- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.120
- 548
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Bir salon hanımefendisini daha kaybettik sanırım.Başka bişey ye dicem ama demiyorum hadi iyisin
Bir salon hanımefendisini daha kaybettik sanırım.Şuna gerek var mıydı ama ya?
Ispanak dışında bişey ye dedim ayol siz ne anladınız ki aa?Bir salon hanımefendisini daha kaybettik sanırım.Şuna gerek var mıydı ama ya?
İnsan küfürd hakarete söyleyecek mantıklı bir cümlesi yoksa başvuruyor.
Yaptığımın absürtlüğü karşısında saldırganlaşması çol normal. Kalitesini belli etti yazık
İşte ne bileyim sümük, kusmuk, çöp gibi iğrenç, pis, kokuşuk şeyler ama, belki de benim içim fesat.Ispanak dışında bişey ye dedim ayol siz ne anladınız ki aa?
Herkesin yedikleri akşına geliyorsa demek olabilir tabii kınamamİşte ne bileyim sümük, kusmuk, çöp gibi iğrenç, pis, kokuşuk şeyler ama, belki de benim içim fesat.Şikayet edip, konuyu bir üst kuruma havale ettim. Onlar da benim gibi fesat mı bilmiyorum tabi.
Ya şu cevaplarınıza bakınca ilkokul günlerim aklıma geldi. Teşekkürler.Herkesin yedikleri akşına geliyorsa demek olabilir tabii kınamam
Işte ben de birleşin yerlerini atıyorum.Pisiriyorum tabiki ... hepsinin birlestigi kok kismini kesiyorum atiyorum sadece sonra geri kalani pisiriyorum
Rica ederim çok uzak günler gibi durmuyor zaten öptümYa şu cevaplarınıza bakınca ilkokul günlerim aklıma geldi. Teşekkürler.
Yani kimisi dal harici o ince uzun govdeyi de atiyor heralde de belirttim o yuzden birlesen yeri 1 2 cm asagidan kesip atip ayri ayri yikiyorum sonra da dograyip yikiyorum en son ...Işte ben de birleşin yerlerini atıyorum.
Teşekkür ederim canımYani kimisi dal harici o ince uzun govdeyi de atiyor heralde de belirttim o yuzden birlesen yeri 1 2 cm asagidan kesip atip ayri ayri yikiyorum sonra da dograyip yikiyorum en son ...
Kesinlikle katıliyorum bunaDogradiktan sonra yikamayi ilk kez duydum. Once yaprak yaprak yikayip sonra dograrim. Ispanak dunyanin en verimsiz sebzesi bence. Dunya su kitliginin bas sebeplerinden olabilir. Pisince de cucuk kadar kaliyor. Bana kalsa yuzyil yapmam. Esim seviyor diye giriyor evimize. Yoksa asla.
Evet yaaa halbuki çok güzel konuydu, gülümsetti beniKonu berbat berbatova gidiyor kacalim gelFeslegen Kokulu Nane amacindan sapmis gitmis alakasiz yerlere
Ama makinaya tuz filan koyuyoruz normal deterjan koymasak da kimyasal oluyor icinde.Ben bulaşık makinesine atıp Deterjansız çalıştırıp sonra sirkeli suya koyup doğruyorum bu yöntemimarkadaşımdan öğrendim çok pratik
Burdan kaçççççAma makinaya tuz filan koyuyoruz normal deterjan koymasak da kimyasal oluyor icinde.
Peki gittim.Burdan kaççççç
Hic tuz kullanmadimAma makinaya tuz filan koyuyoruz normal deterjan koymasak da kimyasal oluyor icinde.
O kadar su israfina degiyor mu diye dusunuyorum.Kesinlikle katıliyorum buna
Sabahtan başliyorum ispanak yıkayip suda bekletmeye 5-6 kez yıkiyorum yine kumlu yine çamurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?