İsmimi değiştireceğim, nefret ediyorum

Buket ve ela 'yı ele
Böyle deyince de ela lale el ele geldi aklıma

Hahaha haklısınız, ama arkadaş büyük konuşuyorum Döndü koymazdım ben ya!

Yine de manifestleyelim, evrene olumlu enerji gönderelim, kimseyi yargılamayalım... amin

Mila, ve benzeri isimler çocuklarda olsa bile bana isim hissini veremiyor nedense. Bence Başak ismini seçin gitsin. Hem güzel hem de modası geçmeyen bir isim.

Asu nasıl

+Durdu var bizim köyde

İç Anadolu'nun ta kendisi olabilirim. Yürüyen iç anadoluyum ben. Üniversitede ismimi okuyan hocam bile demişti iç anadolunun neresindensin sen diye

Ela'yı neden beğenmediniz? Ben uluslararası ticaret okuduğum için yurtdışına çıkarsam kolaylık olur, hem de Türkçe diye seçenekler arasına eklemiştim :)

Özümüze dönsek her şeyimiz çok güzel aslında. Türkçe kökenli kötü isim hiç görmedim :)
Bir bilgi eklemek istedim yazdıklarınıza ithafen
Ela Farsça kökenli, Buket Fransızca kökenli.

Benimde lisede sınıf arkadaşımın adı döndüydü, lisede Aytuğ yapmıştı.

İstersen döndü göbek adı kalsın başına da istediğinn adı koy mesela Ela hem kısa hem güzel Damla da güzel

Konunuzu sabote etmiş gibi olmayacaksam ben de bişey sorabilir miyim? 85 doğumluyum. 40 yaşında sayılırım artık. Aynı sorundan muzdaribim ve 13 yaşımdan beri başka isim kullanıyorum. Ben de değiştirebilir miyim acaba? Yoksa çok mu geç oldu? Daha mı zorlaşır değiştirmek? Konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi?

Bu arada Başak veya Damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…