arkadaşım senin benim kampanya yapmamıza gerek yok, başbakan bu hükümetin başı. öyle mitinglerde israil'e atarlanarak olmaz bu iş.
hadi israil mallarına ambargo koysun. İki lafına bakar.
neden koymuyor onu bana bir açıklar mısınız?
niye yapmıyor? niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
Merak ettiğim bir sey var neden dıger partileren bir genelbaskan çıkıpta aynı tepkiyi vermıyor neden basbas bağırmıyor israilden mı çekiniyor aynı soruyu soruyorum.
niye yapmıyor?
niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
feytullah Neden sessiz cıglık yapıyor beddua okuyabılıyordu...ama israile okuyamıyor sanırım :)
niye yapmıyor? niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
sizin amacınız insanlık benimki siyaset öyle mi? kitabımı bırakıp buraya geldim kendime dedim ki; ay bir forum açılmış çok vicdanlı insanlar var. ben de siyaset yapayım.
:)))))))))))))))))))))))))
okuyun öğrenin deyince kızıyorsunuz.
söyleyeyim, listesini çıkardığınız markaların çoğu israiil'e bile ait değil.
ay çocuklar ölüyor ne acıklı kahrolsun israil felan deyince çocuklar geri gelmiyor.
bu şerdeki tek hayır, dünyada olan biten herşeyin siyasetle ilgili olduğunu anlamanız belki de.
başbakanımız gazze'de ölenler için bu kadar üzülürken acaba neden uçaklara yakıtı türkiye veriyor sorusundan düşünmeye başlayabilirsiniz.
israile ait değil dediğiniz mallar konusunda evet hepsi değil ama israile destek veren ülkelere ait
Ayrıca yakıtı savaş yapıcaksın gel verelim dediğini düşünmüyorum kı
Türkiye ne zamandan beri petrol cıkarıyorda benzin veriyor çelişki var sankı değil mi :)
amacınız bir sorunu çözmek değil galiba. neyse. vakit kaybı.
protesto ettiğiniz(i sandığınız) markaların bazıları israil'le ilgisiz. bari onları araştırın diyorum ve kitabıma dönüyorum.
ben boykot yapacaksın da ne olacak demiyorum, boykot yapman saçma komik ve hatta imkansız diyorum.
niye?
sen bir kahve veya temizlik eşyası almayacaksın ama hasta olunca alacağın ilaçların hemen hepsine yakını israil kökenli.
ne olacak o zaman? hastan ölecek mi?
yediğimiz domatesin marulun tohumu israi'den ve artık almaya mecbursun çünkü bizzat hükümetin yerli tohumu yasakladı. ya-sak-la-dı. ve üreticiyi tohum vermeyen tek kullanımlık, toprağın yapısını değiştiren israil tohumuna mecbur etti. bu iş siyaset dışı düşünülemez. bunların hepsi AKP ZAMANINDA oldu.
hangi AKP?
şimdi israil'e atarlanan AKP!
bunlardan haberdar olma, filistin'de ölen çocukları görünce gel burda kola içmeyelim de.
bu o felaketlerin olma sebebi zaten. buradakilerin ne tohumlardan haberdar olması ne ilaçların nerden geldiğinden.
lafın kısası şu:
biz israil'e boykot yaparsak hiç ama hiç bir şey olmaz. türkiye onlar için çok önemli bir pazar değil.
ama onlar bize ambargo koyarsa fellaket olur. başta hayati tehlikesi olanlar patır patır ölür.
çareyi açıkladım: allah'ın verdiği "akıl" kullanılmalı. bilimin peşine takılmalı. diğer müslüman ülkeleri bırakalım bir yana, bu ülkede açın bütçeden diyanete ayrılan paraya bakın ve bilime ayrılan paraya bakın, bu acıklı durumun sebebini anlayın.
inşallah bu sefer anlatabilmişimdir.
Bırseye takıldım madem bu kadar sitemlisin bilgilisin kım yapıcak bu dediklerini bızı de aydınlatsan fena olmaz hani ! :)
algida - unilever şirketi (o da hollanda şirketi. ne israil ne yahudi,lerle bir ilşkisi yok)
danone (fransız şirketi)
ace (procter & gamble-amerikan şirketi)
omo (unilever şirketi, hollanda şirketi.)
fanta, coca cola ( amerikan şirketi.)
freşa (türk... en komiği bu oldu galiba. :)))))))))))
kotex ( Kimberly-Clark, Amerikan şirketi.)
Maggi ( Nestle şirketine ait, İsviçre)
Nestle ( İsviçre)
neyi boykot edeceğinizi bilin bari.
duygusallığı bırakıp bilgi sahibi olmaya ne zaman başlayacaksınız?
bu şirket hissedarları arasında yahudi de var hristiyan da müslüman da.
israil filistinlileri öldürüyor hadi boykot edelim diye bekleyenlere belki de piyasadaki rakip şirketlerce sunulan bu listeleri okuyup bodoslama dalmışsınız.
araştırın öğrenin deyince de sadece kızıyorsunuz.
hadi şimdi güle güle boykot edin.
tek cevap destek veren ülkelerle alakalı (arastırabilirsiniz)
Almanya Başbakanı Angela Merkel, 'saldırıya uğrayan ülkelerin kendini savunmasına izin verilmesi gerektiğini' söyledi
ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in 'kendini savunma hakkına' destek verdi
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, "İsrail'in kendini savunma hakkı var
Sayfanın bır kaçını okudum sadece konunun nereye gittiğine bakmak için ama bu yorumlara cevapsız kalmak istemedim en son yaptığım alıntıdan sonrasını okumadım cunku ben bu goruse ınanmıyorum ki ınanmak zorunda değilim herkes siyasi dusuncelerını kendıne saklamalı sonucda asalayıcı irdeleyici veya kendınızce akıllı mantıklı cevap diye niteledırdıgınız yorumlara sadece kendınız ınanırsınız kımsenın fikrini degiştiremezsınız.Siyaset hakkında son birsey ınanmadıgın kıseye oy atmazsın olur biter konuşarak degilde oy ile konuşursunuz hem boylelıkle daha yapıcı olur
burdaki yorumlarla kımsenın fıkrını degiştiremezsınız ve her hangi bir bireyın kımsenın aklına ihtiyacı yok kendı düşünebilir.
Konuya geleyim boykotu kesınlıkle destekliyorum.Tarafımız belli olsun.
Özellıkle kola ıcmezsem ölmem.(Bilinçli bir tuketıcıyım hem saglıgımada zararlı En azından Ramazan ayı başlamadan once almayı bırakmıştım 3-4 ayda bır belki alıyordum Ramazanda hiç almadık artık almayız :) )