İsmimi değiştireceğim, nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım aklıma ne geldi bence d ile baslayan birsey olursa insanlar daha kolay alışır Damla olabilir mesela bence öyle yap garipsenmesin

Ela

Ben bu ara Umay ismini çok beyeniyorum cansu ve Deniz de güzel insanın kendine isim seçmesi de zordur kolay gelsin

Bana da rahmetli babaannemin ismini vermişti babam. Hatırlıyorum daha 5 yaşındayken babama sitem ediyordum adımı değiştirmesini istiyordum. 33 yaşında değiştirdim. İyi ki yapmışım diyorum. Ben hep erteledim, şimdi keşke çok daha öncesinde yapsaydım diyorum. Beklemeyin değiştirin. Oyumu da başaktan yana kullanıyorum şans sizinle olsun

İş arkadasimin adı Fatimaana idi iş yerinde herkes Fadime diyordu. Resmi işlerde çok sorun yaşamış. 35 yaşında iken Fatma oldu olması gereken olmalı.

Buket de güzel isim. Hayırlı uğurlu olsun.

İşte bu yüzden rahmetli bebeğime rahmetli annenin adını koy istersen diyen kv me karşı çıktım. Adı da biz koyacağız dedim. Allah ikinci bir kız nasip ederse ismini çok sevmeme rağmen koymayacağım çünkü ikame çocuk olmasını istemedim. Başak ismi güzel görünüyor.

Buket isminiz hayırlı olsun Size bol şans getirsin.Ben Başak ismi konusunda oyumu kullanmıştım.Kızlar Başak ismiyle dalga geçerler demişler.Ya Allah aşkına kadın kaç yaşında,ismi Başak olsa kim dalga geçecek çevresinde?İlkokul, ortaokul çocuğu mu bu?Kim zorbalık yapsın?İş yerindeki arkadaşı naber t....şak? mi diyecek?

Döndü de Türkçe hem de öz Türkçe.

Evet, ama bir fiil bu sözcük, insan ismi olmaya uygun değil çünkü isim degil. Yedim, Gittin, Geldiler, Oturduk ne kadar isim olmaya uygunsa, bu sözcük de o kadar isim olmaya uygun Isimler ve fiiler farklı sözdizimi kategorileri. Kaçtır yazıyorum bu sözcük bir fiil diye, forumda benden başka Türkçe bilen yok mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…