İşsizlik

aileler kendi çocuklarindan hep fazlasini bekleyip kendi cocuklarini yere goge sigdiramayip baskalarinin cocuklarini hafife aldigi icin
benim annemde tam tersi mesela ben ne yaparsam yapayim hep daha iyisini bekliyor baskalarinin cocuklari efsane başarili ama

O mulakat sonucunu beklerken baska yerlere de basvursaniz. Ve dil ogrenmeye calisin cidden cok onemli. Issizlik cok zor gercekten. Bi de herkesin sorup durmasi.

Sizin de zor tabi

Anneniz herkese her şeyi yakıştırıyor ama söz konusu kendi çocuğu olunca bir türlü beğenmiyor gibi oldu. Hani insan çocuğunun en iyilere layık olduğunu düşünür ya, işte o hesap.:)
Zaten kötü niyetten olmadığını ve beni düşündüğünü biliyorum yoksa ev i bile terk ederdim. Ama işte farkında değiller bu şekilde çocuklarının iyiliğini isteyeyim derken psikolojileri alt üst ediyorlar

O mulakat sonucunu beklerken baska yerlere de basvursaniz. Ve dil ogrenmeye calisin cidden cok onemli. Issizlik cok zor gercekten. Bi de herkesin sorup durmasi.
Ne parasızlığı takıyorum ne lüks yaşama gibi heveslerim var, ama insanların sorması, şu psikolojik baskı insanı çok yoruyor. Yoksa işsizlik bu kadar ğzmezdi belki beni. Zamanı gelince olur vs derdim

Aşağı tukursen sakal, yukarı tukursen bıyık
BU hayatta kimseye yaranamiyorsun ki.
O olmadı bu,bu olmadı şu diyen o kadar cokki. Sanki hersey onların üstüne elzem.

Bende haziranda işsiz kaldım. Hala is arıyorum. Bir taraftan KPSS ye calismaya calisiyorum.
Yinede bir ton laf alıyordum.
-Evlen
-Is bul
Vb ... Şimdi kale almıyorum. Söylüyorum, cevap vermemekte karşı tarafı durdurmuyor çünkü. AileM de başta seninkiler gibiydi.
Birgün Dayanamadim açtım ağzımi yumdum gözümü. Kısmen daha az laf ediyorlar.

Onlar vazgeçmiyor. O yüzden ben kale almamaya başladım.
Herşey gonlumuzce olsun

Ne parasızlığı takıyorum ne lüks yaşama gibi heveslerim var, ama insanların sorması, şu psikolojik baskı insanı çok yoruyor. Yoksa işsizlik bu kadar ğzmezdi belki beni. Zamanı gelince olur vs derdim
Ben de 27 ye gircem.ailemle yasiyorum.mezun olunca baktim kpss olmuyor bari asgari ucretli bi ise gireyim dedim.simdi de hem ailem hem akrabalar söylenip duruyor yok o kadar okul okudun o isi mi kendine layik goruyon yok yazil sana seni gordukce üzüluyoruz.yani cabim ne yapsan yaranamiyosun.evlenip gideyim kurtulayim diyorum ailemin de hic evlendirmeye niyeti yok.resmen artik zaman ölduruyorum akisina biraktim herseyi.bi de bu yaslarda aileyle yasamak iskence resmen her dedikleri batiyo.cok seviyorum onlari tabiki iyiligimi istiyolar ama ayni evde yasanmiyo.allah sabir versin hepimize

anneniz klasik anne de siz neden ondan bu kadar etkileniyorsunuz o garip,
mesela aynisini yapsam evlatliktan reddederdi diye bir kac kez yazmissiniz,
anneniz sizi cok etkiliyor bence.
belki is bulup evden ayrilirsaniz bu kadar etkilenmezsiniz. Umarim guzel sonuclanir mulakatiniz.

bir de su var, kadin ne desin elalemin evliligi hakkinda,
olumlu konusuyor iyi de ediyor yani.
yine icinden kisisel olarak onaylamiyordur muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…