İst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başlayan yada devam eden

Mavnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
9
2
35
İst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başladım hastanede başlayan yada devam eden hanımlar fikir alış verişi yapalım

Ben de şuan semra hocada tedavi görüyorum daha doğrusu 2021 yılında ilk denemede pozitifi gördüm şimdi dondurulmuşlarla ikinci transferi oldum 6 şubatta. Sonuç bekliyorum
Hayırlı haberler alın inşallah ne iğneleri kullandınız öğrenebilir miyim bende bu gün ilk iğnemi oldum

Hayırlı haberler alın inşallah ne iğneleri kullandınız öğrenebilir miyim bende bu gün ilk iğnemi oldum
transferden bir hafta önce ovitrelle vuruldum ondan iki gün sonra progestan dex her akşam devam ediyo transferden sonra da bi de oksapar ekleniyor kan sulandırıcı iğne olarak bunlar var şuan bi de transfer gününde ve ondan bir hafta sonra da proluton depot kalçadan iğne var

Merhabalar, inşallah sonucunuz pozitif çıkar, dualarım sizinle ben de aynı hastanede tedaviye başlamayı düşünüyorum da, güncel olarak aşağı yukarı maliyeti ne kadar tutuyor tüp bebek tedavisinin? Bi de kan sulandırıcı iğne verildiğini söylemişsiniz, pıhtılaşma bozukluğunuz mu var yoksa önlem amaçlı mı veriyor doktor? Şimdiden teşekkür ederim

Amin inşallah çok teşekkürler Bizim dondurulmuş embriyolar vardı o yüzden sadece transfer ücreti ödedik 25.000 tl o yüzden toplam ne kadar hiç bilmiyorum. Kan sulandırıcıyı da önlem amaçlı veriyo doktorlar pıhtılaşma sorunum yok. İnşallah süreciniz güzel ilerler o hastanede Semra Esenkaya ile tedavi oluyorum tavsiye ederim

İlk kez tüp bebek tedavisi göreceğim ve pek bilgi sahibi olmadığım için ön araştırma yapmak istedim, sorularımı cevaplandırdığınız için çok teşekkür ederim

Bende çok heyecanlıyım yüzyıl be Medical arasında çok kalmıştım zor karar verdim transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz nasıl geçiyor yani ağrı falan oluyor mu

Bende çok heyecanlıyım yüzyıl be Medical arasında çok kalmıştım zor karar verdim transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz nasıl geçiyor yani ağrı falan oluyor mu
Transfer sonrası pek bişeye dikkat edemiyorum çünkü 21 aylık bi oğlum var onunla ilgileniyorum mecbur hatta hiç kendimi dinleyip belirti var mı yok mu diye de bakmadım ki soranlara da belirti aramayın diyodum ama iki gündür bacaklarım belim ve kuyruk sokumu kısmı ağrıyo belirti denemeyecek kadar fazla hem de yoksa bu koşturmada hayatta kendimi dinlemeye fırsatım olmuyo. Kan testi günüm cumartesi kaset testte de böyle çıktı bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_7700.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 84
Ayyy var resmen darısı başıma çok amin yumurta toplama işlemini Semra hocamı yapıyor kendisi çok soru soruyorum kusura bakmayın

Kızlar bende doktor araştırıyorum amh düşük semra hoca ve hastane nasıl tavsiye edermisiniz.?
Valla Semra hoca çok tatlı tam bir anne gibi asla korkmuyorsun her soruyu sorabiliyorsun ve çok içten cevap verip rahatlatıyor bende internette yorumlara bakarak gittim yüzyıl ve Medical arasında kalmıştım Semra hocayı eşimde çok beğendi o yüzden onu seçtik ama çok yeniyim ilaç kullanmaya başladım cumartesi tekrar çağırdı bakalım artık

Mikro çip önerdi bize ilaçlar hariç hasteneye toplam rakam 67.000 mikro çip satın almazsanız 60000 oluyor

Ayyy var resmen darısı başıma çok amin yumurta toplama işlemini Semra hocamı yapıyor kendisi çok soru soruyorum kusura bakmayın
Amin inşallah Evet yumurta toplamayı da kendisi yapıyo, yok estf. İstediğinizi sorabilirsiniz birbirimize yardım etmek için burdayız aklınıza takılan bişey olursa çekinmeyin inşallah süreciniz güzel ilerler ama doğru seçim kesinlikle ben çok memnunum kendisinden baya seviyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…