İsmimi değiştireceğim, nefret ediyorum

Canım aklıma ne geldi bence d ile baslayan birsey olursa insanlar daha kolay alışır Damla olabilir mesela bence öyle yap garipsenmesin

Ela

Ben bu ara Umay ismini çok beyeniyorum cansu ve Deniz de güzel insanın kendine isim seçmesi de zordur kolay gelsin

Bana da rahmetli babaannemin ismini vermişti babam. Hatırlıyorum daha 5 yaşındayken babama sitem ediyordum adımı değiştirmesini istiyordum. 33 yaşında değiştirdim. İyi ki yapmışım diyorum. Ben hep erteledim, şimdi keşke çok daha öncesinde yapsaydım diyorum. Beklemeyin değiştirin. Oyumu da başaktan yana kullanıyorum şans sizinle olsun

İş arkadasimin adı Fatimaana idi iş yerinde herkes Fadime diyordu. Resmi işlerde çok sorun yaşamış. 35 yaşında iken Fatma oldu olması gereken olmalı.

Buket de güzel isim. Hayırlı uğurlu olsun.

Çoğu arkadaş başak demiş de, ben küçükken başak diye arkadaşım vardı. Çocuklar ilk harfini değiştirip dalga geçiyorlardı. Tavsiye etmem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…