Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek amaç:boykot................
ciktimi?....................................................
tmm simdi oldumu duzenledim?
Bu boykotun önemsiz olduğunu düşünmeyin. Boykotun büyüğü küçüğü olmaz. Herkes kişisel savaşını versin ki boykot büyüsün. Bu markaların bir çoğunu kullanıyoruz. Artık alternatiflerini araştırıp kullanma zamanı.
Nette la roche posay markasının da israile ait olduğu bilgisi vardı. Benim bildiğim bu fransız markası. Bu konuda bilginiz var mı?
Bu arada şu çocukları donanımlı yetiştirmek konusuna katılıyorum. Ancak teknoloji konusunda gelişmek için öncelikle devletin birşeyler yapması lazım. Türkiyede çok yetenekli çocuklar var ama öne çıkacak platform bulamıyorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu yazdıkları anlam veremedim , neden böylesi ufak bir girişim bile alay konusu oluyor anlamış değilim . Varsa daha guzel bir öneri sunun destekleyelim , elimizden geleni yapalım . Ama şurada zaten Israil mallarından toptan kurtulmamıza imkan yok , günümüze kadar izlenen politikalar artık istesek te buna izin vermez . Bir ay da olsa almayalım , almam diyenlerle uğraşmayalım . Ne kaybederiz .Yok canim bekleme. Kola icme iki agla olen cocuklar icin yeter.
arkadaş sen azıcıkta doğudaki teröristlerden neden kurtulamadık ona kafa yorsan..oradaki öldürülenler gavurmuydu bu kadar birlik olmadınız.?