Eşiniz sizden ayrı gezi programı yapıyor mu

Sizde evde oturmayin mafem o gelince dr siz kendi arkadaslarinizla plan yapin kendi evde takilsin. Boyle zeytin yagi gibi uste cikanlara yasattiklarini yasatmazsan ogrenemiyolar. Bence sesini cikarma gitsin gelsin onun evde oldugu vakitte sen tatile git 2 3 gunluk. Bakalim uste cikacak mi o zaman
işte böyle inatla hareket etti mi saygı kalmıyor bence. böyle böyle insanlar soğuyor birbirinden.
ben sevgimiz sursun istiyorum ama nedense bu konuda tikandim. hakli oldugumu biliyorum ama bi türlü nasil konusacagimi bulamadim

işte böyle inatla hareket etti mi saygı kalmıyor bence. böyle böyle insanlar soğuyor birbirinden.
ben sevgimiz sursun istiyorum ama nedense bu konuda tikandim. hakli oldugumu biliyorum ama bi türlü nasil konusacagimi bulamadim

Bu inat degil canim. Sen esini istedigin kadar karsina al konus. O oraya gitmeyi kafaya taktiysa seni ne yapar eder haksiz cikartir. Senin tek yapabilecegin sey ya durmadan borca sokup disari gitmemesini saglamak. Yada ayni seyi bikez de olsa kendisine yasatmak. Obur turlu anlayabilecegini sanmiyorum. Sen dedin baskin karakterde agzimi acsam simdiye kadar yaptiklarini sayar nankor olurum diye. Ha su da degil bende tatile gidiyorum sende rvde gecirde vakit gorelim tarzinda degil. Ayni esin gibi son dakika oyle tatlilikla hallediceksin ki esin nokuyoruz dediginde hani sende gidiyosun ben anlayisla karsiliyorum ya ben seninde anlayisli oldugunu dusundugum icin birax tek tatil yapicam diceksin. Inat yok kavga yok. Ha sana derse ki yok gitmiceksin kadin basina vs vs derse o zaman sende beni birakip tatile gitmeni istemiyorum evlisin ve ailen var bende oralari gezmek istiyorum deyip kendini ancak oyle aklayabilirsin. Obur turlu omur boyu agzimin tadi bozulmasin modunda yasarsin. Maalesef ama durum bu

çok haklısınız. yazdıktan sonra zihnim açıldı sanki rahatladım. benim bi resti çekmem laızm başka türlü bu hep böyle sürecek.
inanirmisiniz bayram temizliğini bile kendim yaptım ki bebekle çok zor temizlikçi çağırmadım sırf masraf olmasin diye ama o uçak bileti alıp zaten bunun katlisını harcayacak bu bana karşı çok büyük haksızlık.
şuan başka bir sebepten limoniyuz, ilk uygun fırsatta konuyu açacağım. bana sormadan bu sekilde plan yaptığı için arkadaşlarına mahcup olsa da umrumda değil bi şekilde halletsin.
benim en büyük zaafim aman tartışma cikmasin sesler yükselmesin huzursuz olmayalım.diye düşünmem
sizce bunu nasıl.yenerim
Sen masraf olmasın diye uğraşırken bak nasıl harcıyor paraları.
Bu program yapıldığına göre ne kadar sorun çıkarırsan çıkar gidecek o halde probleme gerek yok. O seyahate gitsin sen de alışverişe git.En sevdiğin en popüler parfümü al yaz geldi gidiyor tüm kozmetiklerini yenile, bebekten sonra vücut ölçülerin değişmiştir dolabına ilaveler yap.
Birde en önemlisi bu sanki; hergün için değilse bile haftada en az 3 gün İçin eve yardımcı al ve sende dışarı çık arkadaşlarınla program yap. Eline çocuğu verip eve bağlamış seni. Bugün Trabzon’a gider yarın başka yerlere gider sende arkasını toplarsın. Parayıda sen harca senin harcamalarına yetişmek için çabalasın gezip tozmak İçin değil

Haklisin. Benim esimde bazi konularda benden daha kadindir ve inattir ve istedigi olsun ister. Ondan sordum. Bana bikac taktik verebilirmisin acaba :olamaz:
Tam olarak ne konuda:)
Her ilişkinin dinamiği farklıdır genel öneriler vermek yanlış olur

Sen masraf olmasın diye uğraşırken bak nasıl harcıyor paraları.
Bu program yapıldığına göre ne kadar sorun çıkarırsan çıkar gidecek o halde probleme gerek yok. O seyahate gitsin sen de alışverişe git.En sevdiğin en popüler parfümü al yaz geldi gidiyor tüm kozmetiklerini yenile, bebekten sonra vücut ölçülerin değişmiştir dolabına ilaveler yap.
Birde en önemlisi bu sanki; hergün için değilse bile haftada en az 3 gün İçin eve yardımcı al ve sende dışarı çık arkadaşlarınla program yap. Eline çocuğu verip eve bağlamış seni. Bugün Trabzon’a gider yarın başka yerlere gider sende arkasını toplarsın. Parayıda sen harca senin harcamalarına yetişmek için çabalasın gezip tozmak İçin değil
aynen oyuzden salak gibi hissettim kendimi.
bunu yapmamın sebebi de benim yaşlı bir halam var kimsesi yok her ay ona yardımda bulunuyoruz önümüzdeki aylarda da evini taşıyacak daha çok paraya ihtiyacı olacak. esim sagolsun bi kere lafini etmedi bu konunun aksine yardımda bulunalim diye o teklif eder. esim temizlikci cagir dese de ben dedim eşime ben temizlerim paraya ihtiyacımız olacak diye. aslında durumumuz müsait.
bu kez de gitmesine izin verirsem alışkanlık haline gelecek gibi. bir de geçen gittiği bana çok koydu hiç belli etmedim ama bu kez de giderse içten içe beni yiyecek bu konu ve bi yerde patlayacağım
kendi arkadaşlarım sağolsun doğru düzgün aramıyor bile beni ki bırak dışarı çıkalım
bazılarına çok kırgınım
konsum var çok yardımcı oldu bana ve hep çıkalım der. onunla çıkacağım yada anneme gideceğim ama bu üzülmeyecegim anlamına gelmiyor
aklımdan geçen bi cingar çıkarmak ha en kötü ne olur, gonlumu alır ve program yapmıştım bu kez bari gideyim der ona tamam ama hiçbişey olmamış gibi davranamam yoksa içten içe ondan soğuyacağım

8 sene olacak evleneli.
Bekarken de evlendikten sonra da kalabalık bir arkadaş grubuyla haftada bir çıkardı eşim,hiç sorun etmedim. Hamile kaldım ve hamileliğinin sonuna doğru kendi iradesiyle gitmemeye başladı. Doğum sonrası zaten ilk 3 ay teklif bile etmedi gideyim diye. Bende o yokken program yapardım kendime,ikimizin de nefes alacağı alani gibi bakardım olaya.
Kızım 2,5 yaş civarındayken tekrar basladık eski düzene dönmeye bende kızimla birşeyler yapmaya başladım,anne kız akşamı dedik adına da.
Şimdi yine hamileliğin son demlerindeyim,yine kendi iradesiyle bırakacak zira kızımın okulu tatil,akşama kadar yoruluyorum,akşam onu parka havuza vs götürmek durumunda ki bende dinleneyim. Bebek doğunca da yine kızımla ilgilenme kısmı onda akşam işten gelince. Ödevlerine yardım edecek vs.
Bunları neden anlattım,çünkü bu bilinçtir.
Tabiki her daim iç içe olamayız,olmayalım da,zaten aynı çati altındayiz ama sorumluluklarımizın bilincinde olmalıyız. Çocuklarımı babamın evinden getirmedim,tamam ben anneyim ama eşimde baba. Üzerine düşeni yapmak durumunda. Tabiki bunaldığı zamanlar olacaktır ama bilir ki o bir bunalıyorsa ben beş bunalıyorum. Ona göre davranması gerekir ki ben sadece 1 akşam yemeğe çıkmasından bahsediyorum. Kaldı ki gezi vs iş ile ilgili değilse teklif dahi etmez/etmemeli.
Hayat arkadaşımsa bu böyledir benim için.
Bende aksi şekilde davranamam zaten.

Konu çok uzundu, kusura bakmayın sadece başlığa göre yorum yapıyorum. Eşim farklı şehirlerde yaşayan arkadaşları ile buluşmak için günübirlik seyahat ya da bir gecelik plan yapabilir, bana göre sorun yok. Ben de aynı şekilde istersem yapabilirim. Sonuçta ortak arkadaşlarımız olduğu gibi, ortak olmayan arkadaşlarımız da var. Ya da bazen koşullar birlikte gitmeye elvermeyebiliyor.

Ancak eşime ihtiyacım olan bir dönemde gitmesini ya da çok sık böyle organizasyonlara katılmasını istemem. Herşeyin bir ölçüsü olmalı.

evlenmekden bu yüzden korkuyorum işte tek başıma plan yapamamktan tek başıma gezmemekten korkuyorum.... kısıtlar karışır korkusu yaşıyorum.... bırakın arkafaşlarıyla gezsin görsün sizinledede başka bir gün ayarlayıp sizi gezdirsin işte ne güzel olur

X