İst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başlayan yada devam eden

Burada herkes yatıyor falan diye şüpheye düşmüştüm ama her doktorun yöntemı farklı demekki teşekkürler.. umarım kanda da çıkar sağlıkla ılerler
Bugün çok açık kahverengi bir leke geldi o biraz şüpheye düşürdü ama inşallah hayırlısı olsun

Lekelenme normal değil mı olabiliyor olumsuz düşünmeyin güzel haberlerinizi bekliyorum
Bir önceki transferimde olmamıştı, bi de benim adetlerim hep kahverengi lekelenmeyle başlar iki güne anca sökülür geçen ay da tam 16 sında leke geldi 18inde adet olmuştum bugün yine 16sı, o yüzden o renk leke görünce bi şüphelendim

Yaptırdınız mı peki şuan ne durumdasınız

Güzel düşünelim güzel olsun Inşallah adet başlangıcı degıldır

Evet biz mikroçipli yaptırdık ilk transferim kimyasalla sonuçlandı ıkinci transferi henüz olmadım bekliyorum
Semra hocayı internette görüp gitmiştim eşim de onu istediği için başladım ama hala aklımda yüzyıl da ki Serap simavlı da var

Semra hocayı internette görüp gitmiştim eşim de onu istediği için başladım ama hala aklımda yüzyıl da ki Serap simavlı da var
Benim bu tanıdığım da Serap hanıma gidiyor ilk çocuğu da tüp bebekle Serap hanımla olmuş şimdi ikinci için yıne ona gitti ve hamile ama süreci nasıl gelişti neler yaptılar bilmiyorum.. Serap hanımdan hep iyi bahsediyor..

Siz doktor seçimi yapmaya çalışıyorsunuz sanırım.. Serap hanımla görüşmeye gittiniz mi
İkisiyle görüştüm Semra hocayı istedi eşim Medical her zaman iyidir mantığıyla ve başladık iğnelere yarın kontrole gidicem bakalım iğneler nasıl etki etmiş 5. Günüm yarın iğnede sonra ki süreci bilmiyorum sabahları bir iğne vuruluyorum sadece yeterli dedi ama bakalım nasip

O zaman hiç aklınız başka doktorda kalmasın tedaviniz hayırlı olsun inşallah tez zamanda olumlu sonuçlanır

İst Pendik medical park 2024 tüp bebek tedavisine başladım hastanede başlayan yada devam eden hanımlar fikir alış verişi yapalım
Merhaba bende tüp bebek yaptırmak istiyorum fiyat olarak me kadar dediler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…