Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim oyle olur cok yeniyim dahaİlk zamanlar bende öyleydim ki hala çok arkadaşım yok 1-2 tane onlarla da ayda yılda bir görüşüyorum:)
Ama zamanla alışıyorsun canım
benimde 2.5 sene oldu:)
Anadolu yakasindayim benDaha önce kk da buluşmalar yapılıyodu bir çoğuna gitmişliğim vardı belki yakın zamanda gene buluşma olur buluşma haberleri ve aktiviteler bölümünden bilgi edinebilirsiniz.Ben istanbulda yaşıyorum semt bilgisi verirseniz size uygun aktivitede buluruz eminim, gerçi nette çoğu yerde ismek kursları vs. çok katılıp çevre edinebilirsiniz :)
bence kendine gore kurslar bul. yemek kursu, resim kursu gibi. bu şekilde orada birileriyle tanışırsın kaynaşırsın. en kolay yolu bu. üniversiteye gitmeden once çok kurslara gittim. en yakın arkadaşlarım burada tanıştığım insanlar oldu. araştır ve kendine gore yerler bul. bu kadar dert yapmaya gerek yok. hem kendini geliştirmiş olursun hemde kafana gore birilerini bulursun.Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim aslinda hep takip ederdim ama hic yazmamistim.. Ben evleneli 7 ay oldu istanbul a evlendim ama burda esim ve esimin ailesinden baska kimseyi tanimiyorum.. gezmeye kendimi oyalamaya calissamda insanin gercekten dertlesecegi arada bulusup bi kahve icebilecegi bi arkadasinin olmamasi cok kotu.. Benimle ayni durumda olan var mi..burda tanisan arkadas edinen grup kurup arada bulusan ne bilim
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim aslinda hep takip ederdim ama hic yazmamistim.. Ben evleneli 7 ay oldu istanbul a evlendim ama burda esim ve esimin ailesinden baska kimseyi tanimiyorum.. gezmeye kendimi oyalamaya calissamda insanin gercekten dertlesecegi arada bulusup bi kahve icebilecegi bi arkadasinin olmamasi cok kotu.. Benimle ayni durumda olan var mi..burda tanisan arkadas edinen grup kurup arada bulusan ne bilim
anladım canım. inşallah bulursun kafana göre birisini. benim burdaki arkadaşımda 3 çocuklu ama maşallah çok sosyalVar aslinda ama cocuklular genelde haliyle benim gibi dusunemiyolar onlarda eve tikilip kalmis yani is ev cocuk derken baska biseye vakit kalmamis
Anadolu yakasindayim ben
Ne iyi olur ne tarafta oturuyosunAynı ben benim 2 sene oldu eltimin de görümcemin de çocukları var oturamıyorlar kaldı ki kahve sohbet muhabbet insan tek başına parise gitse yine sıkılır neresindesin istanbulun?
Çok özlüyorum arkadaşlarımı gezmeyi oturmayı benim de eşim git gez kafanı dağıt der senin ki gibi ama ne kafa dağıtayım tek başıma bir kahve içmeye gidip kahveyi fondip yapıp kalkıyorum resmen tek başıma boş boş ne yapayım.
Belki arkadaş oluruz yakınsak.
ben seninle aynı duurumdayım bazen çıldırıyor gibi oluyorum tabi eski çevrem olmayacak hiçbir zaman biliyorum ailem de yok . eşim ve ailesi var ve hep onlarlayım . Komşu desen hani kimse kimseye gitmez gelmez, zor . bir işe girdim de öyle oyalanıyorum ama yalnızlık maalesef var . hatta diyorum belki ilerde bebeğim olursa belki o şekil hani büyür arkadaş çevresi olur okul , kursu olur öyle belki bende arkadaşlıklar kurarım da bakalım zaman ne gösterir .Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim aslinda hep takip ederdim ama hic yazmamistim.. Ben evleneli 7 ay oldu istanbul a evlendim ama burda esim ve esimin ailesinden baska kimseyi tanimiyorum.. gezmeye kendimi oyalamaya calissamda insanin gercekten dertlesecegi arada bulusup bi kahve icebilecegi bi arkadasinin olmamasi cok kotu.. Benimle ayni durumda olan var mi..burda tanisan arkadas edinen grup kurup arada bulusan ne bilim
ne tarafdasın Anadolu da ?Anadolu yakasindayim ben
Kartaldayim ama simdilik tasinmayi dusunuyorum sen ne taraftasinne tarafdasın Anadolu da ?
ben de ataşehirdeyim keşke bu tarafa taşınsan komsu olsak falan ayy nasıl muhtacım öyle şeylere (Kartaldayim ama simdilik tasinmayi dusunuyorum sen ne taraftasin
Zaten atasehire tasinicam orda nerdesin :)ben de ataşehirdeyim keşke bu tarafa taşınsan komsu olsak falan ayy nasıl muhtacım öyle şeylere (
hadi ya çok iyi :) ataşehirde mustafa kemal mahallesindeyim . Sen ne taraflara taşınmayı düşünüyorsun hani araştırdığın semtler var mı ?Zaten atasehire tasinicam orda nerdesin :)
Kolu komsu bir kursa gidin tanisinEvet istanbul da yapilcak cok sey var esimle haftasonlari cikip biseyler yapiyoruz..ama o butun gun calisiyo ve insan yalniz bi yere kadar disarda takilabiliyo dertlesip konusabilcek birini ariyo insan