israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Hmmm. Demek AKPyi eleştirmek, eleştiren kişiyi doğrudan cemaatçi veya CHPli yapıyor. Demek bildiğiniz 3 görüş var hayatta. :)

"Biligiye ve gerçeğe" dayalı konuşmayı severim.

Sorularıma hiç bir cevap alamadığım için size vereceğim cevap burada biter.

Eyyy Allahim bugun sabrimi yokluyorsun sanirim

Israili hakli gorende benim gözümde onlardan biridir. ..
Siz ne akla hizmet ediyorsunuz ya hu orda küçücük cocuklat ölüyor siz hala hakli diyirsunuz yaziklar olsun size ve bu zihniyeti taşiyanlara Rabbim size azicik merhamet verdin israil yandaşi olmayin burda israili tuttuğunuz savundugunuz kadar kendi milletinizi ve devletinizi savunmuyirsunuz

Israilliler sırf bu dunya için yaşiyorlar gözlerini hirs bürümüs bundan cok gelişmiş olabilirler yoksa vok zeki olduklarindan değil. ..
Onlarin bir cok yaptigini soylediklerini bizim geçmişte bulabilirsiniz biraz daha okuyun derim...
RABBIM BU DUNYAYI ISTEYENE VERIR AMA AHIRETI VERMEZ... ONLAR BU DÜNYAYI YASAYANLARDIR....

aynen bunu diyorum.

siz çok daha kısa ve etkili ifade etmişsiniz. çok teşekkür ederim. :)

chpyı savundugu bır cevabıda o kadar acık net eskı yorumlarını degiştir o zaman. he he oyle
oncelikle sızın sorulara cevap verdım soru sordum yıne aynı seyı yapıyorsunuz sızde hata değil cevap veremedıgınız sorular var hep ayı taktık konu atlama olmadı sıze cevap vermıyorum cunku beımkıler yanıtsız.(inanmayan 2-3 sayfa geride yorum sırasına bakabılır saat farkıda mevcut) Hata benddeki her seferınde gerçekten cıddıye alıp sıyaset bı konusayım tartısayım dıyorum husran artık boyle konular yazmam admın kusura bakma dayanamadım karsı tarafdan tahrık vardı

Bu cümleler soruma cevap içermiyor. Dolayısıyla bana bir anlam ifade etmiyor..

Perhiz yapıyorum diyorsunuz ve önünüze on kilo kadar tuzlu lahana turşusunu koymuş yiyorsunuz, durumunuz bu.

Laf kalabalığı yaparım haklı çıkarım mantığını bırakınız.

CHPye AKP kadar uzak bir insan olduğumdan CHPyi savunan tek bir cümlemi bulmanız mümkün değil.

O cümleyi buraya getirip koyun, kulübü terk edeyim. :)

Son düzenleme:
ranana aranızda ne konusma geçti bılmıorum ama geciştirme yontemıyle benım cevaplar gitti Verilemedi sen sorar mısı rıca etsem oyle benden sonra yazp cızmelere benım sorum yanıtlanmadan cevap vermmi onceki sayfada alıntı yapılmıs cevaplarımı göre göre yok senın cevabın bunun ıcınde diyen bı dusunce :)

Peki burda konu ne söyler misin konu benim akp li olup saminiyetsiz olmam mi soyler misin ben kimseye akp li chp li bakmiyorum ama bazilari akp userinden benim samimiyetsizliği mi eleştiriyor bu ne kadar doğru insanlarin icini samimiyetini neyle tesbit edip olcebiliyorlar
Ben sizin ne kadar üzüldüğünüzü bilebilir miyim Allah bilir birakin da herkes inandığı gibi yasasin ben chp düşmanı değilim zorla söz soyletiyorlar..
Benim herkese hoşgorum sevgim saygim vardir ama saygisizliga asla saygi gostermem
Bir ketede soylediginiz seylerin nereye gidecegini düşünün ya cok mu zor kalbi ne kadar da kolay kiriyorsunuz bana ne ak partiden banane chp den o kadar insan ölüyor kimin umutunda hala siyaset peşindesiniz srn ben peşindesiniz size diyecek bir lafim yok ben üzüntülüyüm neden insan insani katlediyor kadin çocuk demiyor ve bizim halimize bakin
Neysee ya kime neyi anlatiyorum neyi ispat ediyorum mi Benim samimiyetime Rabbim inansin yeter...

sayfa 23

savuucu cumle demısdım .

trend23
arkadaşım bazı ülkeler kendini savunma hakkı var demiş yazmışsın..
türkiyeye saldırı yapılsa biz savunmayacakmıyız ülkemizi..savaş sadece Müslümanlara mübah değil herhalde

Son düzenleyen: Moderatör:

BUrda sorunun cevaplarını gorebılen varmı nedenler cevapsız once sız bence geçistirme işiden vazgeçin sonra .. laf salatası, pişkinlik.

Valla cnm benim aram yoktu ki birsey gecti umrumda degil oyle biri var mi gormüyorum bile birak kendi kendini tatmin etsin iste delikanli olda chp liyim de ayip degil ki gizlenme birseylerin arkasina ayy birde bunlara sinir oluyirum guya tarafsiz oluyorlar ama nedense sadece tayyibe laf söylüyorlar neyse bosver sende cevap verme belliki caliştiği yerden sormamişsin

Neyse geteksiz seyler icin nefes harcayamam..

neyse..diyecek bi şeyim yok.daha yazışmayalım biz seninle.

İsrailin amacı belli, zamanlamaya bir bakar mısnız?Mübarek günler.
Herkes Haması suçluyor işte İsrail akıllı ne yapacaksın.

hamas saldırıyı bu aya denk getirmiş..farkındalık yaratmak istiyor bir şekilde israile karşı..hamas bize saldırsdı ramazanın geçmesini bekleyelimmi diyecekler ..hamas flistine zarar veriyor bence..bakalım oradaki insanlar hamastan memnunmu hiç bir bilgimiz yok gerçekçi yaklaşın biraz olaylara..

neyse..diyecek bi şeyim yok.daha yazışmayalım biz seninle.

Yok sorun yok yazişmada siz bana soru dordunuz bende cevabini verdim bende size soruyirum burda sorun ben miyim yoksa akp li oluşum mu
Kim kimi inancindan dolayi yargilar oldu ben hic baskasinin inanci görüşü fikri icin yargiladim mi ne haddime hem bana ne..

Eger hamasin da parmagi varsa Allah onunda belasini versin....

Eger hamasin da parmagi varsa Allah onunda belasini versin....

türkiyedede teröristler kendi polislerini yapmışlardı..yol kesiyorlarmış doğuda..ülkemizdeki katliama ses çıkaramadıkranana gözünü seveyim..bizim oğlanlar büyünce doğuda yaparsa askerliğini akıbetimiz belli değil daha allah cümlemizin yardımcısı olsun..dün gece dua ettim bende savaş durumundaki ezilen insanlarımız için..

Son düzenleyen: Moderatör:

trend23
arkadaşım bazı ülkeler kendini savunma hakkı var demiş yazmışsın..
türkiyeye saldırı yapılsa biz savunmayacakmıyız ülkemizi..savaş sadece Müslümanlara mübah değil herhalde

Once beni elestirmeye calismadan hangi ulkelerin basta yazdigina bakar misin onlar ulkelerden gelen adice savunmalar

Aynen oyle inanki ugrasilmaz gecen otobusd3 bi amcayla tartisiyorduk benim sorularimi hep gecistiriyor bi gorsen dedim sonunda dayanamadim siz once benim sorularima cevap verin hep ben cevap veriyorum ben soruyorum cevap yok gecistirmece laf salatasi haksiz çıkartmaya calisma birde bu iddia edilen laflara o kadar cok inaniyorlar ki daha arastirmadan turkiye benzin satmis gozuyle gordu baska aciklamasi yok artik bunun zaten biizim arka bahcede petrol isletiyoruz :) artik gerek duymuyorum cevap vermeye ki forumu okuyanlar elbet gorecek yorum ve soru sirasini benim sorularimin en bastakiler hala cevapsiz olduğunu elbet okurlar.At gozluklerini cikartirmasi zor.Birde su soz geldi aklima yotum yazarken cahille tartisdim o kadar inanmistiki dogru bildigine yenildim tarzinda bişey di.duz mantik dicem mantikli bi cevaplari yok neyse ya amaannn sabah sabah :)
nesine cevap verim duz mantik vs.. cevaplar laf salatasidir belirtmeden gecemicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…