İst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başlayan yada devam eden

Hadi hayırlısı sağlıkla kucağınıza alın inşalllah Ya benimde 4 adet embriyom var ama erken şuan ben 4 5 yaşından sonra istiyorum nasip tabi onlarda tutarsa

Merhaba , embriyo kaliteniz neydi? Modunuzu düşürmek için değilde kendime destek bulmak için yazıyorum. Bahçeci de iki başarısız denemem var. Farklı bir hastaneye embriyolari taşımayı düşünüyoruz.

Merhaba, ilk çocuğumda 5aa ydı. Bunda da tam bilmiyorum daha embriyoya ait bilgilerin olduğunu o kağıdı alamadık ama 5aa olmadığını biliyorum onun bi altı kalitede sanırım çünkü o şekilde sırayla çözdürüyoruz demişti. Hepsi 5. Gündü zaten. Sizin embriyolarınız nasıl neden hastane değiştirmeyi düşünüyorsunuz bi sıkıntı mı oldu acaba

İst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başladım hastanede başlayan yada devam eden hanımlar fikir alış verişi yapalım
Merhaba medikal parkta Semra hanımla tüp bebek hikayemiz başladı. Semra hanıma iyi alakalı Bi doktora benziyor ama bazen beni tereddüt ettiriyor.o da benim pimpirikli olmamdan dıye duşunmek istiyorum. Çünkü bu konuda hiç Bi fikrim yok hastaneye gittim ve nedense hangı doktor dedıklerınde Semra hanım yazısı vardı onun ismini soyledımve başladık. Maddiyatçı bırı degil .İlk önce testler daha sonra vitamin takviyesi ve igneleri başladık. Her şey yolundayken polıplerim ortaya cıktı alındı.Daha donra yumurtaları toplandı. 5embriyom kaldı. Canlı transfer yapamadık rahımde sıvı bırıkmesi başladı o yuzden hem rahım dinlensin hemde hormon ilaçların vermiş oldugu yumurtalarındaki buyume sonsun diye bekleme kararı aldıkbu surede sıvı birikime devam ederse ikinci ameliyatı olucam ondan sonra nasip olursa Semra hanım embriyo transferi yapıcak.

Merhaba yarın bende Semra hocaya gidip iğnelere başlıcaz siz hangi aşamadasınız ?
İğnelerim bitti 17 yumurta toplamı işlemi yapıldı. 5adet embiriyom kaldı ama transfer olmadı çünkü rahımde polıplerim meydana geldi hormon ilaçları ortaya tekrar çıkmasını saglamış tedaviye başlamadan öncede polıp ameliyatı olmuştum tekrarladı maalesef onun hallettık yumurtalar toplandı sonrada sıvı birikmesi varmiş oda ilk sezar yanımda yanlış dikiş yapılmış yada yanlış kaynamış orada bulunan enzimler dışarı akması gereken sıvı rahım içinde kalıyor ilaç tedavisi ne başladık hemde rahım dinlensin dedik adet olmayı beklıyorum eger sıvı varsa tekrar bir operasyon geçiricem ondan sonra Bi sorun cıkmaz ise transfer yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…