Ben şuan 9 aylık oğlum var semra hanımdı doktorum 3. Denemede oldu çok şükürİst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başladım hastanede başlayan yada devam eden hanımlar fikir alış verişi yapalım
Canım çok sevindimBen şuan 9 aylık oğlum var semra hanımdı doktorum 3. Denemede oldu çok şükür
Evet evet hatırladım çok teşekkürlerCanım çok sevindimözelden mesajlaşmıştık o zaman birkaç kere bilmem hatırlar mısın. Güle güle büyüt oğluşunu
Merhaba yarın bende Semra hocaya gidip iğnelere başlıcaz siz hangi aşamadasınız ?İst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başladım hastanede başlayan yada devam eden hanımlar fikir alış verişi yapalım
Merhaba Semra hoca da mı denediniz 3ünü deBen şuan 9 aylık oğlum var semra hanımdı doktorum 3. Denemede oldu çok şükür
Evet 10 adet embriyom vardı benim ilki tutmadı ikinicisi tuttu ama düşük oldu 3. Denemede oğlum varMerhaba Semra hoca da mı denediniz 3ünü de
Ben de şuan semra hocada tedavi görüyorum daha doğrusu 2021 yılında ilk denemede pozitifi gördüm şimdi dondurulmuşlarla ikinci transferi oldum 6 şubatta. Sonuç bekliyorumMerhaba Semra hoca da mı denediniz 3ünü de
Hayırlı haberler alın inşallah ne iğneleri kullandınız öğrenebilir miyim bende bu gün ilk iğnemi oldumBen de şuan semra hocada tedavi görüyorum daha doğrusu 2021 yılında ilk denemede pozitifi gördüm şimdi dondurulmuşlarla ikinci transferi oldum 6 şubatta. Sonuç bekliyorum
transferden bir hafta önce ovitrelle vuruldum ondan iki gün sonra progestan dex her akşam devam ediyo transferden sonra da bi de oksapar ekleniyor kan sulandırıcı iğne olarak bunlar var şuan bi de transfer gününde ve ondan bir hafta sonra da proluton depot kalçadan iğne varHayırlı haberler alın inşallah ne iğneleri kullandınız öğrenebilir miyim bende bu gün ilk iğnemi oldum
Merhabalar, inşallah sonucunuz pozitif çıkar, dualarım sizinletransferden bir hafta önce ovitrelle vuruldum ondan iki gün sonra progestan dex her akşam devam ediyo transferden sonra da bi de oksapar ekleniyor kan sulandırıcı iğne olarak bunlar var şuan bi de transfer gününde ve ondan bir hafta sonra da proluton depot kalçadan iğne var
Amin inşallah çok teşekkürlerMerhabalar, inşallah sonucunuz pozitif çıkar, dualarım sizinleben de aynı hastanede tedaviye başlamayı düşünüyorum da, güncel olarak aşağı yukarı maliyeti ne kadar tutuyor tüp bebek tedavisinin? Bi de kan sulandırıcı iğne verildiğini söylemişsiniz, pıhtılaşma bozukluğunuz mu var yoksa önlem amaçlı mı veriyor doktor? Şimdiden teşekkür ederim
Bende çok heyecanlıyım yüzyıl be Medical arasında çok kalmıştım zor karar verdimtransferden bir hafta önce ovitrelle vuruldum ondan iki gün sonra progestan dex her akşam devam ediyo transferden sonra da bi de oksapar ekleniyor kan sulandırıcı iğne olarak bunlar var şuan bi de transfer gününde ve ondan bir hafta sonra da proluton depot kalçadan iğne var
Transfer sonrası pek bişeye dikkat edemiyorum çünkü 21 aylık bi oğlum var onunla ilgileniyorum mecbur hatta hiç kendimi dinleyip belirti var mı yok mu diye de bakmadım ki soranlara da belirti aramayın diyodum ama iki gündür bacaklarım belim ve kuyruk sokumu kısmı ağrıyo belirti denemeyecek kadar fazla hem de yoksa bu koşturmada hayatta kendimi dinlemeye fırsatım olmuyo. Kan testi günüm cumartesi kaset testte de böyle çıktı bakalım hayırlısıBende çok heyecanlıyım yüzyıl be Medical arasında çok kalmıştım zor karar verdimtransfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz nasıl geçiyor yani ağrı falan oluyor mu
Ayyy var resmen darısı başıma çok aminTransfer sonrası pek bişeye dikkat edemiyorum çünkü 21 aylık bi oğlum var onunla ilgileniyorum mecbur hatta hiç kendimi dinleyip belirti var mı yok mu diye de bakmadım ki soranlara da belirti aramayın diyodum ama iki gündür bacaklarım belim ve kuyruk sokumu kısmı ağrıyo belirti denemeyecek kadar fazla hem de yoksa bu koşturmada hayatta kendimi dinlemeye fırsatım olmuyo. Kan testi günüm cumartesi kaset testte de böyle çıktı bakalım hayırlısı
Valla Semra hoca çok tatlı tam bir anne gibi asla korkmuyorsun her soruyu sorabiliyorsun ve çok içten cevap verip rahatlatıyor bende internette yorumlara bakarak gittim yüzyıl ve Medical arasında kalmıştım Semra hocayı eşimde çok beğendi o yüzden onu seçtik ama çok yeniyim ilaç kullanmaya başladım cumartesi tekrar çağırdı bakalım artıkKızlar bende doktor araştırıyorum amh düşük semra hoca ve hastane nasıl tavsiye edermisiniz.?
Mikro çip önerdi bize ilaçlar hariç hasteneye toplam rakam 67.000 mikro çip satın almazsanız 60000 oluyorMerhabalar, inşallah sonucunuz pozitif çıkar, dualarım sizinleben de aynı hastanede tedaviye başlamayı düşünüyorum da, güncel olarak aşağı yukarı maliyeti ne kadar tutuyor tüp bebek tedavisinin? Bi de kan sulandırıcı iğne verildiğini söylemişsiniz, pıhtılaşma bozukluğunuz mu var yoksa önlem amaçlı mı veriyor doktor? Şimdiden teşekkür ederim
Amin inşallahAyyy var resmen darısı başıma çok aminyumurta toplama işlemini Semra hocamı yapıyor kendisi çok soru soruyorum kusura bakmayın