Merak ettiğim bir sey var neden dıger partileren bir genelbaskan çıkıpta aynı tepkiyi vermıyor neden basbas bağırmıyor israilden mı çekiniyor aynı soruyu soruyorum.
niye yapmıyor?
niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
feytullah Neden sessiz cıglık yapıyor beddua okuyabılıyordu...ama israile okuyamıyor sanırım :)
niye yapmıyor? niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
israile ait değil dediğiniz mallar konusunda evet hepsi değil ama israile destek veren ülkelere ait
Ayrıca yakıtı savaş yapıcaksın gel verelim dediğini düşünmüyorum kı
Türkiye ne zamandan beri petrol cıkarıyorda benzin veriyor çelişki var sankı değil mi :)
Bırseye takıldım madem bu kadar sitemlisin bilgilisin kım yapıcak bu dediklerini bızı de aydınlatsan fena olmaz hani ! :)
tek cevap destek veren ülkelerle alakalı (arastırabilirsiniz)
Almanya Başbakanı Angela Merkel, 'saldırıya uğrayan ülkelerin kendini savunmasına izin verilmesi gerektiğini' söyledi
ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in 'kendini savunma hakkına' destek verdi
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, "İsrail'in kendini savunma hakkı var
Sayfanın bır kaçını okudum sadece konunun nereye gittiğine bakmak için ama bu yorumlara cevapsız kalmak istemedim en son yaptığım alıntıdan sonrasını okumadım cunku ben bu goruse ınanmıyorum ki ınanmak zorunda değilim herkes siyasi dusuncelerını kendıne saklamalı sonucda asalayıcı irdeleyici veya kendınızce akıllı mantıklı cevap diye niteledırdıgınız yorumlara sadece kendınız ınanırsınız kımsenın fikrini degiştiremezsınız.Siyaset hakkında son birsey ınanmadıgın kıseye oy atmazsın olur biter konuşarak degilde oy ile konuşursunuz hem boylelıkle daha yapıcı olur
burdaki yorumlarla kımsenın fıkrını degiştiremezsınız ve her hangi bir bireyın kımsenın aklına ihtiyacı yok kendı düşünebilir.
Konuya geleyim boykotu kesınlıkle destekliyorum.Tarafımız belli olsun.
Özellıkle kola ıcmezsem ölmem.(Bilinçli bir tuketıcıyım hem saglıgımada zararlı En azından Ramazan ayı başlamadan once almayı bırakmıştım 3-4 ayda bır belki alıyordum Ramazanda hiç almadık artık almayız :) )