Ispanak ve anne mevzusu :)

Bütün makinanın içini gezdiği kesin ıyyy hayatta yiyemem. Böyle şeyler duydukça başkasının evinde yemek yiyemiyorum. Acaba nasıl yaptı diye saçma saçma sorular dolanıyor aklımda

Önce köklerini temizlerim 2 kere yıkarım sonra dograyıp 3,4 kere daha yıkarım ta ki kumu camuru bitene kdar

O kökler atılmaz yaa vitaminli vitaminli. Ben onları önden İyice kavuruyorum zeytinyağında yumuşayınca yaprakları atıyorum mis gibi oluyor. Üç yaşındaki oğlum onları makarna gibi hüp hüp diye çeker de yer hatta

Ispanak yıkarken harcadığım suya çok acırım.
Yemesek daha iyi.
Mümkün olduğunca yıkanmış ıspanak alıyor ama onu da yıkıyorum.

Kökleri ayırıp yıkıyorum. Sonra sirkeli suya basıyorum.
Sonra birkaç kez daha yıkıyor, suyun tamamen temiz olduğuna ikna olana kadar yıkıyorum, sonra doğruyor bir de öyle sudan geçiriyorum.
Sonra da pişiriyor yiyorum

İkisini de yapmıyorum, hazır yıkanmış doğranmış alıyorum. Tek tembel benmişim galiba

Makinemin duş programında yıkıyorum duru suyla ayrıca zten bebeğim bar frosh kullanıyoruz hep ama pndan öncede yapıyordum ölmedim

Kv bir kere bana yıkamadan doğrayıp vermişti de imanım gevremişti yıkayana kadar. Parça pinçik çamur çamur hiç pratik değil

Ya hanımlar nasıl yıkanır değil de böyle yerken ımmmm dedirtecek tarif de yazın iki üç tane oldum olası hiç sevmem her seferinde anneciğim ısrarla yapar bende ısrarla gözlerimde bir kaç damla yaşla birazcık yerim

Ispanak yaprak yaprak yıkanır. Usül budur. Ben üşendiğim için alıp anneme gönderiyorum annem doğradıktan sonra yıkıyor, o başka bir mesele

doğramadan köklerini alıp ,Temizleyip ,ayırıp ,bütün şeklinde yaprak yaprak yıkıyorum sonra doğruyorum bir daha yıkıyorum daha çabuk ve daha temiz oluyor
Eskiden Yıkamadan doğradığımda 7-8kere yıkamak zorunda kalıyordum ve yinede temiz olduğuna ikna olmuyordum diğer türlü daha temiz oluyor

Bu konuyu taşıyıp konu dışıdan banlamakta haksızsam cımbızım çarpsın.
Rica ediyorum artık konularınızı doğru bölüme açın lütfen.

Eskiden doğra yıkardım artık yıkayıp köklerini baş kısmını kesip Yıkayıp doğruyorum

Başka bişey ye dicem ama demiyorum hadi iyisin
Mune bu üsluba şaşırdım.
Gayet kibarca kimyasal atık yemenin sağlığa zararlı olduğunu söyleidm.cevabı yine tahrk ediciydi ona rağmen kibarca kaşık çatal yenilen sindirilen şeyler değil dudak değmesiyle mideye göndermek aynı şey değil dedim. Tüm kibarlığıma gelen cevap bu.
Çok ayıp bu yaptığınız sevgili D diladuru sizin adınıza ben utandım ancak bu pervasızlığınıza bakılırsa bu hisler sizde mevcut değil.
O bahsettiğiniz şeyi siz zaten makinenizden atık olarak alıyorsunuz Öneri olarak alıyorum ama teşekkür ederim ben almayayım size afiyetler olsun

Ben makinemde o bahsettiğin şeyin olduğunu hiç sanmıyorum sizin makinenizde var sanırım ne diyeyim size afiyet olsun asıl

Önce sirkeli suda bekletip sonra biraz da normal suda bekletip tektek köklerinden ayırarak suda yıkıyorum Ispanak temizlemeye.başlayınça 2 saatim gidio nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…