israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Bu malların neredeyse hemen hemen hepsi hayatımın taa içinde. Üstelik israil malı olduğundan haberim bile yok. Nasıl bu denli dünyaya hükmediyor bu israil?? Öyleyse gerçekten güçlü ve bu iki çocuk annesi bir bayan olarak beni gayet korkutuyor. Nasıl durdurulabilir, nasıl yok edilebilir bu caniler? Çorbada tuz misali olur anca bizimkisi.. O da yeter ancak daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum. En azından coca cola, orkid..vsi kullanmayabilirim. Ama mesela prima. Oğluma bir tek o bez çok iyi geliyor. Onu bırakamam Allah israili yok etsin dilerim ki! Yaptıkları kıyımı cezasız bırakmasın!

Hayır yapmadıkları yetmiyor bir de yapanlarla dalga geçiyorlar hemen facebook u öne sürüyorlar ki onun sahibi ateist bu yüzden de israile br katkısı olacağını sanmıyorum. Hem diyelim sahibi Yahudi ve israile yardım ediyor facebook kullanıyorlar diye herşeyden mi vazgeçsinler.

o kisilerin yurt disi deneyimi olmasini cok isterdim
ne kadar basiretsiz davrandiklarini gormelerini cok isterdim

İsrail malları insanın hayatıyla oynuyor tıpkı geçmişte peygamberleri zehirlemeye kalktıkları gibi. Bazı mallarının zararları da kanıtlanmış.

Elinizden geldgnzce almayın mallarını.şili kadar damı olamyoruz bna kalrsa elclgi konsolslgu çkartmak lazm.fox tw yi kapatmak lazım.

Bu arada burada çok bilmiş okumuş arkadaşların yazdıklarını facebookta ''kaynaksız'' olarak sıradan arkadaşlarım da paylaşıyor. Üstin derece bilgili veya aydın olmaya gerek yok

İsrail malları insanın hayatıyla oynuyor tıpkı geçmişte peygamberleri zehirlemeye kalktıkları gibi. Bazı mallarının zararları da kanıtlanmış.

evet amerikayi kole obez yapmislar al sana kanit
bunlar iste mola verdikleri gibi hayvan gibi hamburgerciye giderler
o kolalar kafam kadar bardaklar
hepsi olmus 200 kilo bi cogu
hormonlari bozuk olmus
kimisinin kici kocaman
kimisinin kollari
kimisi tavuk vucutlu
tuhaf tuhaf yaratiga donmusler
abicim lahmacundan sasmayin kokorec bile bin basar

Bebek mamalarında bile hormonlarla oynayacak neler neler var. Neslimizi kısır yapmak için.

Bu olaya tepki veriyoruz diye hemen IşıD veya akp falan one sürülüyor.
Oysa açtığım konuda tepki verilmediyse bunlardan biri de yine kendileri.
duaya inancın olmayabilir ama dua edene de bu işe yaramıyor diyemezsin.
Dualarım filistinle beddualarım itrailin peşinde.

Bundan yıllar önce gazetecilerin, İsrail Devleti’nin o günkü başbakanı Şimon Perez’e “Kur’an-ı Kerim, sizin devletinizin yıkılacağından haber veriyor” diye hatırlattıklarında, Perez şu cevabı vermişti:

“Kur’an’ın bahsettiği Müslümanlar gelsin, düşünürüz.” (Tercüman Gazetesi, Ergun Göze, 1986)
Yazımızı, İsra sûresinin 51. ayetiyle bitiriyoruz:

“Sana alaylı alaylı başını sallayacaklar ve ne zamandır, diyecekler. Sen, ‘yakında olması mümkündür’ de.”

Yeryüzünde fesat çıkardıkları için iki yakaları bir araya gelemedi. toplasan 50 yıldır gün yüzü göruyorlar ve bu üstünlüğe aldanıyorlar oysa yine sonları gelecek.Bu sonda elimizden gelen her şekilde bizim de katkımız olmalı.

“Müslümanlar, Yahudilerle harp etmedikçe kıyamet kopmayacak. Harp olacak ve Müslümanlar onları yenip öldürecekler. Öyle ki, Yahudiler ağaç ve taşların arkasına saklanacaklar, o ağaç ve taşlar konuşarak, “Ey Müslüman, ey Allah’ın kulu, arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür,” diyecek. Sadece ⁄arkad ağacı haber vermeyecek, çünkü bu ağaç, onların ağacıdır.” (Ennihaye, cilt 1, shf. 87, 103, 104, 117, İbni Mace, cild: 2, shf: 1363; Müslim, cild: 4 Shf: 2239)

Bir de dipnot: o yahudiler bu agaci hep dikerlermis israile
Allahu Teala bize mujdeliyor bu devlet yokolacak..
Insallah bizler de görürüz..

Kucucuk yavrular simdi cennette anneleri babalari cennette insallah..

Iste bunun icin onlarin mallarini tuketmiyoruz
Gittigim her restoranda ozellikle soruyorum baska yok mu
Yoksa boykot kararimizdan dolayi almadigimizi ozellikle iletiyoruz..

Merak ettiğim bir sey var neden dıger partileren bir genelbaskan çıkıpta aynı tepkiyi vermıyor neden basbas bağırmıyor israilden mı çekiniyor aynı soruyu soruyorum.
niye yapmıyor?
niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!

feytullah Neden sessiz cıglık yapıyor beddua okuyabılıyordu...ama israile okuyamıyor sanırım :)

niye yapmıyor? niyeeeee?

bir merak edin yaaaa!

israile ait değil dediğiniz mallar konusunda evet hepsi değil ama israile destek veren ülkelere ait

Ayrıca yakıtı savaş yapıcaksın gel verelim dediğini düşünmüyorum kı

Türkiye ne zamandan beri petrol cıkarıyorda benzin veriyor çelişki var sankı değil mi :)

Bırseye takıldım madem bu kadar sitemlisin bilgilisin kım yapıcak bu dediklerini bızı de aydınlatsan fena olmaz hani ! :)

tek cevap destek veren ülkelerle alakalı (arastırabilirsiniz)

Almanya Başbakanı Angela Merkel, 'saldırıya uğrayan ülkelerin kendini savunmasına izin verilmesi gerektiğini' söyledi
ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in 'kendini savunma hakkına' destek verdi
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, "İsrail'in kendini savunma hakkı var

Sayfanın bır kaçını okudum sadece konunun nereye gittiğine bakmak için ama bu yorumlara cevapsız kalmak istemedim en son yaptığım alıntıdan sonrasını okumadım cunku ben bu goruse ınanmıyorum ki ınanmak zorunda değilim herkes siyasi dusuncelerını kendıne saklamalı sonucda asalayıcı irdeleyici veya kendınızce akıllı mantıklı cevap diye niteledırdıgınız yorumlara sadece kendınız ınanırsınız kımsenın fikrini degiştiremezsınız.Siyaset hakkında son birsey ınanmadıgın kıseye oy atmazsın olur biter konuşarak degilde oy ile konuşursunuz hem boylelıkle daha yapıcı olur burdaki yorumlarla kımsenın fıkrını degiştiremezsınız ve her hangi bir bireyın kımsenın aklına ihtiyacı yok kendı düşünebilir.

Konuya geleyim boykotu kesınlıkle destekliyorum.Tarafımız belli olsun.
Özellıkle kola ıcmezsem ölmem.(Bilinçli bir tuketıcıyım hem saglıgımada zararlı En azından Ramazan ayı başlamadan once almayı bırakmıştım 3-4 ayda bır belki alıyordum Ramazanda hiç almadık artık almayız :) )

Son düzenleme:
verdigim linkte sagda asagi dogru imza atanlar ve ulkeleri yaziyor
iste onun az ustunde facebooka ait hotmailinizi giriyonuz. sing a basiyonus o kadar

Turkiye uretse o saydiginiz mallari
zenginlesse fenami
birakin fransami rusyami
yerli mali yurdun mali
ama nerde kaldirimlari soken genclikten ne beklenir

İsrailli Bir aile, esir aldıkları Filistinli Bir çocugu, kendi çocuklarına sopa ile dövdürüyor
İçler acısı bir görüntü
İzlemeye dayanamadım
Bunalıma girdim artık
O savunmasız hali yürek parçalıyor
Çocuklarına bile terorisizm aşılıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…