israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Bu boykotun önemsiz olduğunu düşünmeyin. Boykotun büyüğü küçüğü olmaz. Herkes kişisel savaşını versin ki boykot büyüsün. Bu markaların bir çoğunu kullanıyoruz. Artık alternatiflerini araştırıp kullanma zamanı.

Nette la roche posay markasının da israile ait olduğu bilgisi vardı. Benim bildiğim bu fransız markası. Bu konuda bilginiz var mı?

Bu arada şu çocukları donanımlı yetiştirmek konusuna katılıyorum. Ancak teknoloji konusunda gelişmek için öncelikle devletin birşeyler yapması lazım. Türkiyede çok yetenekli çocuklar var ama öne çıkacak platform bulamıyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu boykotun önemsiz olduğunu düşünmeyin. Boykotun büyüğü küçüğü olmaz. Herkes kişisel savaşını versin ki boykot büyüsün. Bu markaların bir çoğunu kullanıyoruz. Artık alternatiflerini araştırıp kullanma zamanı.

Nette la roche posay markasının da israile ait olduğu bilgisi vardı. Benim bildiğim bu fransız markası. Bu konuda bilginiz var mı?

Bu arada şu çocukları donanımlı yetiştirmek konusuna katılıyorum. Ancak teknoloji konusunda gelişmek için öncelikle devletin birşeyler yapması lazım. Türkiyede çok yetenekli çocuklar var ama öne çıkacak platform bulamıyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok guzel yazmissiniz
bende eklemek isterimki bu markalarin bi cogu zararli kimyasal hormon bozucu maddeler icerir..
bu boykot yapiyorum diyede soylemiyorum bunun bilimsel kanitlarida var
ben meksikanin urunlerini aliyorum cunku yurt disindayim zaten turk mali yok cevremde
bende boyle bi care buldum

Yok canim bekleme. Kola icme iki agla olen cocuklar icin yeter.:KK53::KK50:
Şu yazdıkları anlam veremedim , neden böylesi ufak bir girişim bile alay konusu oluyor anlamış değilim . Varsa daha guzel bir öneri sunun destekleyelim , elimizden geleni yapalım . Ama şurada zaten Israil mallarından toptan kurtulmamıza imkan yok , günümüze kadar izlenen politikalar artık istesek te buna izin vermez . Bir ay da olsa almayalım , almam diyenlerle uğraşmayalım . Ne kaybederiz .

Kaldi di ki benim icin hic zor degil zaten liste de ki bir iki marka dışında uzun zamandır almıyorum . Hayvanlar üzerinde deney yapan markalar çoğu , bu nedenle çıkardım hayatımdan mümkün olduğunca . Bir sey ifade eder mi bilmem ama almayarak mutlu oluyorum , bu bile yeter benim icin .

arkadaş sen azıcıkta doğudaki teröristlerden neden kurtulamadık ona kafa yorsan..oradaki öldürülenler gavurmuydu bu kadar birlik olmadınız.?

Ne oldu anlamadım ki Filistinlileri sevmemiz , katledilmelerine çıkan şu cılız sesimiz neden rahatsız ediyor ?
Şehitler için ne yaptığımızı ne biliyorsun ya da sen ne yaptın , hadi söyle de biz de arkandan gelelim . Iyi olan her amac uğruna ben varım .

Boykot amacından çıkmış, din, siyaset konuşmak yasakken boykot ettiğiniz ürünler hariç herşeyi konuşmuşsunuz, bir iki sayfa da değil sayfalar dolusu siyaset yapılmış, kavgalarda cabası.

Konu bu sebeple kapatılacaktır.

Bu topiği uyarmıştım...

Hadi gidin şimdi beni de boykot edin, topiği incelemeye aldım, ne müslümanlıklarınız kalmış laf etmediğiniz, ne parti fanatikliği, ne gezicilerin ölmesinin mübahlığını bırakmışsınız.

Sanırsın topik gelin-kaynana topiği, böyle bir konuda bile birlik olamıyorsunuz, hemen mevzu kimin ne kadar dindar olduğuna, kimin ne kadar ülkesini sevdiğine, vicdanına, parti aşkına geliyor.

X