ben sızın ukala ve cok bılmıs havalarınıza ragmen hıc bısey bılmıyor olmaanıza hayret edıyorum.
bu olayın bır ıddıa olmasına ragmen bu biliyorum havalarında olmanıza sastım ki Yıne tekrarlıyorum Türkiye petrol cıkarmıyor ve benzın uretmıyor neyı ıddıa ediyorsunuz kendı cevabınızda celişkidesıız ve ınsanları yanıltmaya calısmayın.sızın dusuce tarzıızla cevap vermem gerekirse elınızdeki cocuk hıkaye kıtaplarını kenara koyun okumayı kesın uyutmayın kendınızı cevrede kimse uyumuyor:)
bılmek yok haber baslıgı okumak vs yorumunuz cıdden sız cok sey bılıyorsunuz degilmi bence oyle sanıyorsuuz :) bır onceki yorumlardada ısrı yandasları ıcın olan paylasımda cok bildiginizi oların ısraıl malı olmadıgınızı ıddıa etmıstınız ama bu zaten bılınen destekcısıne karsıyız
burda ayet te gecn karınca olayına bıle ınanmayıp umruda degilsiiz dunyanın dıyorsunuzda burda ama duyarsız olalım bastakılerı kotululuyelım ne gecicek elınıze acaba kımsenın fıkrını degştiremezsınız bunlar hep bızım tabırımızdede tencere tava hep aynı hava
yok bız oldugumuz yerde durmayız daıma ıleri siz en ıyısı fatiha suresıı bıle kagıttan okuyan yapmacık ınsancıklarla olun
sız daha benım bı oceki yatıma cevap veremeden klasık zıhnıyetınızle konudan konuya atlayısı kullanmıssınız once sız bızım neden degimiz sorulara cevap verin sonra baska konuya atlarsınız.
zaten sıız ıandıgınız adamlarda bahcelerınde tohum yetıstırcek.daha genelbaskanıznız cıkıpta kınayamadı ısraıl yanlısı degilse once ne tarafda durdugunu belli etseydı onlara muhtac o. heleki feytullah kousu hıc bahsetmeye degmez sessiz çıglıkmıs
ben demek istediklerinizi anlıyorum
telavive giden petrol hatay üzerinden israile giderken,filistine atılan füzeler malatya radar üssünden israile bildirilirken,israil ile olan ticaret hacmi artarken ,israille tek deniz ticareti yapan şirket başbakanın oğluna aitken hem başbakanı destekleyip hem de filistine üzülmek samimiyetsizliktir gibi bişey diyorsunuz sanırım değil mi? yani ikisi çelişkili demek mi istiyorsunuz?
Hmmm. Demek AKPyi eleştirmek, eleştiren kişiyi doğrudan cemaatçi veya CHPli yapıyor. Demek bildiğiniz 3 görüş var hayatta. :)
"Biligiye ve gerçeğe" dayalı konuşmayı severim.
Sorularıma hiç bir cevap alamadığım için size vereceğim cevap burada biter.
Bana demediginiz ortada cnm kimse yok benim yazimi alinti yapmissiniz birde size demedim diyorsunuz bende salağim yedim bunu
Sabir sabir bazi insanlar için bu bana lazim
Mevlana sormuşlar o kadar yazar okursun ne bilirsin diye
Cevap vermiş " Haddimi bilirim"
Simdiki okuyup kendini birsey biliyor sananlar icin söylenmiş bir söz hayat kitaplardan gazete koselerini okumakla ogrenilmiyor. .
Tayyibe oy vermem onu elestirmem veya yanliş yaptiği seyleri görmezden gelmemi engellemez yanlışıni da dogrusunuda soylerim ben körü körüne bağlanmam sizin gibi nefret de tasimam.
Senin fikrin benim umtumda değil hatta sen kimsin sen de umrumda degilsin fikirlerini kendine sakla seninke ayni duşuncede olmayanlara saygisizlik...... etme edebini kullan....
. edepsizlik etme......
Bu boş olan yerleri de sen doldur
Hadi eyvallah......
Tabi ya chp ninde samimiyetini gördük Allah var cok üzüldüler cok agladilar...
İyiki tayyip varda konuşuyorsunuz ya olmasaydi napardiniz caniniz sikilirdi mazallah....
chpyı savundugu bır cevabıda o kadar acık net eskı yorumlarını degiştir o zaman. he he oyle
oncelikle sızın sorulara cevap verdım soru sordum yıne aynı seyı yapıyorsunuz sızde hata değil cevap veremedıgınız sorular var hep ayı taktık konu atlama olmadı sıze cevap vermıyorum cunku beımkıler yanıtsız.(inanmayan 2-3 sayfa geride yorum sırasına bakabılır saat farkıda mevcut) Hata benddeki her seferınde gerçekten cıddıye alıp sıyaset bı konusayım tartısayım dıyorum husran artık boyle konular yazmam admın kusura bakma dayanamadım karsı tarafdan tahrık vardı
canım sorun ağlamak ya da ağlamamak değil.iktidar partisi chp değil önce bunu fark etmek lazım.ayrıca hükümeti her eleştiren de chp li değildir ki.
ne chp liyim ne akp li ancak burada mantıklı ve objektif olmak lazım..chp iktidar partisi olsaydı o da bu olaya karşı akp gibi yaklaşsaydı ona da tepki duyardım parti tutmak takım tutmak gibi değildir.
olay ne tayyip ne ahmet ne mehmet iç ve dış politikada ki başarısızlık.
sayfa 23Hala aynı muhabbet hala piyasadaki malları ayrıştırabileceğini zanneden bir zihniyet.
Arkadaşlar siz Ülker markasının ürünlerini nerede ürettiğini biliyor musunuz?
Coca Colayı boykot edin ve Colla Turka'yı için.
Peki, tüm kolaların içerdiği malzemelerin yurtdışından geldiğini biliyor musunuz?
(Bu durumda neyi boykot etmiş olduğunuzu bana bir açıklar mısınız?)
Haızır pek çok ürünün sütlerin bulyonların bir çok bitkisel ve sıvı yağın deterjanların farklı isimlerle aynı fabrikalarda üretildiğini hiç mi duymadınız?
Hangi ürünü alırsanız alın, para aynı adamlara gidiyor ve bunların içinde yahudi de var müslüman da var hristiyan da var.
Böyle komik tepkiler koyacağınıza, ülkenin dengesini bozup üreticinin elini kolunu bağlayanlara tepki koyun ki bir şeyler değişsin.
Hayvancılığı öldüren kanunlar çıkarıp et ithal eden ülke olduğumuzda birinizin aklına geldi mi noluyor demek?
İlle müslüman bir çocuk ölünce, o da filistin'de ölünce mi tepki duyuyorsunuz?
Elimizden gelen bu gibi açıklamaları da bırakınız lütfen. Elinizden gelen bu saçma boykot olduğu için bu acılar yaşanıyor.
Elinizden gelen başkası olsaydı, hükümet hayvancılığı, tarımı, ziraati bitirirken sesiniz çıksaydı şu an elinizden fazlası gelirdi.
Ses çıkaranlara ne yapıyorsunuz? Bu solcu, o chpli öbürü bilmem ne burun kıvırıyorsunuz.
İki ağaç için ayağa kalktılar diye dalga geçiyorsunuz.
Koskoca İstanbul'da şu an deprem olsa yaşam sığınakları yok, umurunuzda mı?
Tepki verdiniz mi?
Tıpkı olay gibi, deprem olunca sağ kalırsak AVM yıkınıtılarına sığınırız artık.
Ondan sonra buraya gelip depremde ölenler için dualar okuyalım diyerek kendinizi rahatlatırsınız.
Geri kalmış ülkeler böyledir, felaketten önce düşünmez felaketten sonra ancak ağlar. Dua eder.
Allah biz müslümanların duasını neden kabul etsin? Allah'ın istediği gibi mi yaşıyoruz? Din ticareti yapan herkesin kucağına oturup akıl mantık bilim diyenleri aşağılıyoruz.
Sonuç bu.
Daha çoooooook ağlarız bu kafayla.
Yazdıklarınızın nesine cevap vereyim ki, düz mantığınızla daha siz bir savaş esnasında yakıtın petrol çıkarılan ülkelerden alındığını sanıyorsanız, bilmeniz gereken o kadar çok şey var ki.
Dış politika nedir, nasıl bir tavır alınır, ülke çıkarı nedir, uluslararası platformda hukuk nedir?
Bilmek için okumak lazım ve konuyu ele alıışınızdan anlaşılıyor ki, forumları ve gazete manşetlerini okuyunca kendinizi okudum ve biliyorum sanıyorsunuz.
Kola almayacağım safım belli olsun demek nasıl bir mantık ürünüdür? Dünyanın merkezi sizin safınız sanki!
Sizin safınız kimin umurunda?
Ne yazarsanız yazın kimsenin fikrini değiştiremezsiniz demişsiniz ya.
Emin olduğunuz noktada durun. İsrail madalyalı adam oğluyla dünyalığını İsrail ile ticaret üzerinden yaparken siz kola içmeyip dua edin, :)))))))
ve belli aralıklarla gelip buraya Filistin'de müslümanlar ölüyor hühühhüüü diye ağlayın.
Gözyaşlarınızın ne kadar anlamsız olduğu ortadayken hala "siz kimsenin fikrini değiştiremezsiniz" deyin. Çünkü mesele bu sizin için. Bir tek cümle ile bile hayır doğru söyleyemiyorsunuz, RT Erdoğan İsrail'den madalya almamıştır, ülkemizin tarımına kadar bizi İsrail'e mahkum etmemiştir diyemiyorsunuz.
Asılsız, temelsiz söylenen hiç bir şeyi yalanlayamadan Recebim de Recebim türküsü. Körü körüne bir adam savunuculuğu, laf salatası, pişkinlik.
Bu kafayla aynı meseleye daha çooooook uzun yıllar ağlarsınız.
Çünkü dinlemediğiniz sadece ben değilim, atalarımıza da kulak verdiğiniz yok: Kendi düşen ağlamaz!
ranana aranızda ne konusma geçti bılmıorum ama geciştirme yontemıyle benım cevaplar gitti Verilemedi sen sorar mısı rıca etsem oyle benden sonra yazp cızmelere benım sorum yanıtlanmadan cevap vermmi onceki sayfada alıntı yapılmıs cevaplarımı göre göre yok senın cevabın bunun ıcınde diyen bı dusunce :)
Peki burda konu ne söyler misin konu benim akp li olup saminiyetsiz olmam mi soyler misin ben kimseye akp li chp li bakmiyorum ama bazilari akp userinden benim samimiyetsizliği mi eleştiriyor bu ne kadar doğru insanlarin icini samimiyetini neyle tesbit edip olcebiliyorlar
Ben sizin ne kadar üzüldüğünüzü bilebilir miyim Allah bilir birakin da herkes inandığı gibi yasasin ben chp düşmanı değilim zorla söz soyletiyorlar..
Benim herkese hoşgorum sevgim saygim vardir ama saygisizliga asla saygi gostermem
Bir ketede soylediginiz seylerin nereye gidecegini düşünün ya cok mu zor kalbi ne kadar da kolay kiriyorsunuz bana ne ak partiden banane chp den o kadar insan ölüyor kimin umutunda hala siyaset peşindesiniz srn ben peşindesiniz size diyecek bir lafim yok ben üzüntülüyüm neden insan insani katlediyor kadin çocuk demiyor ve bizim halimize bakin
Neysee ya kime neyi anlatiyorum neyi ispat ediyorum mi Benim samimiyetime Rabbim inansin yeter...
sayfa 23
savuucu cumle demısdım .
İsrailin amacı belli, zamanlamaya bir bakar mısnız?Mübarek günler.
Herkes Haması suçluyor işte İsrail akıllı ne yapacaksın.
neyse..diyecek bi şeyim yok.daha yazışmayalım biz seninle.
Eger hamasin da parmagi varsa Allah onunda belasini versin....hamas saldırıyı bu aya denk getirmiş..farkındalık yaratmak istiyor bir şekilde israile karşı..hamas bize saldırsdı ramazanın geçmesini bekleyelimmi diyecekler ..hamas flistine zarar veriyor bence..bakalım oradaki insanlar hamastan memnunmu hiç bir bilgimiz yok gerçekçi yaklaşın biraz olaylara..
Eger hamasin da parmagi varsa Allah onunda belasini versin....
Yazdıklarınızın nesine cevap vereyim ki, düz mantığınızla daha siz bir savaş esnasında yakıtın petrol çıkarılan ülkelerden alındığını sanıyorsanız, bilmeniz gereken o kadar çok şey var ki.
Dış politika nedir, nasıl bir tavır alınır, ülke çıkarı nedir, uluslararası platformda hukuk nedir?
Bilmek için okumak lazım ve konuyu ele alıışınızdan anlaşılıyor ki, forumları ve gazete manşetlerini okuyunca kendinizi okudum ve biliyorum sanıyorsunuz.
Kola almayacağım safım belli olsun demek nasıl bir mantık ürünüdür? Dünyanın merkezi sizin safınız sanki!
Sizin safınız kimin umurunda?
Ne yazarsanız yazın kimsenin fikrini değiştiremezsiniz demişsiniz ya.
Emin olduğunuz noktada durun. İsrail madalyalı adam oğluyla dünyalığını İsrail ile ticaret üzerinden yaparken siz kola içmeyip dua edin, :)))))))
ve belli aralıklarla gelip buraya Filistin'de müslümanlar ölüyor hühühhüüü diye ağlayın.
Gözyaşlarınızın ne kadar anlamsız olduğu ortadayken hala "siz kimsenin fikrini değiştiremezsiniz" deyin. Çünkü mesele bu sizin için. Bir tek cümle ile bile hayır doğru söyleyemiyorsunuz, RT Erdoğan İsrail'den madalya almamıştır, ülkemizin tarımına kadar bizi İsrail'e mahkum etmemiştir diyemiyorsunuz.
Asılsız, temelsiz söylenen hiç bir şeyi yalanlayamadan Recebim de Recebim türküsü. Körü körüne bir adam savunuculuğu, laf salatası, pişkinlik.
Bu kafayla aynı meseleye daha çooooook uzun yıllar ağlarsınız.
Çünkü dinlemediğiniz sadece ben değilim, atalarımıza da kulak verdiğiniz yok: Kendi düşen ağlamaz!
Önemli bir cümle.
Olaylara at gözlüğüyle bakanlar için tekrarlayalım: Bende bir çiftci olarak katiliyorum bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak
Ve altını çizelim: İsrail'e elimizi değil kolumuzu vermek AKP HÜKÜMETİ ZAMANINDA OLDU:
Kimse kusura bakmasın ama bence RT. Erdoğan hayranı olup da Filistin'deki can pazarına üzülen hiç kimse samimi değil.
trend23
arkadaşım bazı ülkeler kendini savunma hakkı var demiş yazmışsın..
türkiyeye saldırı yapılsa biz savunmayacakmıyız ülkemizi..savaş sadece Müslümanlara mübah değil herhalde
Valla cnm benim aram yoktu ki birsey gecti umrumda degil oyle biri var mi gormüyorum bile birak kendi kendini tatmin etsin iste delikanli olda chp liyim de ayip degil ki gizlenme birseylerin arkasina ayy birde bunlara sinir oluyirum guya tarafsiz oluyorlar ama nedense sadece tayyibe laf söylüyorlar neyse bosver sende cevap verme belliki caliştiği yerden sormamişsin
Neyse geteksiz seyler icin nefes harcayamam..