israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

türkiyedede kürtler kendi polislerini yapmışlardı..yol kesiyorlarmış doğuda..ülkemizdeki katliama ses çıkaramadıkranana gözünü seveyim..bizim oğlanlar büyünce doğuda yaparsa askerliğini akıbetimiz belli değil daha allah cümlemizin yardımcısı olsun..dün gece dua ettim bende savaş durumundaki ezilen insanlarımız için..
Valla mi Allahim ya bu ne boyle herkes kendi kendine birseyler yapıyor Rabbim evlatlarimizi korusun insallah birsey olmaz cbm. Bir evlat kolay dünyaya gelip yetişmiyor ki birileri can alsin diyede yapilmiyor Rabbim islah etsin onlari vatanimizi milletimizi bayrağimizi korusun inşallah

cola almamak hiç ir çözüm sağlamaz..bir senelik ithalat yapılmıştır zaten..colalar bizim esnefın elinde kalır herhalde..

cola almamak hiç ir çözüm sağlamaz..bir senelik ithalat yapılmıştır zaten..colalar bizim esnefın elinde kalır herhalde..

Aynen cnm kola almamakla bitmiyor ilacindan tut tibbi malzemelere kadar israilden geliyor hangi birini yasaklicaz ki .

Valla mi Allahim ya bu ne boyle herkes kendi kendine birseyler yapıyor Rabbim evlatlarimizi korusun insallah birsey olmaz cbm. Bir evlat kolay dünyaya gelip yetişmiyor ki birileri can alsin diyede yapilmiyor Rabbim islah etsin onlari vatanimizi milletimizi bayrağimizi korusun inşallah

hee aynı hamas gibi you tubede vardı..bizim doğuda etraflarında halk toplanmış bunlar kendi çaplarında aynı renk falan giyip yüzlerini kapatmışlar sadece gözleri görünüyo..Allahtan azınlıklar yoksa bunlarda bizim başımızı yerdi..

hee aynı hamas gibi you tubede vardı..bizim doğuda etraflarında halk toplanmış bunlar kendi çaplarında aynı renk falan giyip yüzlerini kapatmışlar sadece gözleri görünüyo..Allahtan azınlıklar yoksa bunlarda bizim başımızı yerdi..
Yilanin başini küçükken ezeceksin böylelerinin cezasini vereceksin iste bakalim noluyo.

Yok sorun yok yazişmada siz bana soru dordunuz bende cevabini verdim bende size soruyirum burda sorun ben miyim yoksa akp li oluşum mu
Kim kimi inancindan dolayi yargilar oldu ben hic baskasinin inanci görüşü fikri icin yargiladim mi ne haddime hem bana ne..

benim için akp li ya da şunlu bunlu olman hiç önemli değil ben senin zaten ılımlı ve anlayışlı üslubunu takdir ettim sadece bu konuda da değil her konuda öyle.ama bu konuda ki arkadaşı yanlış anladın alıngnlık yaptın.o aslında çiftçilikle ilgili msjın devamını sana yazmamıştı ki.msjı tekrar gözden geçir istersen ve aslında dediklerinde de haklılık payı var yok değil.

kimse kimseyi yargılayamaz ki çok yanlış anlaşıldı msjlar.

trendy hangi ülke olmuş fark etmez hamas başlatmış İsrail güçlü bile bile yapıyor..ölen müslümanlarada şehid diyorlardır..yazık günah kendi halkını telef ettiriyor bunlar ..suriyede aynı olmadımı hırsları uğruna..
biz İsrail yerinede olsaydık Almanyada hitler bunlardan sabun yaptı..diri diri yaktı..güçlü olabileceklerini gördüğü için..içlerinde bu eziklik var bence..ve artık buna izin vermek istemiyorlar..ben gavurlarını bayramını falan bilmem mesela sadece kulak aşinalığı..ramazana denk getiren hamas ama ellerine hiç bir şey geçmeyecek...hiç bir Hristiyan yada Yahudi Müslümanların katledilmesine tepki göstermez..sonuçta Müslümanları istemiyor Hristiyanlar..ab ye bile bizi almadılar..ab Hristiyan birliği demek..
hamasın amacı ne..bakın Yahudi zulum yapaıyor bizde onlara savaş açalım denmesinimi bekliyor bence boşa bekler..halkını telef eder..
zamanında güçlü almanyaydı Yahudileri katlettiler dünyanın gözü önünde kimin sesi çıktı..
biz kendi ülkemizdeki apo yu hala besliyoruz..adamlar izin vermedi ya trajı komik..vesselam..

Firmaya iade edebilir patlatir gerekirse iade kestirir almaz onunda yolu var:KK66:

zarar etmeyecekler sonuçta çünki dünyada içen çok insan var ha bir tepkidir sonuçta dileyen yapsın..biz kola tüketmiyoruz zaten..

Ya Allah aşkına Hamas başlattı diyorsunuz da Hamas niye başlattı? 16 yaşındaki filistinli çocuğu götürüp yakan Israile Hamas füze atıyor diye Hamas başlattı mi oluyor? Yapmayın Allah aşkına. Diri diri kendi milletlerinden birini yakmislar bi zahmet Hamas da vursun yani....

trendy hangi ülke olmuş fark etmez hamas başlatmış İsrail güçlü bile bile yapıyor..ölen müslümanlarada şehid diyorlardır..yazık günah kendi halkını telef ettiriyor bunlar ..suriyede aynı olmadımı hırsları uğruna..
biz İsrail yerinede olsaydık Almanyada hitler bunlardan sabun yaptı..diri diri yaktı..güçlü olabileceklerini gördüğü için..içlerinde bu eziklik var bence..ve artık buna izin vermek istemiyorlar..ben gavurlarını bayramını falan bilmem mesela sadece kulak aşinalığı..ramazana denk getiren hamas ama ellerine hiç bir şey geçmeyecek...hiç bir Hristiyan yada Yahudi Müslümanların katledilmesine tepki göstermez..sonuçta Müslümanları istemiyor Hristiyanlar..ab ye bile bizi almadılar..ab Hristiyan birliği demek..
hamasın amacı ne..bakın Yahudi zulum yapaıyor bizde onlara savaş açalım denmesinimi bekliyor bence boşa bekler..halkını telef eder..
zamanında güçlü almanyaydı Yahudileri katlettiler dünyanın gözü önünde kimin sesi çıktı..
biz kendi ülkemizdeki apo yu hala besliyoruz..adamlar izin vermedi ya trajı komik..vesselam..
Once filistinli daha sonra yahudi oldurulende benim icin kimin ne oldugu onemli degil masum sivillere o masum yavrulara acıyorum ben.
kimin baslattigi umrumda degil benim
ya biz onlarin yerinde olsaydik filistinli olsaydik halksin devletle alakan yok katlediliyor ailen cocuklarin :KK43:
Zaten inadina sahildeki cocuklari vurdu diger ulkeler ses cikarmadi bizi tek birakmak istedi. Tum yahudilere kizmiyorum cunku yahudilerin ufakda olsa bir kismi karsi cikti bu katliama..

burda dini one sürmuyorum vicdan meselesi hristiyanda olabilirdi yine ayni olurdu uzuntum.
biz peygamber efendimizin ummetleriyiz en guzel yanımız merhametimiz..
neler var internette bakamiyorum artik günlerdir uyku tutmuyor

Ya Allah aşkına Hamas başlattı diyorsunuz da Hamas niye başlattı? 16 yaşındaki filistinli çocuğu götürüp yakan Israile Hamas füze atıyor diye Hamas başlattı mi oluyor? Yapmayın Allah aşkına. Diri diri kendi milletlerinden birini yakmislar bi zahmet Hamas da vursun yani....

ilk hamas başlattı bilgece haberlerde verildi kabul etmek istemesende böyle..hamas filistinde bir örgüt..halk onlardan memnun mu değilmi bilmiyoruz..doğudada halk tröristleri istemiyor sonuçta gençleri kandırıp dağa götürüyorlar..

Once filistinli daha sonra yahudi oldurulende benim icin kimin ne oldugu onemli degil masum sivillere o masum yavrulara acıyorum ben.
ya biz onlarin yerinde olsaydik filistinli olsaydik halksin devletle alakan yok katlediliyor ailen cocuklarin :KK43:
Zaten inadina sahildeki cocuklari vurdu diger ulkeler ses cikarmadi bizi tek birakmak istedi. Tum yahudilere kizmiyorum cunku yahudilerin ufakda olsa bir kismi karsi cikti bu katliama..

burda dini one sürmuyorum vicdan meselesi hristiyanda olabilirdi yine ayni olurdu uzuntum.
biz peygamber efendimizin ummetleriyiz en guzel yanımız merhametimiz..
neler var internette bakamiyorum artik günlerdir uyku tutmuyor

adamlar merikada kendi bayrağını yakmış bak ben yakmazdım diyorum açıkça trendy..birilerinin politik düşüncelerinin cezasını birileri çekiyor..

Aynen cnm kola almamakla bitmiyor ilacindan tut tibbi malzemelere kadar israilden geliyor hangi birini yasaklicaz ki .

çaresiziz de çaresisiz mağduruz da mağduruz.

bizi böyle mağdur edenlere hayranız da hayranız

diyenler olduğu sürece hiç bir şey değişmez.

kimin başlattığı nasıl umurunuzda değil?

eğer gerçekten ölen masumlara acıyacaksak önce israilli masum yavrulara acıyarak işe başlamamız lazım.

üzüntünü başladığı yer bile yanlış bence!

kendine müslüman diyen çoğu insan israilli ölüyorsa gebersin, gezici ölüyorsa gebersin zihniyetindeyse, o zaman adamlar da sana dersini verir. çünkü daha zenginler. daha akıllılar. daha çalışkanlar. dolayısıyla güçlüler.

kaç kere bu dersi verdiler, ben artık saymayı bıraktım.

"israili elestiriyorum bu konuda. Israil halkinin hepsi yahudi bu onlarin hem irki hem dini. Aralarinda cesitlilik yok. Bu kadar vahsilesmelerini fasistligi buna bagliyorum."

Şu cümleniz hariç yazdıklarınızın hepsine katılıyorum.

Bence yahudiler Hitler zulmünü gördükten sonra, akılla disiplinle ve bilimle, çok çalışarak dünyada önemli bir güç olmaya karar verdiler ve oldular da. Bu yüzden onları kim suçlayabilir?

Aynı nedenle belki aşırı savunmacı ve saldırgan oldular.

Onlar büyük güç olurken diğerleri ve biz ne yaptık? Sorulması gereken soru bu.

Tüm dünyada 15 milyon nüfusuyla nasıl böyle bir güç oldular? Bilim onlarda. Teknoloji onlarda. Her türlü genetik çalışma onlarda. Hastalıklara çare onlarda.

Olayları dikkatli inceleyince görülüyor ki ilk saldıran taraf asla İsrail değil. Mavi Marmara'yı yollama vururuz dediler, bizimkiler bunu bile bile içindekileri ölüme gönderdi. (Bu bir iç politika şovuydu bence.)

Son olaya bakın, bir Filistinlinin 3 veya 4 İsrailli çocuğu öldürmesiyle başladı. Adamlar önce sadece çocukları öldüren Filistinliyi vurdu. Hamas füze atıp başka İsraillileri öldürüp yaralayınca büyük operasyona başladılar.

Aşırı savunmacılar ve tek bir vatandaşlarına yapılan bir şey onları saldırgan yapıyor. Vatandaşın canının hiç değeri olmayan Ortadoğu ülkeleri de bunu anlayamıyor.

Biri onlara bir şey yapınca bin misli ile karşılık veriyorlar.

Israillilerin neden bu noktaya geldiklerini aciklamaya calismuyidum aslinda arkadasin mesaji dogrultusunda dagutmadan bir cevap vermek istedim. Nedenlerinde hitler zulmu tabi ki buyuk etken. Ama her zulum goren bu noktaya gelmiyor. Yahudilerdeki muthis zeka ve azmi de es gecmemek lazim.

Hamasin israile baslattigi fuze kampanyalari vs vs. Cok fazla sey oluyor medyanin yonlendirdigi kadarini ogreniyoruz sadece. Biz daha bu ulkenin dogusunda ne olup ne bittiginj bilmiyoruz. Halkin cogu geziyi bilmiyor. Ortadogu hakkinda yorum hic yapamam o nedenle. Diyecegim tek sey ne musluman ne yahudi daha fazla bebek olmesin. Birileri iside hamasa pkkya israile dur desin.

benim için akp li ya da şunlu bunlu olman hiç önemli değil ben senin zaten ılımlı ve anlayışlı üslubunu takdir ettim sadece bu konuda da değil her konuda öyle.ama bu konuda ki arkadaşı yanlış anladın alıngnlık yaptın.o aslında çiftçilikle ilgili msjın devamını sana yazmamıştı ki.msjı tekrar gözden geçir istersen ve aslında dediklerinde de haklılık payı var yok değil.

kimse kimseyi yargılayamaz ki çok yanlış anlaşıldı msjlar.
Tesekkur ederim bende sizin yorumlarinizi mantikli buluyorum ve saygi duyuyorum sizin hini kendini bilen insanlarla her daim sohbette ederim tartişirimda
Ama burda samimiyetsiz olduğumu söylüyor digerlerine birsey dediğim yok beni dinirlendiren tarafi akp li isen eğer herseyi hakediyordun siz soylesiniz boylesiniz demeleri beni ne kadar taniyor ki ne biliyor samimiyetimi
çaresiziz de çaresisiz mağduruz da mağduruz.

bizi böyle mağdur edenlere hayranız da hayranız

diyenler olduğu sürece hiç bir şey değişmez.

Ahhhh cnm sana mi yazmişim göremedim sizi kusura bakmayin..

kizlar bilmiyom yasakmi
bi link var,filistin icin imza topluyor
gorseniz sok olursunuz
almanyadan,hong konga,meksikadan arjantine ,avustralyadan norvece
dunyanin her yerinden imza veriyolar elektronik ortamda ama Turkiye yok
nerde bu ulke
yayin facelerinizde bu linki atin imzanizi
https://secure.avaaz.org/en/israel_palestine_this_is_how_it_ends_loc/?bvJpnhb&v=42613

Sağ taraftaki dilekçeyi imzala kısmımı? O listede türkiye bile yok kii işaretleyeyimm:KK53:

X