Merhaba bende Şule hanımda tedavi gördüm. Olumsuz oldu. Şimdi tekrar başlayacağım. Size neden önerdi Semra hanım mikroçipi ?Mikro çip önerdi bize ilaçlar hariç hasteneye toplam rakam 67.000 mikro çip satın almazsanız 60000 oluyor
Eşim de de bende de sorun yok aslında benim sadece tek tüpüm var tüpüm tıkalıydı aldırdım mikrop çip ile şans daha yüksekmiş bizde neyse iyisi o olsun dedikMerhaba bende Şule hanımda tedavi gördüm. Olumsuz oldu. Şimdi tekrar başlayacağım. Size neden önerdi Semra hanım mikroçipi ?
Anladım canım teşekkür ederimEşim de de bende de sorun yok aslında benim sadece tek tüpüm var tüpüm tıkalıydı aldırdım mikrop çip ile şans daha yüksekmiş bizde neyse iyisi o olsun dedik
Merhabalar, bende 1 yıldır Semra hanımda tedavi görüyorum ılk denemem kimyasalla sonuçlandı dondurulmuş embriyolarım var ıkinci için bekliyorum.. bişeyi merak ediyorum sız yenı transfer olmussunuz transferden sonra beni hiç yatırmadı 5 dakika işlem odasında yatırdı sonra kalkıp odaya geçtim başka hasta gelecek diye alel acele giyinip çıktım.. burda okuyorum herkes yarım saat yatırdılar tuvalete gıtmedım falan yazıyorlar.. bana tuvalete de gidebilirsin beklemene gerek yok denildi.. kımyasalla sonuçlanmasını buna bağlamıyorum ama herkese böyle bu yapılıyor merak ettim.. Semra hanımdanda memnunum gayet sıcakkanlı sorularım hava da kalmıyor ama o odanın psıkolojısı çok zor her zaman doğru dusunemıyorsun.. bu arada umarım bebegınız tutunmuştur sağlıkla kucağınıza alırsınızBen de şuan semra hocada tedavi görüyorum daha doğrusu 2021 yılında ilk denemede pozitifi gördüm şimdi dondurulmuşlarla ikinci transferi oldum 6 şubatta. Sonuç bekliyorum
Benim iki tüpüm de alındı ameliyatla ama bize hiç önermedi öyle bişeyEşim de de bende de sorun yok aslında benim sadece tek tüpüm var tüpüm tıkalıydı aldırdım mikrop çip ile şans daha yüksekmiş bizde neyse iyisi o olsun dedik
Amin inşallah kaset testte pozitifi gördüm ama kan testi günüm yarın bakalım hayırlısıMerhabalar, bende 1 yıldır Semra hanımda tedavi görüyorum ılk denemem kimyasalla sonuçlandı dondurulmuş embriyolarım var ıkinci için bekliyorum.. bişeyi merak ediyorum sız yenı transfer olmussunuz transferden sonra beni hiç yatırmadı 5 dakika işlem odasında yatırdı sonra kalkıp odaya geçtim başka hasta gelecek diye alel acele giyinip çıktım.. burda okuyorum herkes yarım saat yatırdılar tuvalete gıtmedım falan yazıyorlar.. bana tuvalete de gidebilirsin beklemene gerek yok denildi.. kımyasalla sonuçlanmasını buna bağlamıyorum ama herkese böyle bu yapılıyor merak ettim.. Semra hanımdanda memnunum gayet sıcakkanlı sorularım hava da kalmıyor ama o odanın psıkolojısı çok zor her zaman doğru dusunemıyorsun.. bu arada umarım bebegınız tutunmuştur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Beni de Şule hanım hem masada yatırdı 5 10 dk hem de yatakta yattım yarım saat ama 3.gun embriyosu olduğu için yatırdıklarını söylediler. Yinede tutmadıMerhabalar, bende 1 yıldır Semra hanımda tedavi görüyorum ılk denemem kimyasalla sonuçlandı dondurulmuş embriyolarım var ıkinci için bekliyorum.. bişeyi merak ediyorum sız yenı transfer olmussunuz transferden sonra beni hiç yatırmadı 5 dakika işlem odasında yatırdı sonra kalkıp odaya geçtim başka hasta gelecek diye alel acele giyinip çıktım.. burda okuyorum herkes yarım saat yatırdılar tuvalete gıtmedım falan yazıyorlar.. bana tuvalete de gidebilirsin beklemene gerek yok denildi.. kımyasalla sonuçlanmasını buna bağlamıyorum ama herkese böyle bu yapılıyor merak ettim.. Semra .hanımdanda memnunum gayet sıcakkanlı sorularım hava da kalmıyor ama o odanın psıkolojısı çok zor her zaman doğru dusunemıyorsun.. bu arada umarım bebegınız tutunmuştur sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yani bilmiyorum valla bize önerdi hatta örnek vere vere önerdiBenim iki tüpüm de alındı ameliyatla ama bize hiç önermedi öyle bişey
Erkeğin değerlerinde bi sorun olduğunda onu yapıyolar diye hatırlıyorum ben de ilginç olmuş gerçekten neyse vardır bir bildiği diyelimYani bilmiyorum valla bize önerdi hatta örnek vere vere önerdispermiyogram testi geçen seneden kalmaydı tekrar yaptırmayın bunu yapalım dedi
Olması gerekenden 4 kat fazla ileri gidiş geliş bir sürü şeyi var onlarda gayet iyi dedi ama genede yaptı ay bak içime kuşku düştü şimdiErkeğin değerlerinde bi sorun olduğunda onu yapıyolar diye hatırlıyorum ben de ilginç olmuş gerçekten neyse vardır bir bildiği diyelim
Daha garanti bi yöntemdir belki illaki sürece pozitif bir etkisi vardır öyle düşünelim hayırlısı olsunOlması gerekenden 4 kat fazla ileri gidiş geliş bir sürü şeyi var onlarda gayet iyi dedi ama genede yaptı ay bak içime kuşku düştü şimdi
Amin inşallah hepimizeDaha garanti bi yöntemdir belki illaki sürece pozitif bir etkisi vardır öyle düşünelim hayırlısı olsun
Neden düşük oldu acaba tüplerinizde sorun var mıydıEvet 10 adet embriyom vardı benim ilki tutmadı ikinicisi tuttu ama düşük oldu 3. Denemede oğlum var
Burada herkes yatıyor falan diye şüpheye düşmüştüm ama her doktorun yöntemı farklı demekki teşekkürler.. umarım kanda da çıkar sağlıkla ılerlerAmin inşallah kaset testte pozitifi gördüm ama kan testi günüm yarın bakalım hayırlısıBu arada aynı şekilde ben de 5 dk bekleyip odaya geçtim direk tuvalete girdim sonra iğnemi yapmaya hemşire gelmedi hatta kendim çağırdım dedim hemen yapın ben gidicem diye kendim yatmadım zaten onunla hiç ilgisi yok yani o açıdan içiniz rahat olsun
Hayırlısı olsun hepimizin hakkımda ınsallah bizlerımde tez zamanda olur siz devam ediyor musunuz Şule hanıma.. sıra beklerken görüyorum hastalarıyla iletişimi enerjısı guzelBeni de Şule hanım hem masada yatırdı 5 10 dk hem de yatakta yattım yarım saat ama 3.gun embriyosu olduğu için yatırdıklarını söylediler. Yinede tutmadı
Bize de Semra hanım önermişti ekstra maliyetli olduğu için zorunlu değil istersenız yaptırırız demişti.. bi sorundan ziyade bize de tutma ihtimalini arttırıyor spermler farklı bi işlemden daha geçerek en iyi olanı seçiyoruz demişti..Olması gerekenden 4 kat fazla ileri gidiş geliş bir sürü şeyi var onlarda gayet iyi dedi ama genede yaptı ay bak içime kuşku düştü şimdi
Amin İnşallah. Devam ediyor gibiyim ama yine de başka yerlerde araştırıyorum.Hayırlısı olsun hepimizin hakkımda ınsallah bizlerımde tez zamanda olur siz devam ediyor musunuz Şule hanıma.. sıra beklerken görüyorum hastalarıyla iletişimi enerjısı guzel
Kaç deneme yaptınız Şule hanımda ve bu hastane de Şule hanım yeni geldi sayılır aslındaAmin İnşallah. Devam ediyor gibiyim ama yine de başka yerlerde araştırıyorum.
Kaç deneme yaptınız Şule hanımda ve bu hastane de Şule hanım yeni geldi sayılır aslında
İnşallah tez zamanda olur daha önceki denemelerınız hangi hastanede yapıldıDaha önce 3 deneme yapmıştık başka yerde. Şule hanımla 1 kere denedik