israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Ya tamam boykot edelim de... O zaman interneti facebooku da kullanmayalım çünkü bunları bulan insanlarda yahudi onu ne yapacağız. Daha farklı yöntemler bulalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

illa turk degil, siz calisan turklerden bahsettiginiz icin ben onu soyledim.. yabanci firmalardan israile yardim etmeyenler var...

mesela? şu şu markaları almayın diyorsunuz ama bana alternatif sunmuyorsunuzda ben çamaşır suyumu nereden alacağım domestosum kadar kaliteli olmalı ama.. molped kullanamıyorum mesela ki oda hayat kimyanın ürünü hoşlanmadım rahat gelmedi orkidden başkası yaramıyor bana ne yapayım ben şimdi bana aynı kaliteyi sunacak bi ürün gösterin bende ona yöneleyim..

işte devlet yapsa ambargo koysa çok etkili olur ama nasıl yapacak? liste ortada. neyi kendimiz üretiyoruz?

israil malı yerine ne satacak?

bir amerika ambargosu ecevit hükümetini devirmiş zamanında. koltuklarına bu kadar yapışmış adamlar onu göze alır mı? şu bilgisayarların işlemcilerini sökerek başlayalım boykota demiş biri ekşi sözlükte çok doğru.

bu millet iki gün internetsiz veya telefonsuz kalmayı bile göze almaz. :KK50:

hepsi bir tarafa ben şu tarımda israil tohumunu soktular ya yasayla yerli tohumu yasakladılar ya o günden beri bu hainliği bir türlü sindiremiyorum. üreticiyle sohbet edin yolunuz köylere düşerse neler neler duyacaksınız.

yerli tohumla ürettiği bir şeyi satmaya kalksın bakalım pazarda köylü. geçen okudum giresun'da yaka paça içeri attı polis iki yaşlı insanı. hem de "kaçakçılıkla mücadele."

israil'den gelen tohumlar da bir kullanımlık. her seferinde satın alacaksın. halkın bir kısmı da hala recebim recebim.

insan hep düşünse ülkenin halini oturup ağlamaktan başka iş yapamaz valla.

Bende bir çiftci olarak katiliyorum bir tohumu bir defa ekebiliyoruz kota gibi bir sinirlama getirilerek ciftcinin iki kuruşluk hasati bile elinden gitti en iyi anlayanlardan biriyim biz israile elimizi değil kolumuzu vermişiz simdi almasi kolay olmayacak ..

Ben boykota katlılıyorum bazılarında hata olabilir ama çougun kurucusu yahudiler ve bir dönem karlarını savaşa aktardıklarını da açıklamışlardı , bizler kullanmazsak yavaş yavaş ülkemize girmez bizim kendi ürünlerimiz de var onları kullanalım.

Bir de katılmak istemeyenler moral bozucu laflar söylemesin ve her şeyinn onune facebook u sürmesin biz elimizden geldiğini yapıyoruz

biri çıkmış domestosum da domestosum diyor zaten onların içinde kanserojen maddeler var gıdaları da gdo lu

Belki bilmeyenler vardır.lütfen bunu okuyup bilgilenelim
Tevrat ve kabbalaya göre havva ilk kadın degildir.lilith ilk kadındır.ademle cennetteyken sürekli kavga ederlerdi.lilith feministti cinsel ilişkide bile altta olmak istemydu.Allaha durumun düzelmesi için yalvardı.Allah kabul etmedi.lilith kendini kızıldeniz tarafına attı.Allah lilithn yerine havvayı yarattı.lilith çok sinirlendi şeytanı çagrıp birlikte oldu.bundan dogacak çocuklar da YAHUDI çocukları oldu.bununla yetmedi.lilith ademden olacak herkim çocuk olursa olsun düşman olacaktı.40 gün boyunca bebegn etrafında olup öldürecekti.böylelikle yahudi lerin ademden gelme her insanı düşmanı bellemesi budur.yahudilerın babaları güya şeytandır .araplara büyüyü ensest ilişkiyi ögretenlerdir.burda dikkat ederek söylüyorum tüm bunları yapan siyonist yahudilerdir.hz süleyman kitabını çalıp kafir cinlerle iletişme gecmişlerdir.

Belki bilmeyenler vardır.lütfen bunu okuyup bilgilenelim
Tevrat ve kabbalaya göre havva ilk kadın degildir.lilith ilk kadındır.ademle cennetteyken sürekli kavga ederlerdi.lilith feministti cinsel ilişkide bile altta olmak istemydu.Allaha durumun düzelmesi için yalvardı.Allah kabul etmedi.lilith kendini kızıldeniz tarafına attı.Allah lilithn yerine havvayı yarattı.lilith çok sinirlendi şeytanı çagrıp birlikte oldu.bundan dogacak çocuklar da YAHUDI çocukları oldu.bununla yetmedi.lilith ademden olacak herkim çocuk olursa olsun düşman olacaktı.40 gün boyunca bebegn etrafında olup öldürecekti.böylelikle yahudi lerin ademden gelme her insanı düşmanı bellemesi budur.yahudilerın babaları güya şeytandır .araplara büyüyü ensest ilişkiyi ögretenlerdir.burda dikkat ederek söylüyorum tüm bunları yapan siyonist yahudilerdir.hz süleyman kitabını çalıp kafir cinlerle iletişme gecmişlerdir.

Siz bunlara inanıyor musunuz.Ayrıca Tevrat zebur incil hepsi değiştiği için kuran-ı kerim inmedi mi.Allah'ın kitabında adem de sonra havva yaratıldı diye yazmıyor mu Değiştirilmiş kitaplar daki yanlış bilgileri aktarıyorsunuz vebal alıyorsunuz.

Siz bunlara inanıyor musunuz.Ayrıca Tevrat zebur incil hepsi değiştiği için kuran-ı kerim inmedi mi.Allah'ın kitabında adem de sonra havva yaratıldı diye yazmıyor mu Değiştirilmiş kitaplar daki yanlış bilgileri aktarıyorsunuz vebal alıyorsunuz.

Tamam işte canim.bunlar buna inanıyor.siyonistlerin inandıkları okudukları kitap budur.
Neyin vebali anlamadm canim:KK66:sen yanlş anladn sanırım.siyonizmin inandıkları bilgi bunlar.

Siyonistlerin inancında bu ve daha fazlası var.

Son düzenleme:
Tamam işte canim.bunlar buna inanıyor.siyonistlerin inandıkları okudukları kitap budur.
Neyin vebali anlamadm canim:KK66:sen yanlş anladn sanırım.siyonizmin inandıkları bilgi bunlar.

Pardon canım ya uyku serserliği işte bende onları savunuyorsun sandım hakkını helal et.İsrailin amacı kudüsteki mescidi aksayı yok etmek Rabbim onları kahhar ismiyle kahretsin inş.

İsrailin amacı belli, zamanlamaya bir bakar mısnız?Mübarek günler.
Herkes Haması suçluyor işte İsrail akıllı ne yapacaksın.

Pardon canım ya uyku serserliği işte bende onları savunuyorsun sandım hakkını helal et.İsrailin amacı kudüsteki mescidi aksayı yok etmek Rabbim onları kahhar ismiyle kahretsin inş.

Anladm zaten :))
Bunlar tüm ademogullarna kendine köle yapmak istiyorlar.düşün bir dünyayı yönetiyolar o kadar para doymuyolar mı?bunca asırlardır?ortada bir manevi amaç oldugu apaçık belli.
Hiç okudn mu israil bşbkan nezman gelse sanki memlekette güzel yer yok direk urfa dyarbakıra gdp iç çekiyolar ortadogu ve türkiye güya onlarn Allah tarafından verildikleri yer.Tanrı dedikleri şeytandır.bunlar Allaha inanıp ama şeytana tapıyolar çünkü şeytan haşa Allahı indirecektir.
Çok var daha.azck tevrat okusak yeter

Anladm zaten :))
Bunlar tüm ademogullarna kendine köle yapmak istiyorlar.düşün bir dünyayı yönetiyolar o kadar para doymuyolar mı?bunca asırlardır?ortada bir manevi amaç oldugu apaçık belli.
Hiç okudn mu israil bşbkan nezman gelse sanki memlekette güzel yer yok direk urfa dyarbakıra gdp iç çekiyolar ortadogu ve türkiye güya onlarn Allah tarafından verildikleri yer.Tanrı dedikleri şeytandır.bunlar Allaha inanıp ama şeytana tapıyolar çünkü şeytan haşa Allahı indirecektir.
Çok var daha.azck tevrat okusak yeter

Hiç tevratı incelemedim ama ağzım açık okuyorum yazdıklarını boş yere dememiş Necip Fazıl“Yıkılasın İsrail! Enkazını göreyim! Sana ülke diyenin, yüzüne tüküreyim!” Orada Masum çocuklar insanlar oluyor benim yurdum insanı ben kaliteli ürün kullanmayayım mı diyor empati yapamıyor ya ben olsaydım orda ya ölen benim evladım olsaydı diyemiyor diyemiyoruz.Bu da kul hakkı ama farkında değiliz işte....

Hiç tevratı incelemedim ama ağzım açık okuyorum yazdıklarını boş yere dememiş Necip Fazıl“Yıkılasın İsrail! Enkazını göreyim! Sana ülke diyenin, yüzüne tüküreyim!” Orada Masum çocuklar insanlar oluyor benim yurdum insanı ben kaliteli ürün kullanmayayım mı diyor empati yapamıyor ya ben olsaydım orda ya ölen benim evladım olsaydı diyemiyor diyemiyoruz.Bu da kul hakkı ama farkında değiliz işte....

Çok var anlatılacak aslında.
Evet insanımz bunu diyor.ama onlarda haklı.bu ülkede üretme izin vermeyen gene siyonistlerdi maalesf israil kuruldgndan beri huzur tüm dünyada yok.

Bugun yine hamile bi kadin tam karnindan vurulmus
Anne yasiyor ama bebek delik desik olmus
nerden baksan 7-8 aylik bi bebek

yine filistinli 7 yaslarinda erkek evladini almis israilli bi aile
kizlarina vermis bi sopa
bi kiz vuruyor bide kizin kardesi
sozde egitim veriyorlar
Filistinli cocuga nasil davranmasi gerektigini
acimasizligi egitiyorlar
7 yasindaki zavalli o kadar caresiz kose bucak siginiyorki
ictigim her kola burnumdan cikti
surdugum kremler,sampuanlar,deterjanlar
o cocugu ona ben yaptirdim
israili zengin ederek

kizlarina vermis bi sopa
sozde egitim veriyorlar
acimasizligi egitiyorlar
israili zengin ederek

Bir de tesadüfe bakar mısın Mübarek günlerde oluyor tüm bunlar. Bahaneleri de Hamas oluyor. Sonra İsrail kendini savunuyor oluyor. Ve herkes buna inanıyor.
Ekonomik olarak tüm dünyayı sarmış durumdlar. şirketlerin A veya B ülkesinde olması önemli değil ki.

Son düzenleme:
inanmadigin hic bir davayi kazanamazsin
bu boykot o kadar guzel biseyki
butun ulkeyi diz kapaklarina egiltirsin
ama inanmiyor iste

Son düzenleme:

kizlarina vermis bi sopa
sozde egitim veriyorlar
acimasizligi egitiyorlar
israili zengin ederek

evet maalesf bunlar yaşanıyor çok üzücü kızın çocuğu dövmesini facebooktan gördüm ama inan açıpta izlemeye elim varmadı çok duyarsızız çok görüyoruz sadece o an üzülüyoruz sonra markete gidince de kola almadan çıkmıyoruz çok üzülüyorum çok ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çevremdekilere görünce de boşuna diyorum sonra da aklıma hz. ibrahim'i ateşe attıkların da karınca su taşıyor diyorlar ki senin suyun onu söndürmez ki karınca da diyor ki bende biliyorum söndürmeyeceğini ama tarafımı belli ediyorum der ben de karınca misali tarafımı belli ediyorum ve almıyor umarım diğer müslüman kardeşlerimiz ve vicdanı olan herkes bu duruma tepkisiz kalmaz da aldıklarına dikkat eder...

Son düzenleme:
inanmadigin hic bir davayi kazanamazsin
bu boykot o kadar guzel biseyki
butun ulkeyi diz kapaklarina egiltirsin
ama inanmiyor iste

Sürekli alıntı yapıyorum ama kusura bakma canım.
Sana katılıyorum ve ekliyorum
Kudüs için kurulan bir dernek var Türklere ait oranın başkanı anlattı
Yahudi yoksul bir aile kullandığı şekeri 10 katacaksa 5 katıyormuş ve o biriktirdiği şekeri satıp isralie yardım gönderiyormuş. Yeter ki yardım olsun yeter ki itikad olsun.

bizimkiler de gelip AKP ye saldırıp ben çok okuyorum ya cahiller sizi modunda moral bozuyorlar dualar işe yaramıyor diyorlar

Son düzenleme:
evet maalesf bunlar yaşanıyor çok üzücü kızın çocuğu dövmesini facebooktan gördüm ama inan açıpta izlemeye elim varmadı çok duyarsızız çok görüyoruz sadece o an üzülüyoruz sonra markete gidince de kola almadan çıkmıyoruz çok üzülüyorum çok ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çevremdekilere görünce de boşuna diyorum sonra da aklıma hz. ibrahim'i ateşe attıkların da karınca su taşıyor diyorlar ki senin suyun onu söndürmez ki karınca da diyor ki bende biliyorum söndürmeyeceğini ama tarafımı belli ediyorum der ben de karınca misali tarafımı belli ediyorum ve almıyor umarım diğer müslüman kardeşlerimiz ve vicdanı olan herkes bu duruma tepkisiz kalmaz da aldıklarına dikkat eder...

Arkadasim 8 senedir kola icmeyin diyorum arkadaslarima
zengin etmeyin milleti
ama durmicam yine diyecem,yine uyaracam
dedigin gibi tarafim belli olsun
ayrica o kolanin vucuda zararini bilseler
kendileri icmezler
nerde cok zevk verici bisey varsa vucut o kadar yipraniyor
bu kadar

X