- 31 Mart 2019
- 1.097
- 570
- 103
- Konu Sahibi cherry cherry lady
-
Canım aklıma ne geldi bence d ile baslayan birsey olursa insanlar daha kolay alışır Damla olabilir mesela bence öyle yap garipsenmesinTeşekkür ederim önerileriniz için, Buket'e karar verdim davayı açtım çoktan :) Açıkçası ailem ve akrabalarım çok umurumda değil. Akrabalarla görüşmeyiz bile zaten. Ben iş hayatıma ve bundan sonraki tanışacağım insanlara odaklıyım. Ama ailemi de alıştırırım diye düşünüyorum. Muhtemelen bir süre "Dönd.. ay Buket" modunda takılacaklarDöndü dediklerinde bakmayacağm hahaah
ElaMerhaba. 25 yaşındayım, malesef ki adım Döndü.
Dedem kendi annesinin adını vermiş bana. İsmimden nefret ediyorum, oldum olası soranlara söylemeye utandım. Tabi ki okulda hep dalgalar geçildi falan.. Hiç benimseyemedim. Ailemdeki tüm kuzenlerimin adı modern, bi piyango bana vurmuş :)
Okulu yeni bitirdim, iş hayatına başlamadan bi an önce değiştirmek istiyorum. Hatta bu yaşıma kadar geç bile kaldım. Haftaya dava açacağım zaten. Ailem de destekliyor. "O zaman öyle gerekti, ses çıkaramadık. Şimdi ki aklımız olsa vermezdik bu ismi" diyorlar.
Aklımda üç-dört isim var; Buket, Başak, Damla, Ela.
Sizce hangisi daha güzel? Ya da yaşıma da yakışacak arapça kökenli olmayan bir isim öneriniz varsa alırım :)
Ayrıca eklemeden de duramayacağım: Her bebek dünyaya kendi kimliğiyle, ayrı bir birey olarak gelir. Bu yüzden ne olur çocuklarınıza isim verirken, birilerinin adını onlar üzerinde yaşatmaya çalışmayın. Emin olun büyüdükçe o geleneksel eski dede-nine isimlerinden nefret ediyorlar.
Ben bu ara Umay ismini çok beyeniyorum cansu ve Deniz de güzel insanın kendine isim seçmesi de zordur kolay gelsinMerhaba. 25 yaşındayım, malesef ki adım Döndü.
Dedem kendi annesinin adını vermiş bana. İsmimden nefret ediyorum, oldum olası soranlara söylemeye utandım. Tabi ki okulda hep dalgalar geçildi falan.. Hiç benimseyemedim. Ailemdeki tüm kuzenlerimin adı modern, bi piyango bana vurmuş :)
Okulu yeni bitirdim, iş hayatına başlamadan bi an önce değiştirmek istiyorum. Hatta bu yaşıma kadar geç bile kaldım. Haftaya dava açacağım zaten. Ailem de destekliyor. "O zaman öyle gerekti, ses çıkaramadık. Şimdi ki aklımız olsa vermezdik bu ismi" diyorlar.
Aklımda üç-dört isim var; Buket, Başak, Damla, Ela.
Sizce hangisi daha güzel? Ya da yaşıma da yakışacak arapça kökenli olmayan bir isim öneriniz varsa alırım :)
Ayrıca eklemeden de duramayacağım: Her bebek dünyaya kendi kimliğiyle, ayrı bir birey olarak gelir. Bu yüzden ne olur çocuklarınıza isim verirken, birilerinin adını onlar üzerinde yaşatmaya çalışmayın. Emin olun büyüdükçe o geleneksel eski dede-nine isimlerinden nefret ediyorlar.
Döndü de Türkçe hem de öz Türkçe.Özümüze dönsek her şeyimiz çok güzel aslında. Türkçe kökenli kötü isim hiç görmedim :)
Bende Duru yazmaya gelmistim, direk sizin yorumunuz cikti karsimaDamla yada duru ismini yakıştırdım size
Döndü de Türkçe hem de öz Türkçe.
Evet son güncel ismimiz nedir
Buket'e karar verdim, mahkeme falan bitti. Şimdi e-devletten değişmesini bekliyorum, max 2 hafta sonra yeni kimliğime kavuşacağım inşallah :)Ben de merak ettim
Ayy çok sevindim haydi hayırlı uğurlu olsunBuket'e karar verdim, mahkeme falan bitti. Şimdi e-devletten değişmesini bekliyorum, max 2 hafta sonra yeni kimliğime kavuşacağım inşallah :)
Hayırlı olsun BuketBuket'e karar verdim, mahkeme falan bitti. Şimdi e-devletten değişmesini bekliyorum, max 2 hafta sonra yeni kimliğime kavuşacağım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?