İsmimi değiştireceğim, nefret ediyorum

Yanlış anlamayın ama kızınız olursa alesya koymayın anlamları güzel ama okunuşu zor bir isim telaffuzu Zor olur ve akran zorbaligina maruz kalır.
Siz benim ismimi duysaniz bi dunyada bu ismi bir baskasinin daha kullandigini sanmiyorum. Cok degisik ve telaffuzu zor bir isim. İsmimi cok seviyorum kendimi ck ozel hisettiriyor. Her duyan ck seviyor ve unutmuyor degisik bir isim oldugu icin. Ve akran zorbaligina da ugramadim zamaninda. Zaten ikinciyi dusunmuyorum oglum oldu kiz icin artik cok gec

Çok kötü bir isim. Anlamı güzel ama söylenişi kötü, kulağa güzel gelmiyor. Şu yeni zamanda güzel anlamlı diye uyduruk söylenişli isimler yaygınlaştı. Ama cidden kötü duruyor
Zevk meselesi tabiki kisiden kisiye degisir. Benim cok hosuma gidiyor. Bu saatten sonra ikinciyi dusunmuyorum ama olaki olursa yine de vazgecmem bu isimden

Boyle yazinca merak ettik nedir nedir

Bence Eyşan koyun
Ama Ela ismi de cok güzel

Bu arada mutlaka numeroloji analizi almanızı tavsiye ederim…
İsimleri biz kendimiz seçiyoruz ailemize o ilhamı biz veriyormuşuz.
Döndü isminin negatifini yaşadıysanız
Yeni isminde önce negatif enerjisini daha sonra olumlu enerjisini yaşarsınız
Numeroloji analizi alarak hangi isim hangi çakranizi dengeler onu mutlaka araştırırsanız
Başarıya giden yolda yardımcınız olur
Hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Gamze gizem isimleri güzel bence

Türkçe olması tutuyor eyvallah ama isim değil çekimli fiil o yüzden maalesef Türkçe isim kategorisinde değil (iyi ki de değil)
Çekimli fiil olabilir ama bunlara Türkçe isim değillerdir diyemeyiz. İnsanlar yıllardır bu isimleri kullanıyor, Dursun, Yaşar, Döndü, Durdu vs. gayet Türkçe isimler. Fiil olmakla birlikte artık isimleşmişler de aynı zamanda, bir kişiyi işaret ediyorlar çünkü. Kaynaklara bakmak gerek yine de.

Beril...birden aklıma geldi. İsabetli bir karar almışsınız. Yeni isminizle mutluluk diliyorum:)

Daha modern değişik az duyulmuş bir isim bulurum ben olsam . Onca sene döndü olduktan sonra bence hakkınız bu kadar klişe isimler değil :) gönlünüzce olsun ve arapça kökenli olmasın deme hassasiyetinize kalbimi bıraktım :) Devin çok güzel mesela. Ela değil de Elay çok hoş. Türkçe ve klasik olarak da Miray,Hilal,İdil önerebilirim. Defne güzel Yunan kökenli ama. Eliz çok güzel. Gönlünüzce olsun

Hoşgeldin Buket..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…