illa turk degil, siz calisan turklerden bahsettiginiz icin ben onu soyledim.. yabanci firmalardan israile yardim etmeyenler var...
işte devlet yapsa ambargo koysa çok etkili olur ama nasıl yapacak? liste ortada. neyi kendimiz üretiyoruz?
israil malı yerine ne satacak?
bir amerika ambargosu ecevit hükümetini devirmiş zamanında. koltuklarına bu kadar yapışmış adamlar onu göze alır mı? şu bilgisayarların işlemcilerini sökerek başlayalım boykota demiş biri ekşi sözlükte çok doğru.
bu millet iki gün internetsiz veya telefonsuz kalmayı bile göze almaz.
hepsi bir tarafa ben şu tarımda israil tohumunu soktular ya yasayla yerli tohumu yasakladılar ya o günden beri bu hainliği bir türlü sindiremiyorum. üreticiyle sohbet edin yolunuz köylere düşerse neler neler duyacaksınız.
yerli tohumla ürettiği bir şeyi satmaya kalksın bakalım pazarda köylü. geçen okudum giresun'da yaka paça içeri attı polis iki yaşlı insanı. hem de "kaçakçılıkla mücadele."
israil'den gelen tohumlar da bir kullanımlık. her seferinde satın alacaksın. halkın bir kısmı da hala recebim recebim.
insan hep düşünse ülkenin halini oturup ağlamaktan başka iş yapamaz valla.
Belki bilmeyenler vardır.lütfen bunu okuyup bilgilenelim
Tevrat ve kabbalaya göre havva ilk kadın degildir.lilith ilk kadındır.ademle cennetteyken sürekli kavga ederlerdi.lilith feministti cinsel ilişkide bile altta olmak istemydu.Allaha durumun düzelmesi için yalvardı.Allah kabul etmedi.lilith kendini kızıldeniz tarafına attı.Allah lilithn yerine havvayı yarattı.lilith çok sinirlendi şeytanı çagrıp birlikte oldu.bundan dogacak çocuklar da YAHUDI çocukları oldu.bununla yetmedi.lilith ademden olacak herkim çocuk olursa olsun düşman olacaktı.40 gün boyunca bebegn etrafında olup öldürecekti.böylelikle yahudi lerin ademden gelme her insanı düşmanı bellemesi budur.yahudilerın babaları güya şeytandır .araplara büyüyü ensest ilişkiyi ögretenlerdir.burda dikkat ederek söylüyorum tüm bunları yapan siyonist yahudilerdir.hz süleyman kitabını çalıp kafir cinlerle iletişme gecmişlerdir.
Siz bunlara inanıyor musunuz.Ayrıca Tevrat zebur incil hepsi değiştiği için kuran-ı kerim inmedi mi.Allah'ın kitabında adem de sonra havva yaratıldı diye yazmıyor mu Değiştirilmiş kitaplar daki yanlış bilgileri aktarıyorsunuz vebal alıyorsunuz.
Siz bunlara inanıyor musunuz.Ayrıca Tevrat zebur incil hepsi değiştiği için kuran-ı kerim inmedi mi.Allah'ın kitabında adem de sonra havva yaratıldı diye yazmıyor mu Değiştirilmiş kitaplar daki yanlış bilgileri aktarıyorsunuz vebal alıyorsunuz.
Tamam işte canim.bunlar buna inanıyor.siyonistlerin inandıkları okudukları kitap budur.
Neyin vebali anlamadm canimsen yanlş anladn sanırım.siyonizmin inandıkları bilgi bunlar.
Pardon canım ya uyku serserliği işte bende onları savunuyorsun sandım hakkını helal et.İsrailin amacı kudüsteki mescidi aksayı yok etmek Rabbim onları kahhar ismiyle kahretsin inş.
Anladm zaten :))
Bunlar tüm ademogullarna kendine köle yapmak istiyorlar.düşün bir dünyayı yönetiyolar o kadar para doymuyolar mı?bunca asırlardır?ortada bir manevi amaç oldugu apaçık belli.
Hiç okudn mu israil bşbkan nezman gelse sanki memlekette güzel yer yok direk urfa dyarbakıra gdp iç çekiyolar ortadogu ve türkiye güya onlarn Allah tarafından verildikleri yer.Tanrı dedikleri şeytandır.bunlar Allaha inanıp ama şeytana tapıyolar çünkü şeytan haşa Allahı indirecektir.
Çok var daha.azck tevrat okusak yeter
Hiç tevratı incelemedim ama ağzım açık okuyorum yazdıklarını boş yere dememiş Necip FazılYıkılasın İsrail! Enkazını göreyim! Sana ülke diyenin, yüzüne tüküreyim! Orada Masum çocuklar insanlar oluyor benim yurdum insanı ben kaliteli ürün kullanmayayım mı diyor empati yapamıyor ya ben olsaydım orda ya ölen benim evladım olsaydı diyemiyor diyemiyoruz.Bu da kul hakkı ama farkında değiliz işte....
Bugun yine hamile bi kadin tam karnindan vurulmus
Anne yasiyor ama bebek delik desik olmus
nerden baksan 7-8 aylik bi bebek
yine filistinli 7 yaslarinda erkek evladini almis israilli bi aile
kizlarina vermis bi sopa
bi kiz vuruyor bide kizin kardesi
sozde egitim veriyorlar
Filistinli cocuga nasil davranmasi gerektigini
acimasizligi egitiyorlar
7 yasindaki zavalli o kadar caresiz kose bucak siginiyorki
ictigim her kola burnumdan cikti
surdugum kremler,sampuanlar,deterjanlar
o cocugu ona ben yaptirdim
israili zengin ederek
Bugun yine hamile bi kadin tam karnindan vurulmus
Anne yasiyor ama bebek delik desik olmus
nerden baksan 7-8 aylik bi bebek
yine filistinli 7 yaslarinda erkek evladini almis israilli bi aile
kizlarina vermis bi sopa
bi kiz vuruyor bide kizin kardesi
sozde egitim veriyorlar
Filistinli cocuga nasil davranmasi gerektigini
acimasizligi egitiyorlar
7 yasindaki zavalli o kadar caresiz kose bucak siginiyorki
ictigim her kola burnumdan cikti
surdugum kremler,sampuanlar,deterjanlar
o cocugu ona ben yaptirdim
israili zengin ederek
inanmadigin hic bir davayi kazanamazsin
bu boykot o kadar guzel biseyki
butun ulkeyi diz kapaklarina egiltirsin
ama inanmiyor iste
evet maalesf bunlar yaşanıyor çok üzücü kızın çocuğu dövmesini facebooktan gördüm ama inan açıpta izlemeye elim varmadı çok duyarsızız çok görüyoruz sadece o an üzülüyoruz sonra markete gidince de kola almadan çıkmıyoruz çok üzülüyorum çok ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çevremdekilere görünce de boşuna diyorum sonra da aklıma hz. ibrahim'i ateşe attıkların da karınca su taşıyor diyorlar ki senin suyun onu söndürmez ki karınca da diyor ki bende biliyorum söndürmeyeceğini ama tarafımı belli ediyorum der ben de karınca misali tarafımı belli ediyorum ve almıyor umarım diğer müslüman kardeşlerimiz ve vicdanı olan herkes bu duruma tepkisiz kalmaz da aldıklarına dikkat eder...