istanbul a evlendim cok yalnizim :(

İlk zamanlar bende öyleydim ki hala çok arkadaşım yok 1-2 tane onlarla da ayda yılda bir görüşüyorum:)
Ama zamanla alışıyorsun canım
benimde 2.5 sene oldu:)

Daha önce kk da buluşmalar yapılıyodu bir çoğuna gitmişliğim vardı belki yakın zamanda gene buluşma olur buluşma haberleri ve aktiviteler bölümünden bilgi edinebilirsiniz.Ben istanbulda yaşıyorum semt bilgisi verirseniz size uygun aktivitede buluruz eminim, gerçi nette çoğu yerde ismek kursları vs. çok katılıp çevre edinebilirsiniz :)
Anadolu yakasindayim ben

Halk eğitimin bir sürü kursu var istemedgn kadar arkadaşın olabilir

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim aslinda hep takip ederdim ama hic yazmamistim.. Ben evleneli 7 ay oldu istanbul a evlendim ama burda esim ve esimin ailesinden baska kimseyi tanimiyorum.. gezmeye kendimi oyalamaya calissamda insanin gercekten dertlesecegi arada bulusup bi kahve icebilecegi bi arkadasinin olmamasi cok kotu.. Benimle ayni durumda olan var mi..burda tanisan arkadas edinen grup kurup arada bulusan ne bilim
bence kendine gore kurslar bul. yemek kursu, resim kursu gibi. bu şekilde orada birileriyle tanışırsın kaynaşırsın. en kolay yolu bu. üniversiteye gitmeden once çok kurslara gittim. en yakın arkadaşlarım burada tanıştığım insanlar oldu. araştır ve kendine gore yerler bul. bu kadar dert yapmaya gerek yok. hem kendini geliştirmiş olursun hemde kafana gore birilerini bulursun.

İş ama daha güzeli kurs bulmak. Bir hobi edinirken arkadaş çevreniz de olur. İstanbul gerçekten pek çok imkanla dolu bir yer. Ama sosyalleşmek sizin elinizde. Küçük yerde tıkılıp kalabilirsin ama istanbul un bir ilçesi çoğu zaman Anadolu nun bir şehri kadar.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim aslinda hep takip ederdim ama hic yazmamistim.. Ben evleneli 7 ay oldu istanbul a evlendim ama burda esim ve esimin ailesinden baska kimseyi tanimiyorum.. gezmeye kendimi oyalamaya calissamda insanin gercekten dertlesecegi arada bulusup bi kahve icebilecegi bi arkadasinin olmamasi cok kotu.. Benimle ayni durumda olan var mi..burda tanisan arkadas edinen grup kurup arada bulusan ne bilim

Aynı ben benim 2 sene oldu eltimin de görümcemin de çocukları var oturamıyorlar kaldı ki kahve sohbet muhabbet insan tek başına parise gitse yine sıkılır neresindesin istanbulun?
Çok özlüyorum arkadaşlarımı gezmeyi oturmayı benim de eşim git gez kafanı dağıt der senin ki gibi ama ne kafa dağıtayım tek başıma bir kahve içmeye gidip kahveyi fondip yapıp kalkıyorum resmen tek başıma boş boş ne yapayım.
Belki arkadaş oluruz yakınsak. :KK50:

Ayyy Allah sabır versin çok zor valla bende 2 ay içinde istanbula tasinacagim bakalım ne yapıcam orda şimdiden düşünüyorum ama Allahtan akraba çok benim orada :KK49:

Var aslinda ama cocuklular genelde haliyle benim gibi dusunemiyolar onlarda eve tikilip kalmis yani is ev cocuk derken baska biseye vakit kalmamis
anladım canım. inşallah bulursun kafana göre birisini. benim burdaki arkadaşımda 3 çocuklu ama maşallah çok sosyal

Anadolu yakasindayim ben

ekonomik gücün varsa, kurslara yazılabilirsin. spora gidebilirsin. yüzme mesela.. yemek kursu da olabilir. dans kursu da.
amaç bşyler öğrenmek ve sosyalleşmek. ben bir de çalışıyorum düşün, akşam eve gidince canım sıkılıyor. yatana kadar.
eşim de yoksa ne yapsam diye düşünüyorum. :KK51:

2 kişiyiz sonuçta evde fazla iş olmuyor yemek vs..

Aynı ben benim 2 sene oldu eltimin de görümcemin de çocukları var oturamıyorlar kaldı ki kahve sohbet muhabbet insan tek başına parise gitse yine sıkılır neresindesin istanbulun?
Çok özlüyorum arkadaşlarımı gezmeyi oturmayı benim de eşim git gez kafanı dağıt der senin ki gibi ama ne kafa dağıtayım tek başıma bir kahve içmeye gidip kahveyi fondip yapıp kalkıyorum resmen tek başıma boş boş ne yapayım.
Belki arkadaş oluruz yakınsak. :KK50:
Ne iyi olur ne tarafta oturuyosun

Hayırlı. Olsun allah mutlu etsin.sosyal cere zamanla olur ama yaşadığını yerdeki insanlarla kaf dengini bulmak zor.Kitap oku ve varsa internetten is imkânı yabancı dil geliştirme gibi etkinliklere katilabilirsin

ben seninle aynı duurumdayım bazen çıldırıyor gibi oluyorum tabi eski çevrem olmayacak hiçbir zaman biliyorum ailem de yok . eşim ve ailesi var ve hep onlarlayım . Komşu desen hani kimse kimseye gitmez gelmez, zor . bir işe girdim de öyle oyalanıyorum ama yalnızlık maalesef var . hatta diyorum belki ilerde bebeğim olursa belki o şekil hani büyür arkadaş çevresi olur okul , kursu olur öyle belki bende arkadaşlıklar kurarım da bakalım zaman ne gösterir .

3,5 yıl oldu evleneli. Eski evde hiç tanıdığım yoktu ama ablam burdaydı o zaman. Şimdi yeni eve geldim ablam yok ama karşı komşum var yaşıtız bide iyi geliyor. Ama bekarken eski arkadaşlarımla sokaklarda delirirdik, saçma bi gruptuk o günleri özledim :KK70::KK53:

Evet istanbul da yapilcak cok sey var esimle haftasonlari cikip biseyler yapiyoruz..ama o butun gun calisiyo ve insan yalniz bi yere kadar disarda takilabiliyo dertlesip konusabilcek birini ariyo insan
Kolu komsu bir kursa gidin tanisin

X