İsmimi değiştireceğim, nefret ediyorum

Damla yada duru ismini yakıştırdım size

benim dedemin nenemin 30dan fazla torunu var. babaannemin hem söylenisi hem anlami kötü olan ismi 15. toruna kalmis oncesinde tonla kiz varken hepsinin ismi ozene bezeneyken ona kakalamislar

Aynısını yazacaktım 1 ve 2 çok güzel. Nedense konu sahibesi bir Buket veya bir Başakmış gibi hissediyorum, sence sen nesin konu sahibesi
Valla benim gönlümden hepsi geçiyor Aslında Deniz ismini çok severdim ama eledim unisex olduğu için.

Sanırım Buket olacak gibi geliyor. Ya her türlü Döndü'den güzel olacak yeni ismim o kesin de.. İnsanın kendisine isim koyması epey zormuş hahaha

Bir saçmalık daha. Kadir gecesinde doğana Kadir, mevlüt kandilinde doğana Mevlüt... Birde ismiyle geldi diye uydurmuşlar saçma sapan bir şey Cuma günü doğdu diye adı Cuma olan komşumuz vardı.

Keşke Eylül'de doğsaydım belki adım Eylül olurdu dicem de, sanmıyorum Döndü'den kurtuluş yok bana hahaha

Iyi de yasiniz degisecek adiniz ayni kalacak. Bunu anlamadim.
Hic tanimadiginiz insanlara isim sormak yerine bence hangi ismi kendinize daha cok yakistirdiginiz, benimsediginiz onemli.
Aslında kendim seçtim zaten dört seçenek arasında kararsız kaldım :)

Yaş olayı şöyle, yeni nesil isim önerenler çok oldu çevremde. Mesela bana "mila" ismi yakışmaz. Mila isminde biri en fazla 5 yaşındadır Yani dikkat çeksin ve ismini mi değiştirdin diye sorulsun istemiyorum..

Beğendiğiniz isimlerden birini önermem gerekirse ben Başak ismini beğendim. İş hayatına başlamadan değiştirme düşünceniz çok iyi. Çok hızlı sonuçlanır o dava hızlıca da adapte olur etrafınızdaki herkes diye düşünüyorum.

Her bebek dünyaya kendi kimliğiyle, ayrı bir birey olarak gelir. Bu yüzden ne olur çocuklarınıza isim verirken, birilerinin adını onlar üzerinde yaşatmaya çalışmayın
Bunu her hamileligimde soyledim (3 ) en nefret ettigim olaydir.
Annem yegeni dogdugunda babamin adini koymus. Annem sonra bosandi cocugun adi kaldi, al... cocuk yillarca ismini sevmeyerek yasadi en sonunda gitti degistirdi
Bence degistir icine sinmiyosa.

Sizce şirin ismi nasıl ileride kızım olursa bu ismi koymak istiyorum herkes alay eder o isimle diyorlar alay edilecek ne var onu da bilmiyorum ama
Sizin belirttiğiniz isimlerden de Ela güzel

Buket güzel bence bu arada bir ara e devletten değiştiriliyodu davaya gerek olmadan o kalktı mı

Ela'yı neden beğenmediniz? Ben uluslararası ticaret okuduğum için yurtdışına çıkarsam kolaylık olur, hem de Türkçe diye seçenekler arasına eklemiştim :)
Beğendiğim bir isim değil eskiden beri kulağa güzel gelmiyor bana göre başka bir sebebi yok
İnsanın kendi ismini seçmesi ne güzel şans tatlı bir telaş

Sizce şirin ismi nasıl ileride kızım olursa bu ismi koymak istiyorum herkes alay eder o isimle diyorlar alay edilecek ne var onu da bilmiyorum ama
Sizin belirttiğiniz isimlerden de Ela güzel

Ben kizima koymazdim.
Belki şirin bir kadin olmayacak.
Ben şahsen şirin değilim mesela ve ismimim şirin olmasını istemezdim ( bende konusahibi gibi isim tacizine uğramış bir insanım. Babamin DEDESININ ismini vermişler. )

Ben de bu nedenle çok hassasım isim konusunda.

Bir çocuğum olursa çok ince eleyip sık dokurum, asla dalga konusu olmayacak, yeni nesil abidik gubidik isimlerden de olmayacak, ama ileride onun da mutlu olacağı modern bir isim seçmek isterim :)

Siz yine de büyük konusmayin
Bende iki cinsiyete de verilen isim vermem demistim ama verdim. Bizim köyde erkek çocuklara çok verilen bir isim için de herkes onu veriyor vermem demışıdım onu da verdiğm
Ne yapiyoruz yapmak istemediklerimizi değil yapmak istediklerimizi dillendiriyoruz
Anne baba ismi vermem demiyoruz modern isim veririm diyoruz sonuna da inşallah ekliyoruz işi sağlama alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…