istanbul a evlendim cok yalnizim :(

simgeed

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
49
23
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim aslinda hep takip ederdim ama hic yazmamistim.. Ben evleneli 7 ay oldu istanbul a evlendim ama burda esim ve esimin ailesinden baska kimseyi tanimiyorum.. gezmeye kendimi oyalamaya calissamda insanin gercekten dertlesecegi arada bulusup bi kahve icebilecegi bi arkadasinin olmamasi cok kotu.. Benimle ayni durumda olan var mi..burda tanisan arkadas edinen grup kurup arada bulusan ne bilim

Çevre edinmekten kolay ne var, benim buradan görüştüğüm arkadaş grubum bile var en basiti :)

Evet istanbul da yapilcak cok sey var esimle haftasonlari cikip biseyler yapiyoruz..ama o butun gun calisiyo ve insan yalniz bi yere kadar disarda takilabiliyo dertlesip konusabilcek birini ariyo insan

Ben de çocuklar büyüyünceye kadar hep esimin ailesi onun arkadasının eşleriyle görüşmek zorunda kaldım

Ama hıcbırı eski arkadaslarının yada ailenın yerını tutmaz

Şimdi çocukların sınıf arkadaslarının anneleriyle görüşüyorum biraz daha iyi geldi ama yınede ne yaparsanız yapın eskı arkadaslar gibi olmuyo

Aynen oyle eski arkadaslarin yerini hic bisey tutmuyo ama malesef sehirler degisince eskisi gibi olmuyo

Burdan ilk defa yaziyorum hatta internette ilk defa yaziyorum..hic tanimadigim insanlarin bana geri donusler yapmasi destek olmasi bile yuzumu gulumsetti tesekkurler

Canım bende istanbulun avrupa yakasından evlenip anadolu yakasına geldim ve kimseyi tanımıyodum burda aylarca arkadassiz kaldım eşimle herseyi yapiyoduk ama arkadaş gibi olmuyo tabi.. zamanla arkadaşların olucak sabret biraz daha bence

Evet istanbul da yapilcak cok sey var esimle haftasonlari cikip biseyler yapiyoruz..ama o butun gun calisiyo ve insan yalniz bi yere kadar disarda takilabiliyo dertlesip konusabilcek birini ariyo insan
yanlız dışarı çıkmana müsade eden bir eşin ve ailesi var.. şükretsen mi ne

üc senedir evliyim ve hic arkadas edimedim ve ben yurt disina geldim. Hemcinslerimden hic hayir yok. Baslarda bir iki görüstügüm oldu ve bana karsi cok degistiler.
Ya ben ne yapayim. Kiskanc ve fesat insanlarin ortasina düstüm. Mükemmel olsam bile hic degisen birsey olmuyor, arkadas edinemiyor burada insan =(

Sendenim canim evlendim geldim kimsem yok burda gozumun önünde hep annem babam ankara bazen uyandigimda ben nerdeyim diyorumm ama artık yavrum olacak inş

Sendenim canim evlendim geldim kimsem yok burda gozumun önünde hep annem babam ankara bazen uyandigimda ben nerdeyim diyorumm ama artık yavrum olacak inş
Ne guzel Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cocukla ugrasirken zaman nasil geciyo anlamazsin zaten :)

Evet cok sukur karisan bi esim yok aksine surekli cik disari kafani dagit diyo ama yalniz bi yere kadar insan konusmak laflamak dertlesmek istiyo guvendigi biriyle
haklısın canım ama o kadar şanslısın ki iyi tarafından bak durumuna.. tanıştığın insanlarda olacaktır elbet. ben de ailemden uzak bi yere gelin gitmiştim, eşim yanımda olmadan dışarı çıkamazdım asla. böyle olsaydın daha mı iyi olurdu. düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…