- 6 Ağustos 2024
- 316
- 196
- 18
- 28
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah pozitif bir sonuç olurİlk denemem olacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah pozitif bir sonuç olurİlk denemem olacak.
En iyisi en güzeli en doğrusu ve mutlu edecek olan neyse o olsun hepimiz için...Hakkında hayırlısı olsun canm inşallah pozitif bir sonuç olur![]()
Benim de transferim nisan ayında olacak. Funda hocanın gidişine çok üzüldük ne yapsak bilemiyoruz embriyoları taşısak ekstra ne kadar ücret ödenecek, nisanda transfer olacaklar ne yapacaklar? Ben kararsızım gitme ya da kalma durumunda. Hastaneye en başta transfer parasını tüp bebek ücreti içerisinde zaten ödedik. Bunun geri ödemesi olacağını sanmıyorumMerhaba arkadaşlar,
Eğer yakın zamanda tüp bebek tedavinizi Funda Hoca ile başlatacaksanız bekleyin. Kendisi hastaneden ayrılıyormuş. Yeni bir kurum ile anlaşmış, Bahçeci İzmir'e hastane açıyormuş oraya geçecekmiş.
Şimdi başlarsanız ya hastanede diğer doktorlarla yola devam etmeniz gerekecek ki şimdilik hastanenin anlaştığı birisi yokmuş mevcut kadın doğumcu ile devam edeceksiniz. Yada Bahçeci için tekrar ödeme yapıp oraya geçeceksiniz.
Ben transfer için beklerken bu konuyu öğrendim, Medical Point'i seçme sebebim zaten Funda Hoca'ydı. Ve inanılmaz stres yaptım ama benim transferimi Funda hoca yapacakmış çok şükür :) Eğer gerekirse yani tutmazsa embriyoları taşımam gerekecek onun olduğu yere ve bu da ekstra maliyet ne yazık ki...
Size de burdan haber vermek istedim.
Yeni bir doktorun geleceği söyleniyor ama ne zaman gelir bilmiyorumSelam kızlar bu geçiş süreci ile ilgili detayları öğrenen var mı aramızda acaba?
Bence sakince gidip hastane yönetimiyle görüşmek lazım, kimse kimsenin parasını içeride zorla tutamaz. Size imzalatılan kağıtları iyice okuyun paranız iade edilemez diye bir ibare yoksa alırsınız. Birde zaten daha henüz hizmetini almadığınız bir şeyin parasını en başta ödediniz diye sizi oraya mecbur tutamazlar. Ve ayrıca burada hastanenin çok büyük bir suçu var, bizim bütün bilgilerimiz datalarında mevcut, bize şu ana kadar çoktan açıklayıcı ve bilgilendirici mesajlar atılmalıydı yada aranmalıydık. Böyle bir saçmalık olamaz zaten...Benim de transferim nisan ayında olacak. Funda hocanın gidişine çok üzüldük ne yapsak bilemiyoruz embriyoları taşısak ekstra ne kadar ücret ödenecek, nisanda transfer olacaklar ne yapacaklar? Ben kararsızım gitme ya da kalma durumunda. Hastaneye en başta transfer parasını tüp bebek ücreti içerisinde zaten ödedik. Bunun geri ödemesi olacağını sanmıyorum
Benim fikrim bu hastaneye bu saatten sonra gelecek doktorunda gerçek anlamda hastalara dört elle sarılması gerektiği. Fakat yepyeni bir doktorla kim devam etmek ister işte orasını bilemiyorum. Benim de transferden önce acayip kafam bulanmıştı. Şimdi 1. transferimi oldum dua ediyorum tutsun diye. Aksi bir durumda medical ile yoluma devam etmeyeceğim Funda hoca'ya da söyledim. Bahçeciye taşıyacağım embriyoları. Zaten Funda hoca mevcut hastaları için tolerans aldığını söyledi, bizlere kolaylık sağlanacakmış.Yeni bir doktorun geleceği söyleniyor ama ne zaman gelir bilmiyorum
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ancak taşındıktan sonra transfer ücreti ne kadar olur kafamı o karıştıyor. Medicale verdik zaten transferi şimdi bir ekstra çıkıyorBenim fikrim bu hastaneye bu saatten sonra gelecek doktorunda gerçek anlamda hastalara dört elle sarılması gerektiği. Fakat yepyeni bir doktorla kim devam etmek ister işte orasını bilemiyorum. Benim de transferden önce acayip kafam bulanmıştı. Şimdi 1. transferimi oldum dua ediyorum tutsun diye. Aksi bir durumda medical ile yoluma devam etmeyeceğim Funda hoca'ya da söyledim. Bahçeciye taşıyacağım embriyoları. Zaten Funda hoca mevcut hastaları için tolerans aldığını söyledi, bizlere kolaylık sağlanacakmış.
Tutmuştur inşallah bol dua ileBenim fikrim bu hastaneye bu saatten sonra gelecek doktorunda gerçek anlamda hastalara dört elle sarılması gerektiği. Fakat yepyeni bir doktorla kim devam etmek ister işte orasını bilemiyorum. Benim de transferden önce acayip kafam bulanmıştı. Şimdi 1. transferimi oldum dua ediyorum tutsun diye. Aksi bir durumda medical ile yoluma devam etmeyeceğim Funda hoca'ya da söyledim. Bahçeciye taşıyacağım embriyoları. Zaten Funda hoca mevcut hastaları için tolerans aldığını söyledi, bizlere kolaylık sağlanacakmış.
İşte orda da Funda Hoca'nın gücü devreye giriyor :) Onu da Bahçeciyle konuştuğumuzda göreceğiz. Ben ama Funda Hoca'nın asla bizi yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. O bambaşka bir doktor sahiden.Ben de aynı şekilde düşünüyorum ancak taşındıktan sonra transfer ücreti ne kadar olur kafamı o karıştıyor. Medicale verdik zaten transferi şimdi bir ekstra çıkıyor
Beni takip edin instadan oradan bilgi aldıkça paylaşacağım. mandalinaliboyoz hesap ismim :)Tutmuştur inşallah bol dua ileHepimizin yolu açık olsun bu süreçte netleşmesini bekliyorum ben de her şeyin taşımak için
Evet benim de Funda hocaya güvenim tam :) bahçeciyi bilemiyorum sadece bakalım bekleyip göreceğizİşte orda da Funda Hoca'nın gücü devreye giriyor :) Onu da Bahçeciyle konuştuğumuzda göreceğiz. Ben ama Funda Hoca'nın asla bizi yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. O bambaşka bir doktor sahiden.
Merhaba mart sonu transferinizi bahçecide mi yaptıracaksınız hastaneyle konuştunuz muMerhabalar kızlar embriyoları taşırken para verilmeyecekmiş, transfer ücreti icin de yardımcı olacaklarını söylemişler bahçeciden sanırım. Bende mart sonu transfer olacağım kendisi bu hafta ayrılıyormuş. Embriyo kaliteleriniz nasıl? Bir de bahceci nerede acılıyormus biliyor musunuz
Merhaba transferim nisan sonuna kaldı benim işlerim uymadığından evet bahçecide yaptıracağızMerhaba mart sonu transferinizi bahçecide mi yaptıracaksınız hastaneyle konuştunuz mu