Buyurun bana kahveye gelinEvet istanbul da yapilcak cok sey var esimle haftasonlari cikip biseyler yapiyoruz..ama o butun gun calisiyo ve insan yalniz bi yere kadar disarda takilabiliyo dertlesip konusabilcek birini ariyo insan
MemnuniyetleBuyurun bana kahveye gelin
Buyurun bana kahveye gelin
bende gelebilir miyim ?
yanlız dışarı çıkmana müsade eden bir eşin ve ailesi var.. şükretsen mi neEvet istanbul da yapilcak cok sey var esimle haftasonlari cikip biseyler yapiyoruz..ama o butun gun calisiyo ve insan yalniz bi yere kadar disarda takilabiliyo dertlesip konusabilcek birini ariyo insan
Ne guzel Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cocukla ugrasirken zaman nasil geciyo anlamazsin zaten :)Sendenim canim evlendim geldim kimsem yok burda gozumun önünde hep annem babam ankara bazen uyandigimda ben nerdeyim diyorumm ama artık yavrum olacak inş
Evet cok sukur karisan bi esim yok aksine surekli cik disari kafani dagit diyo ama yalniz bi yere kadar insan konusmak laflamak dertlesmek istiyo guvendigi biriyleyanlız dışarı çıkmana müsade eden bir eşin ve ailesi var.. şükretsen mi ne
haklısın canım ama o kadar şanslısın ki iyi tarafından bak durumuna.. tanıştığın insanlarda olacaktır elbet. ben de ailemden uzak bi yere gelin gitmiştim, eşim yanımda olmadan dışarı çıkamazdım asla. böyle olsaydın daha mı iyi olurdu. düşünEvet cok sukur karisan bi esim yok aksine surekli cik disari kafani dagit diyo ama yalniz bi yere kadar insan konusmak laflamak dertlesmek istiyo guvendigi biriyle