israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Kimseye birşey aciklamak zorunda değilim istefigim kişi ilede kişisel sohbet ederim dedihiniz gibi burasi bi form kurallari siz koymuyorsunuz....

Bu arada israili hakli gören katliamlarinin nedeni...
Telden giriyorum fotoğraf paylaşamadim dileyen internetten bakabilir...

İsrail ordusu tarafından düzenlenen saldırılarda ölü sayısı giderek atarken 2009′da İsrail askerlerinin kan dondurankatliam zihniyeti gözler önüne serildi.

Filistinlinin öldüğü Gazze saldırılarının ardından katliam emri aldıkları yönünde itiraflarda bulunmaya başlayan İsrail askerlerinin, katliam zihniyetinin hakimiyetini sloganlarla giydikleri tişörtlere yansıttığı ortaya çıktı.

Haaretz gazetesi İsrailli askerlerin acemilik döneminin ya da sahadaki görevlerinin bitişini kutlamak için giydikleri tişörtlerlere ilgili bir haber yaptı. Askerlerin meşhur ettiği tişörtler halk arasında çok tutunca yeni bir moda akımı da başladı! En çok satanlar, hamile bir Filistinli kadını silahın hedefinde göstererek “1 Shot 2 Kills” (Bir atışta iki kişi) yazan tişört ile annesinin gözleri önünde dürbünlü tüfeğin tam 12’den vurduğu kanlar içindeki Filistinli çocuğun üzerinde ‘Better use Durex’ (Durex kullan daha iyi) sloganı bulunan tişört.
Ölü bebekler, yavrularının mezarları başında ağlayan anneler, bombalanan camiler gibi imgelerin çizildiği tişörtlerin çok tutulması üzerine aynı sloganların sweatshirt, ceket ve şapka versiyonları da hemen piyasaya sürüldü.

katılıyorum ama işte dur diyecek olanlar, dur demesi gerekenlerle çıkar illişkisi içinde olunca, ekrana ölüler bize de gözyaşı düşüyor.

beyin kullanılması gereken bir organ.

insanların çoğu beynini kullanmadan gözyaşı dökmeye alışmış bu coğrafyada.

israil'deki zekaya bak, hem tohumu satıyor. ilk hasatta 3 misli mahsul alacağını duyan köylü hiç düşünmeden tohuma atlıyor. ilk yıl mahsul süper. köylü kazanmış üç misli para.
sonraki bakıyor aaaa toprağa artık israil tohumundan başka tohum giremez, genetik yapısıyla oynanmış israil tohumuna her yıl para ödemeye mecbur artık!
şurda ekmediğim bir toprak vardı kendi tohumumdan ekeyim diyecek, AKP HÜKÜMETİ kanun çıkarmış ve diyor ki ek de seni bir hapise atayım, mecbursun israil'den alacaksın ben anlaşma yaptım.

şimdi burda israil mi suçlu hükümet mi köylü mü?

bir adaım sonrası da var.

adam bu rezaleti biliyor ama hala bunu yapanların peşinden gidiyor.

kendi ülkemizdeki teröristlere dur diyemedik daha..Yahudilerin yaptığı katliamın şu an popiler olmasının sebebi medya ve taraflı bence..ülkende kaç yıldır terör va r bu kadar konuşuldumu..askere gidip cenazeleri geldi gençlerin..askerlik yan gelip yatma yeri değildir dendi..hangi Türk genci askerde yan gelip yatıyormuş..olan fakire olur dünyanın neresinde olursa olsun..zenginin çocuğu yurt dışına kaçar..bizi yine garibanların çocukları korur..

Iste dedigin gibi medya bu basliklarim sebebi yanli medya!!

kendimiz yazar kendimiz okuruz..Müslüman ları kimsenin düşündüğü yok..
suriyedede her gece beşyüz Suriyeliyi öldürdüler..bebeği yaşlısı genci... onun üstü niye kapandı..
harekeat başlatsın a zaman Türkiyebu kadar iyi yöneltildiğimizi düşünen hanımlar

Iste dedigin gibi medya bu basliklarim sebebi yanli medya!!
kendi ülkemizde güvendeyiz sanki...kardeşimin askerliği douya çıkmasın diye her gece dua ettik..orada yaşayn insanların suçu neydi acaba..
yada gezici olayında ölen çocuk için bir pislik öldü oh olsun dendi odamı yahudiydi..
ben anladım Müslümansa kendi düşündüğü gibi düşünüyorsan yaşasın geri kalan pislikler ölsün

Cnm benim suriyeye de filistine de arakanada turkmenle ve misitlilarada hepsine üzülüyoruz tabi ama filistin her zaman ramazan ayinda boyle saldirilara uğruyor sivil imsanlarin ölmesi de katliam yapilmasi da filistine daha çok dikkat çekiyor sanitim suriyeye gelince esad yapiyor kendi milletine ic savas hakim o farklı bir durum yani ne olursa olsun böyle katliami gayri Muslim bile yaşamasin istiyiruz...

bu kadar karmaşanın sonucunu göreceğiz bakalım. kadınlar kulübü forumlarında canla başla akpyi savunanlar gibi değil akpye oy verenlerin hepsi.

mesela bazen tartıştığımız ama ne dersek diyelim ikna edemediğimiz bizim işyerinde iki koyu akpli arkadaş için bu hükümetin işi 17 aralıkta bitti. üçncü bir tanesi bunlar tuzak falan deyip inatla savunmaya devam etti.

soma facisaıyla onun da akpyle olan ilişkisi bitti. yani bakmayın siz yanlı medyaya. "isterse cüzdanımı çalsın yi,ne oyum akpye" diyenleri anlayamayan eski akpli de çok.

suriye'deki durum farklıymış. ordakiler can değil patlıcan sanıyorsunuz galiba.

bu arada bilginiz oldun 1MİLYON Suriyelliyi sırf oy için içeri alıp dilendiren RT Erdoğan Doğu Türkistandaki savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınmak isteyen Türkleri kabul etmedi.

insan elinde olmadan soruyor, burası Türkiye mi Arabistan mı?

Yalan yanlış bilgi vermeyin. Kabul etmedi diye bişey yok.

Israrla alinti yapiyirlar birileri terbiyemi bozmicam şayet onu bile hak etmiyorsunuz...
Ne kadar bilinçli birisini her devlete sizin gibiler lazim..
Sizlerin zihniyetiniz önyargılariniz değişmiyor ki bizimde değişmesin zamane gencleri böyle iste birilerini suclayarak aklaniyorlar sanki aman cokta tinnnn cok da fifiii.

Akp ile ne alakası var bu olanların. Siz akp ile kafayı bozmuşsunuz. Böyle günlerde saçma siyasi yorumlar atmayın yeter..

ben ihtimal vermiyordum açıkça oy için alındıklarına...1 aydır farklı düşünüyorum..sorgusuz sualsiz aldılar içeriye..biz bir ülkeye gidecek olsak 40 kontrolden geçirirler..adamların vatandaşı değerli tabii vürüs bulaşmasın bizden
bizim canımız 5 para etmezmiş demekki sorgusuz sualsiz geldi Suriyeliler..cennet gibi vatanı bırakıp giderlermi geriye..baskı yok zulüm yok..ve doğum kontrolünü çok bilmiyorlar bu gün 1 milyon 10 sene sonra 5..6 milyon..hakda isterler hukukuta tabii oyda..

Akp ile ne alakası var bu olanların. Siz akp ile kafayı bozmuşsunuz. Böyle günlerde saçma siyasi yorumlar atmayın yeter..
Birak ya cevap verme kendi kendine eğleniyor yazikkkk tayyip iyiki varda gelip burda konu açma bahaneleri oluyor.
Birileri ne kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar. Birakalimda eğlensin tayyip diye diye döne döne eğlensin bizde recebim diye eşlik ederiz.....

Hükümete çakmak için resmen saçmalıyorsunuz.. Tebrikler.. Ayrıca tebrikler konuyu tam siyaset meydanına çevirmişsiniz. Hemde böyle acılı bir günde.

İki gündür şu foruma saatler harcadım ama hiç sesli gülmemiştim. Gülerken koltuktan düşecektim. Kopyalıyorum cümlenizi:

Akp ile ne alakası var bu olanların.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Her öküzün altinda buzaği aramaya alişmişsiniz biz ne desek bos basbakani filistinlileride alsada oyumuz katlansa ya ne guzel olurdu... hem israilde amacina ulaşir bir avuç toprak gözünü doyurur belkim...

hamas gibi tüm örgütler kahrolsun her ramazan ayında bu acıyı yaşatacaklar kendi milletini aslanın ağzına yem edip bakın nasıl vicdan yiyor diyecek..allah fırsat vermesin bir daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…