İsmimi değiştireceğim, nefret ediyorum

Damla kizima koymayi düşündüğüm isimlerden biriydi. Duru, Gökçe , Beste diğer begendiklerimiz

haklısın vallahi

Kizim olsaydi Alesya koyucaktim ismini. Ask perisi demek ormandan gelen kiz anlamina da geliyor. senin sectigin isimler arasinda en begendigim Ela. Simdiden hayirli olsun

Buket güzel bir isim bence .

konuyu okumadan önce ne gerek var diye önyargılı yaklaşmıştım ama gerçekten değiştirmeye değer bir isim. bizim orada da çok var böyle isimler… döndü, döne, satı, satılmış, durmuş, durak, dursun, yeter. tüm tuşlara basmışlar doğum kontrolü uğruna.

açıkçası ben buket, başak isimlerini pek anlamlı bulmuyorum. ela güzel, yazılanlar arasında aylin çok güzel nahif bir isim. hayırlı olsun yeni isminiz ve hayatınız :)

Kizim olsaydi Alesya koyucaktim ismini. Ask perisi demek ormandan gelen kiz anlamina da geliyor. senin sectigin isimler arasinda en begendigim Ela. Simdiden hayirli olsun
Yanlış anlamayın ama kızınız olursa alesya koymayın anlamları güzel ama okunuşu zor bir isim telaffuzu Zor olur ve akran zorbaligina maruz kalır.

Benim adım ılgın çokta seviyorum çok duyulmamış güzel bir isim bence

Çok kötü bir isim. Anlamı güzel ama söylenişi kötü, kulağa güzel gelmiyor. Şu yeni zamanda güzel anlamlı diye uyduruk söylenişli isimler yaygınlaştı. Ama cidden kötü duruyor

Sanki kısa, kolay ve türkçe karaktersiz isimleri okuyabiliyorlar da, hiçbirini söyleyemiyorlar adam akıllı, dilleri dönmüyor bi türlü ya da üşeniyorlar uğraşmak istemiyorlar bilemiyorum

Evvvettt! Davamı açıp daha yeni geldim. Buket ismine karar verdim. Çok teşekkür ederim tüm yorumlarınız için, içimi ferahlattınız gerçekten, ailemden daha fazla yardımcı oldunuz :')

Hemen e-devlet'te uyap'a düşmüş bile. Toplam 3005 tl tuttu, hatta dava olumlu olursa iade olacak diye iban yazdırdılar dilekçeme, bir dava için gayet uygun aslında. Adliye çok yoğun olmasına rağmen personeller çok yardımcı oluyor, nereye gideceğimizi falan yönlendiriyorlar hemen.

Birde ben sıra beklerken bir anne-kız daha vardı yanımda, kız da isim değiştirecekmiş. Ayşe ismine ekleme yapıp Ela koyacakmış. Ayşe Ela olacakmış. Dedim ki benim aklımda da Ela vardı Buket'te karar kıldım. Annesi de diyor ki; "sizin gibi ismi Döndü falan olsa anlardım, ama Ayşe ismini beğenmeyip tuturdu ikinci isim ekleyeceğim diye" Kahkaha attık.

Ulen isim değiştirme davası açarken bile zorbalık gördüm bakın

Mahkeme sonucunu da yazacağım buraya, belki sonradan konuyu okuyup fikir edinmek isteyenler olur :)

Bir öğrencim vardı 5 yaşında çocuk , adı Şakir Osmandı

Bence buna siz karar vermelisiniz. Sonuçta hep o isimle hitap edilecek size. Yine de cevabım Ela' dan yana. Hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…