi artı yönlerini tarttigimda yaptığı iyi şeyler bazı huylarını hosgormemi sagliyor.
bunları anlatmanın sebebi aslında sizden akıl isteyeceğim için nasil biri olduğunu anlatmaktı.
eşim sevgililik döneminde herşeyi beraber yapmamızı isterdi etkinlik, tatil, alisveris vs. tabiki kendi arkadaşlarımızla ayrı da görüşürdük ancak çoğunlukla beraber takılirdık. birkaç kez yurtdışı ve yurtiçi tatile gitmiştik.
eşimle ilk yilimizda saçma bir sebepten tartıştık ve birkaç gün konuşmadık. o dönemde belki daha öncesi planlamıştı ama bana söylememişti bilmiyorum, baristigimizda söyledi. isle ilgili bağlantıda olduğu iki arkadaşı ile diyarbakıra gitti , daha doğrusu o burdan gitti , trabzondan bir arkadaşı da diyarbakır a gitti, d.bakirda yaşayan arkadaşları onları ağırladı gezdirdi. o dönem çalışmıyordu aynı zamanda iş bağlantıları kurmak için de gittiğini söyledi. sanırım 3 gün filan kalmıştı.
ben o dönem 3 aylık filan hamileydim ancak hem issiz olduğu için hem de zaten yapılmış bir program olduğu için sesimi çıkarmadım. açıkçası tartışmış olmamız onun üste çıkmasına neden oldu.
üzerinden bayağ zaman geçti şimdi yine aynı arkadaş grubu bu kez trabzonda buluşmak istiyor. geçen çok normal birşeymiş gibi arabada söyledi şimdi de trabzona gidiyoruz diye bastan anlamadım saf gibi beraber gidiyoruz sandim sevindim sonradan onlarla gideceğini anladım. eve geldiğinde de onlarla telf da konustu zamanı belirleyelim ona göre biletleri alalım diye.
inanılmaz bozuldum ama bişey demedim.. iki açıdan çok üzülüyorum ilki sevgiliyken herseyi beraber yapıyoduk evlenince ve çocuktan sonra neden böyle oldu. üstelik gittiği yerler benim de çok gitmek istediğim yerler.
ikincisi suan bebeğimiz 3.5 aylık ve ben yalnızım hem ilgiye hem gezmeye benim de çok ihtiyacım var bütün gun evdeyim o gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum.
ben çok katı biri değilim belki bana doğru düzgün birşekilde anlatsa anlayışlı davranacağım ama oldu bittiye getiriyor.
buarada normalde haftaiçi haftasonu arkadaşlarıyla buluşacaksa mutlaka bana sorar onayımı alır.
evliligimizde bir sorunumuz yok, onun ailesiyle görüşmüyoruz bayağ problemler var ancak evimizde mutlu huzurluyuz
erkekler evlenince yada çocuktan sonra böyle biraz bekarlık hayatını mı özlüyor bilmiyorum bu konu beni çok üzdü. üstelik çocuk ikimizin çocuğu ben neden evde oturup ona bakıyorken o böyle rahatlıkla geziyor.
eşime bu konuyu açtığımda yine triplere burunsun istemiyorum hani öyle bir giriş yapayım ki ikimiz de gerilmeden bu konuyu çözelim. çünkü sert bir şekilde girersem konu çıkmaza girebilir ve ben yine onun haklı çıkmasını istemiyorum. biraz akıllıca bir yönteme ihtiyacım var.
buarada ağustos ayında tatile gideceğiz evlendikten sonra her sene çocuklarla (onun önceki evliliğinden bir kizi var) yaptığımız klasik deniz ve otel tatili. bu konuyu açtığımda ben zaten senin için bunu ayarladım diyebilir ama ikisi aynı şey değil.
off çok uzun oldu kusura bakmayın bu konuda çok dolmuşum okuyanlara ve yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim

Sizde evde oturmayin mafem o gelince dr siz kendi arkadaslarinizla plan yapin kendi evde takilsin. Boyle zeytin yagi gibi uste cikanlara yasattiklarini yasatmazsan ogrenemiyolar. Bence sesini cikarma gitsin gelsin onun evde oldugu vakitte sen tatile git 2 3 gunluk. Bakalim uste cikacak mi o zaman

X