- Konu Sahibi victoryvivi
-
Siz makineden çıkardığınız çatal bıçak tabakla yemek yemiyor musunuz yoksa?çok yanlış bir yöntem bu. Makine ne kadar temizlense de içinde deterjan ve parlatıcı kalıntısı oluyor. Kimyasal yiyorsunuz daha zor da olsa elinizle yıkayın naçizane
Benim annemi de sayın, etti 31. Yazdığınızı yapan bi ben bi de anneniz sanırım
Çok teşekkürler hemen bakıyorumçok güzel çorba oluyor.
netten bakın tarif.
Bende öyle yaparım1. Yazdığınızı yapan bi ben bi de anneniz sanırım
Ispanağına bağlı olarak 13 kez yıkamışlığım varBütün şekilde sirkeli suya koyuyorum 15 dk çıkarıp bi sudan geçirip doğuruyorum 3 su yikiyorum
Bende koklerinden bebeklere corba yapiyorum. Topraga degdigi icin en besleyici yeriymis diye biliyorumKöklerini küçük küçük doğrar, yapraklarını bütün olarak yıkarım, kumu temizlenene kadar yıkar sonra sirkeli suda bekletirim. Köklerini çorba yapıyorum bu arada.
Toplanın ıspanağı doğrayıp yıkayanlar cemaati kuruyorumBende öyle yaparım
Zehirlenmek bizim işimiz” de kesinCok iyi fikirmishangi programda yapiyorsunuz bunu acaba?
Ben kendimi cok yikayan sanirdim 5 6 su yikiyorum diye ama sizi okuyunca ben cok masum kaldimIspanağına bağlı olarak 13 kez yıkamışlığım var
Uzun süre eve sokmadım sonra tabii.
Bir arkadaşta demiş, kesinlikle su düşmanı.
Eveeet...Bende koklerinden bebeklere corba yapiyorum. Topraga degdigi icin en besleyici yeriymis diye biliyorum
Yok artık , şaka yapıyorsunuz sanırımBen bulaşık makinesine atıp Deterjansız çalıştırıp sonra sirkeli suya koyup doğruyorum bu yöntemimarkadaşımdan öğrendim çok pratik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?