konu sahibi bu bölüme sadece haber kaynaklı konu açabiliyoruz. ve link vermek zorundayız. o yüzden konunuzu kapıyorum.arkadaşlar israilin bu ramazan ayında filistin halkına yaptıkları katliamdan başka hiçbir şey değil....ve en kötüsü de tüm dünya buna sessiz kalıyor....
bizler ise sedece haberlerde izleyerek o an üzülüp 2 dk sonra unutuyoruz.elimizden hiçbir şey gelmezse bile en azından mallarını boykot ederek,filistinli kardeşlerimize destek olabiliriz.
ne dersiniz var mısınız???
konunuzu acısıyla tatlısıyla bölümüne taşıdım.arkadaşlar israilin bu ramazan ayında filistin halkına yaptıkları katliamdan başka hiçbir şey değil....ve en kötüsü de tüm dünya buna sessiz kalıyor....
bizler ise sedece haberlerde izleyerek o an üzülüp 2 dk sonra unutuyoruz.elimizden hiçbir şey gelmezse bile en azından mallarını boykot ederek,filistinli kardeşlerimize destek olabiliriz.
ne dersiniz var mısınız???
konunuzu acısıyla tatlısıyla bölümüne taşıdım.
bilginize.
rica ederim.çok tşk ederim.....
P&G
ariel
ace
BOYKOT.....
Bende destekliyorum boykotu ve bütün kadinlar kulubunden destek bekliyorum burda bir cogumuz anne yada anne adaylarıyiz orada masum cucuklar oluyorrrr en azindan mallarini almayarak tepki gosterebiliriz cok zor deyil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lütfen duyarsız kalmayın