• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

Eğer kendinizi mutsuz hissediyorsanız değiştirilebilir veya yanina bir isim ekleyebilirsiniz. Dava açılıp tek celsede biter iş. Özelden hangi şehirde olduğunuzu yazın yardımcı olmaya çalışayım.

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Cok guzel bir ismin var.. ece den daha guzel.. nostalji tadinda. . ece ye turku yazamazsin mesela.. eceler alinmasin da..

E812CF1C-50C6-47E2-AD04-5C035B85DFFE.png

Foruma ilk üye olduğumda kendi isim ve soyismimle üye olmuştum. Bu şekilde olan bir üyeyle bayağı dalga geçmişlerdi nedenini pek anlamasam da apar topar yeni nickname buldum kendime. Bu hikayem olmasaydı şimdi sevdiğiniz Meryem ismiyle gorunecektim. :KK25:begenmeniz hoşuma gitti.
Sevgili Mihriban kardeşim M Mihribantje bence isminiz çok güzel. Kötü bir anlamı olmadığı gibi tınısı kulağa hoş geliyor.

Keşke değiştirmeseydiniz, dalga geçilecek nesi var anlamadım valla tınısı çok hoş, yumuşak, kızım olsa adını koyardım o derece güzel :KK200:
Gerçi insanlar her şeye bir kulp buluyorlar...

Mihriban isminin sonundaki “ban” hecesi beni biraz rahatsız ediyor. Neden olduğunu tam bilmiyorum açıklayamadım şimdi. Ama ben olsam değiştirmezdim. İsminize kendiniz alışamadıysanız anlarım da çevrenizin baskısı ile değiştirmeye değmez. Kötü bir anlamı yok ve dalga geçilecek bir geçmişi yok ismin.
Not: İsmin sonundaki ban hecesi atılınca bir anlamı varsa mihri olarak kullanabilirsiniz.

Keşke değiştirmeseydiniz, dalga geçilecek nesi var anlamadım valla tınısı çok hoş, yumuşak, kızım olsa adını koyardım o derece güzel :KK200:
Gerçi insanlar her şeye bir kulp buluyorlar...
Kulupte alenen İsim Soyisim kullanmak pek adetten değil sanırsam. :cool: Gizliliği pek seviyor hatunlarimiz. Kendilerince haklı da olabilirler. Benim gibi 50 yaşı devirenler pek sorun etmiyor gene de alay konusu olmak istemedim canım. İnşallah sağlıklı, dünya güzeli bir kızınız olur. :dua::dua::dua:

Benim ismimi de mihriban koysalardi keske.modern bi ismim var.ergenken mihriban olsa adim kafaya takardim ama 30 dan sonra mihriban isminin nasil klas oldugunu anlayacaksin8z.mihrimah,mihriban cok guzel isimler

Back