bgenemedım sanırım daha oncedebn bı yazını begenmısım oyuzden aynen oyle canım kucucuk cocuklarına terorızım ve muslumanlara karsı nefretle yetıstırıyorlar [video=youtube;pyfeHu7xPCk]http://www.youtube.com/watch?v=pyfeHu7xPCk[/video]İsrailli Bir aile, esir aldıkları Filistinli Bir çocugu, kendi çocuklarına sopa ile dövdürüyor
İçler acısı bir görüntü
İzlemeye dayanamadım
Bunalıma girdim artık
O savunmasız hali yürek parçalıyor
Çocuklarına bile terorisizm aşılıyorlar
Sürekli alıntı yapıyorum ama kusura bakma canım.
Sana katılıyorum ve ekliyorum
Kudüs için kurulan bir dernek var Türklere ait oranın başkanı anlattı
Yahudi yoksul bir aile kullandığı şekeri 10 katacaksa 5 katıyormuş ve o biriktirdiği şekeri satıp isralie yardım gönderiyormuş. Yeter ki yardım olsun yeter ki itikad olsun.
bizimkiler de gelip AKP ye saldırıp ben çok okuyorum ya cahiller sizi modunda moral bozuyorlar dualar işe yaramıyor diyorlar
İsrailli Bir aile, esir aldıkları Filistinli Bir çocugu, kendi çocuklarına sopa ile dövdürüyor
İçler acısı bir görüntü
İzlemeye dayanamadım
Bunalıma girdim artık
O savunmasız hali yürek parçalıyor
Çocuklarına bile terorisizm aşılıyorlar
Israil mallarini boykot etmek ne kadar iyi niyetli ama yetersiz ve aslinda gereksiz bir davranis. Israil hayatimizin her yerinde kacabileceginizi sanmiyorum. Pazardan aldiginiz meyve sebzenin tohumu bile. Ucak muhendisiyim havacilik sanayisinde ucak uretimi ve mintajinda kullanilan irili ufakli sanayide uretilebilecek tum parcalarin uretimini ankara ostimde yapan sirketler israilli. Adam bakiyo hmmm ucakta su vida kullaniliyo en basit parca. Onu ureten tum sirketleri satin alip turk savunma sanayisine bile kendine bagimli hale getiriyor ve bunu butun dunyada uyguluyorlar. Adamlar cok zeki ve caliskan. Malesef coca cola icmemekle olmuyor. Bu kendi sektorumde benim bildigim ornegi basitce anlatmaya calistim. Kim bilir daha neler oluyor..
O kadar cok video izledim ki bu laiklik ve din ayrimi konusunda once tarafsiz yaklastim fakat o kadar acik ki oyunlari israil yanlilari ki biliniyor kesinlikle din ayrimcisi.tabikide dinimizi koruyacagiz biz musluman bir ulkeyiz inancımızi sorgulaticak inancsizlastircak hale getirtmeyiz.onlar gibimi olalim farkli din mensuplari gibi inaniyoruz ama rahat yasiyoruz relax.ayrica herkes ozgurdur nasil inanmayana bu kadar inancsiz olayacaksin denmiyorsa inanada bu kadar vahsilesme denilmez kesinlikle kabul edilemez.buda bi ayrimciliktir.Meryemcim bizim ulkemizde din irk birligi yok. Israil bu konuda tek yani. Hem dinleri hem irklari bir. Ataturkun yaratmak istedigi turkiye de sunni ve turklerden olusan bir devletti sirf bu nedenle. Kurtleri ermenileri rumlari istemedi. Balkanlardaki sadece sunni turkleri getirdi. Bizimkiler aradan kaynamis biraz sunniyiz demisler 2 namaz kilmislar :) sunni olmayanlari kabul etmemis kesinlikle. Cesitlilik guzeldir hukumeti elestirmek guzeldir. Dinine bu kadar vahsilesecek kadar koru korune bagli olmak iyi degil bence. Medeni ulkelerde hukumet elestirilir zaten. Israil filistin ortadogunun en kokusmus bolgeleri.
Merak ettiğim bir sey var neden dıger partileren bir genelbaskan çıkıpta aynı tepkiyi vermıyor neden basbas bağırmıyor israilden mı çekiniyor aynı soruyu soruyorum.
niye yapmıyor?
niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
feytullah Neden sessiz cıglık yapıyor beddua okuyabılıyordu...ama israile okuyamıyor sanırım :)
niye yapmıyor? niyeeeee?
bir merak edin yaaaa!
israile ait değil dediğiniz mallar konusunda evet hepsi değil ama israile destek veren ülkelere ait
Ayrıca yakıtı savaş yapıcaksın gel verelim dediğini düşünmüyorum kı
Türkiye ne zamandan beri petrol cıkarıyorda benzin veriyor çelişki var sankı değil mi :)
Bırseye takıldım madem bu kadar sitemlisin bilgilisin kım yapıcak bu dediklerini bızı de aydınlatsan fena olmaz hani ! :)
tek cevap destek veren ülkelerle alakalı (arastırabilirsiniz)
Almanya Başbakanı Angela Merkel, 'saldırıya uğrayan ülkelerin kendini savunmasına izin verilmesi gerektiğini' söyledi
ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in 'kendini savunma hakkına' destek verdi
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, "İsrail'in kendini savunma hakkı var
Sayfanın bır kaçını okudum sadece konunun nereye gittiğine bakmak için ama bu yorumlara cevapsız kalmak istemedim en son yaptığım alıntıdan sonrasını okumadım cunku ben bu goruse ınanmıyorum ki ınanmak zorunda değilim herkes siyasi dusuncelerını kendıne saklamalı sonucda asalayıcı irdeleyici veya kendınızce akıllı mantıklı cevap diye niteledırdıgınız yorumlara sadece kendınız ınanırsınız kımsenın fikrini degiştiremezsınız.Siyaset hakkında son birsey ınanmadıgın kıseye oy atmazsın olur biter konuşarak degilde oy ile konuşursunuz hem boylelıkle daha yapıcı olurburdaki yorumlarla kımsenın fıkrını degiştiremezsınız ve her hangi bir bireyın kımsenın aklına ihtiyacı yok kendı düşünebilir.
Konuya geleyim boykotu kesınlıkle destekliyorum.Tarafımız belli olsun.
Özellıkle kola ıcmezsem ölmem.(Bilinçli bir tuketıcıyım hem saglıgımada zararlı En azından Ramazan ayı başlamadan once almayı bırakmıştım 3-4 ayda bır belki alıyordum Ramazanda hiç almadık artık almayız :) )
Bende bir çiftci olarak katiliyorum bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak ..
Ne alaka bu söz simdi samimiyetimi sana kanitlamak zorunda degilim arkadasim tabi ya zulmü yapanlardan biri de basbakan.Önemli bir cümle.
Olaylara at gözlüğüyle bakanlar için tekrarlayalım: Bende bir çiftci olarak katiliyorum bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak
Ve altını çizelim: İsrail'e elimizi değil kolumuzu vermek AKP HÜKÜMETİ ZAMANINDA OLDU:
Kimse kusura bakmasın ama bence RT. Erdoğan hayranı olup da Filistin'deki can pazarına üzülen hiç kimse samimi değil.
Peki ne yapilmasini onerirsiniz ufakda olsa kimsenin katkisi olmasin mi urun almamak gibi.
O kadar cok video izledim ki bu laiklik ve din ayrimi konusunda once tarafsiz yaklastim fakat o kadar acik ki oyunlari israil yanlilari ki biliniyor kesinlikle din ayrimcisi.tabikide dinimizi koruyacagiz biz musluman bir ulkeyiz inancımızi sorgulaticak inancsizlastircak hale getirtmeyiz.onlar gibimi olalim farkli din mensuplari gibi inaniyoruz ama rahat yasiyoruz relax.ayrica herkes ozgurdur nasil inanmayana bu kadar inancsiz olayacaksin denmiyorsa inanada bu kadar vahsilesme denilmez kesinlikle kabul edilemez.buda bi ayrimciliktir.
Ne alaka bu söz simdi samimiyetimi sana kanitlamak zorunda degilim arkadasim tabi ya zulmü yapanlardan biri de basbakan.
Kendinize gelin yorumlariniza dikkat edin kimse ama kimse benim samimiyetimi sorgulayamaz hele siz asla saygisizlaşma haddini bil derim adama..
Ben size demedim ama şunu anladım dediklerinizden, siz hem:
Bende bir çiftci olarak katiliyorum bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak
diyorsunuz hem de ülkeyi bu duruma kimin düşürdüğünü önemsemediğinizi mi söylüyorsunuz?
Üzeriniz alındığınıza göre durum bu. Eh bu da mümkün elbet.
Belirteyim bildiğim en iyi konulardandır haddim. Söylediğimin arkasındayım: "Bence" Bir felakete sebep olan İsrail Devleti'yle her türlü kankalığı ortada olan RT Erdoğan hayranı olup da Filistin'deki acıya üzülmek samimiyetsizliktir.
Sizce öyle olmayabilir bence öyle. Bu benim fikrim, fikrimi söylemeyeyim mi?
Bana haddini bil demek yerine, fikrimi değiştirmek için açıklama yapsanız? Örneğin şöyle:
Tamam AKPnin çıkardığı kanunla "bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak" ama hala RT Erdoğan hayranıyım çünkü......................... ( o saftı bilemedi.)
AKP ve RT Erdoğan dış ticarette de ülkeyi İsrail'e makum etti ama hala RT Erdoğan hayranıyım çünkü ....................................... ( o ne yaparsa güzel yapar.)
RT Erdoğan Filistin'deki savaşı durdurabilmek için Malatya'daki radarı kapatabilir kapatmıyor ama hala RT Erdoğan hayranıyım çünkü.......................................
(boyu uzun)
Nokta nokta olan yerleri siz doldurun ben parantez içinde bulunabilecek en mantıklı cümleleri yazdım. :44:
Siz daha iyisini bulursanız ve ben hem İsrail'le her tür çıkar birliği yapıp hem de Filistin'de ölenlere ağlamanın mümkün olduğunu belki sizin cümlelerinizle anlarım.
Açıklarsanız anlarım, siz açıklayamazsanız ben sizin hem perhiz yapıp hem de neden lahana turşusunu yediğinizi nasıl anlayayım?
Ben size demedim ama şunu anladım dediklerinizden, siz hem:
Bende bir çiftci olarak katiliyorum bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak
diyorsunuz hem de ülkeyi bu duruma kimin düşürdüğünü önemsemediğinizi mi söylüyorsunuz?
Üzeriniz alındığınıza göre durum bu. Eh bu da mümkün elbet.
Belirteyim bildiğim en iyi konulardandır haddim. Söylediğimin arkasındayım: "Bence" Bir felakete sebep olan İsrail Devleti'yle her türlü kankalığı ortada olan RT Erdoğan hayranı olup da Filistin'deki acıya üzülmek samimiyetsizliktir.
Sizce öyle olmayabilir bence öyle. Bu benim fikrim, fikrimi söylemeyeyim mi?
Bana haddini bil demek yerine, fikrimi değiştirmek için açıklama yapsanız? Örneğin şöyle:
Tamam AKPnin çıkardığı kanunla "bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak" ama hala RT Erdoğan hayranıyım çünkü......................... ( o saftı bilemedi.)
AKP ve RT Erdoğan dış ticarette de ülkeyi İsrail'e makum etti ama hala RT Erdoğan hayranıyım çünkü ....................................... ( o ne yaparsa güzel yapar.)
RT Erdoğan Filistin'deki savaşı durdurabilmek için Malatya'daki radarı kapatabilir kapatmıyor ama hala RT Erdoğan hayranıyım çünkü.......................................
(boyu uzun)
Nokta nokta olan yerleri siz doldurun ben parantez içinde bulunabilecek en mantıklı cümleleri yazdım. :44:
Siz daha iyisini bulursanız ve ben hem İsrail'le her tür çıkar birliği yapıp hem de Filistin'de ölenlere ağlamanın mümkün olduğunu belki sizin cümlelerinizle anlarım.
Açıklarsanız anlarım, siz açıklayamazsanız ben sizin hem perhiz yapıp hem de neden lahana turşusunu yediğinizi nasıl anlayayım?
ben sızın ukala ve cok bılmıs havalarınıza ragmen hıc bısey bılmıyor olmaanıza hayret edıyorum.
Yazdıklarınızın nesine cevap vereyim ki, düz mantığınızla daha siz bir savaş esnasında yakıtın petrol çıkarılan ülkelerden alındığını sanıyorsanız, bilmeniz gereken o kadar çok şey var ki.
Dış politika nedir, nasıl bir tavır alınır, ülke çıkarı nedir, uluslararası platformda hukuk nedir?
Bilmek için okumak lazım ve konuyu ele alıışınızdan anlaşılıyor ki, forumları ve gazete manşetlerini okuyunca kendinizi okudum ve biliyorum sanıyorsunuz.
Kola almayacağım safım belli olsun demek nasıl bir mantık ürünüdür? Dünyanın merkezi sizin safınız sanki!
Sizin safınız kimin umurunda?
Ne yazarsanız yazın kimsenin fikrini değiştiremezsiniz demişsiniz ya.
Emin olduğunuz noktada durun. İsrail madalyalı adam oğluyla dünyalığını İsrail ile ticaret üzerinden yaparken siz kola içmeyip dua edin, :)))))))
ve belli aralıklarla gelip buraya Filistin'de müslümanlar ölüyor hühühhüüü diye ağlayın.
Gözyaşlarınızın ne kadar anlamsız olduğu ortadayken hala "siz kimsenin fikrini değiştiremezsiniz" deyin. Çünkü mesele bu sizin için. Bir tek cümle ile bile hayır doğru söyleyemiyorsunuz, RT Erdoğan İsrail'den madalya almamıştır, ülkemizin tarımına kadar bizi İsrail'e mahkum etmemiştir diyemiyorsunuz.
Asılsız, temelsiz söylenen hiç bir şeyi yalanlayamadan Recebim de Recebim türküsü. Körü körüne bir adam savunuculuğu, laf salatası, pişkinlik.
Bu kafayla aynı meseleye daha çooooook uzun yıllar ağlarsınız.
Çünkü dinlemediğiniz sadece ben değilim, atalarımıza da kulak verdiğiniz yok: Kendi düşen ağlamaz!
Önemli bir cümle.
Olaylara at gözlüğüyle bakanlar için tekrarlayalım: Bende bir çiftci olarak katiliyorum bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak
Ve altını çizelim: İsrail'e elimizi değil kolumuzu vermek AKP HÜKÜMETİ ZAMANINDA OLDU:
Kimse kusura bakmasın ama bence RT. Erdoğan hayranı olup da Filistin'deki can pazarına üzülen hiç kimse samimi değil.
Hayir canim bahsettigim zaten inanclar ugruna vahsilesme sacmaligiydi. Laik bi ulke degiliz hicbi zaman olmadik. Ataturk de laik bir ulke yaratmadi malesef yoksa basimizda siyanet olmazdi. Her neyse bunlar ayrinti. Farkli boyut.ben israili elestiriyorum bu konuda. Israil halkinin hepsi yahudi bu onlarin hem irki hem dini. Aralarinda cesitlilik yok. Bu kadar vahsilesmelerini fasistligi buna bagliyorum.
Diger konuda boykotta bize ne duser bilmiyorum bu gercekten cok zor keske elimden bisey gelse. Keske domatesimi bile kendm yetistirebilsem. Devlete cok buyuk gorevler dusuyor. Savunma sanayisini iyi bildgmden bunlari anlattim bu konuda bile israile bagimli olmamiza nasil izin veriliyor ben cidden anlamiyorum. Evet adamlar zeki de biz bu kadar basibos muyuz? Alisveris yaparken ben her zaman turk mali kullanirim. Sampuanim otaci. Kola icmem. Buyuk markalari degil kucuk yerel markalari tercih ederim. Yani israil savasyla ilgisi yok. Prensip meselesi bu. Hangisi israil hangisi fransiz ilgilenmem yani. Bunlar cidden yeterli degil. Siyasilerin sorunu. Keske disariya kapali bi ulke olsaydik. Topraklarimiz cok zengin. 4 mevsim yasaniyor. Keske yerli ureticiler desteklense turk fabrikalar kurulsa. Malesef olanlar bile yabancilara satiliyor. Kimin aldigi belli degil.
Tabi ya chp ninde samimiyetini gördük Allah var cok üzüldüler cok agladilar...
İyiki tayyip varda konuşuyorsunuz ya olmasaydi napardiniz caniniz sikilirdi mazallah....