- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Bende saka sandim ama ciddiymisYok artık , şaka yapıyorsunuz sanırım
Yalnız değilsin ben de temizleyip sofrayım yıkıyorum.Merhaba
Dert değil öncelikle belirtmek istedim
Annemle ıspanak pişirme öncesi yıkama konusunda tartışıyoruz
Annem diyor ki ;
Dünyada ıspanağı bu şekilde yıkayan tek kişi sensindir .
Çok merak ediyorum
Sizler ıspanağı köklerini temizleyip
pişirecek parçalar Haline getirip
yani doğrayıp mı yıkıyorsunuz ,
yoksa ,
doğramadan köklerini alıp ,Temizleyip ,ayırıp ,bütün şeklinde (Yaprak Yaprak ) yıkayıp ,
yıkadıktan sonra mi pişecek şekilde küçük parçalar halinde doğruyorsunuz
Zehirlenmek bizim işimiz” de kesin
Sen ıspanak pişirme bacımYaprak yaprak yikiyorum. Sirkeli su da bekletiyorum. Sonra bir kat daha yikayip dogruyorum. Bir de dogranmis sekilde yikiyorum
Çatalı kaşığı direkt yiyip mideme yollamıyorum.Birine dudağım değiyor diğeri mideme gidiyor. İşten kaçacağım derken parlatıcı yiyemem.Siz makineden çıkardığınız çatal bıçak tabakla yemek yemiyor musunuz yoksa?
Hadi onu geçtim makineden sonra sirkelinsuya batırıp yine yıkıyorum dedim zaten kaldı ki bu benim yöntemim istersem zehirli suya basıp yerim kime ne? Mideden yapışık ikiz olmadığımıza göre rahat ol
Esimde oyle diyorSen ıspanak pişirme bacım
Peki deterjan kalmiyor mudur? Ya da bulasiklarin artiklari falan.Ben bulaşık makinesine atıp Deterjansız çalıştırıp sonra sirkeli suya koyup doğruyorum bu yöntemimarkadaşımdan öğrendim çok pratik
Ön yıkama programı varsa bence almaz tuzvalla ne yalan soyleyeyim bana baya mantikli geldi pratik seyleri cok severim. 15 dk lik deterjansiz normal suyla durulama modu var makinemin, onda yaparim diye dusundum tek aklimaki soru isareti makinemde tuz var. Onu da aljr mi? Bu sorunun cevabindan emin olamadigkm icin bu harika yontemi kullanamayacagim tuz bitene kadar
Ben de oyle dusundum ama emin de olamadimÖn yıkama programı varsa bence almaz tuz
Soğuk su ile akıtıyor benim makinam
Ispanak yıkamadım onu bilmiyorum ama
Ben kökleri pişirmiyorumben ilk once koklerini kesip yikiyorum yaprakli halde en son dograyip 1 kere de dogranmis halde yikiyorum ...
Tuz kullanıyorsanız olmaz canımÖn yıkama programı varsa bence almaz tuz
Soğuk su ile akıtıyor benim makinam
Ispanak yıkamadım onu bilmiyorum ama
Ben de oyle dusundum ama emin de olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?