• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Adına şarkı bile yazılmış. Bence güzel bir isim. Hiç değiştirmekle uğraşma. :KK68:

bence güzel değiştirilecek bir isim değil bana göre 25 yaşına doğru seversin diye düşünüyorum 20 li yaşlarda ismini beğenen az oluyor zaten

Konunun sadece başını okudum ismim mihriban çok mu kötü diye ve dayanamadım devamını okumadan eğer bir kızım olursa adını mihriban koymayı çok istiyorum çünkü mihriban adına bayılıyorum sakın öyle bi hata yapma adın çok ama çook güzel inan ❤️❤️❤️

isim değiştirmek için geçerli sebepleriniz olmalı, zamanında değiştirmiş biri olarak söylüyorum. duruşmaya giriyorsunuz, size sebepler soruluyor, canım istediyi kabul ederler mi bilmiyorum.

Bence isminiz çok güzel. Hele de Mihriban türküsü aklıma gelince daha da güzel gelir. Öyle düşünmeyin. Cemreler ya da melisalar nasıl oluyormuş ki. İsmi güzel yapan sahipleridir. Boş verin derim

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Isminiz bence cokk guzel.Mihriban ismi bana hep naif, zarif,asil bir kadini cagristirir.Hicte koylu kizi animsamam ki koylu kizlarinin da nesi varmis.Simdiki koylu kizlari cok modern ayrica .Ama bence isminiz gercekten cok güzel

Benim arkadaşım seneler önce uniye gitmeden değiştirdi. Aslında ısminin önüne ilk isim olarak ekletti.
Şuan surec nasıl bilmiyorum ama 2 sahit istemişlerdi. beni ve bir kiz arkadasını yazmıştı şahit olarak. Diğer kız son dakika gelmedi mahkeme günü ama hakim yine de değiştirdi ve hatırladığım kadarıyla bana sadece etrafta kullanmak istediği ismi sorup o isimle mi sesleniyorsunuz demişti. Bende evet demistim. Yani o ismi herkes söylüyor şuan ki ismimi kullanmıyorlar diye dava açmıştı. 5 dk da falan bitmişti.
Sonrasında gazeteye falan ilan vermişti bir kac prosedürü var ama zor olmamıştı yani o zaman hemen degistirmisti. Uniye falan gitti şuan herkes o ismini söylüyor.
Bence rahatsızsaniz degistirin. Ya da ilk isim olarak ekletin önüne.

Ya mihriban ismi cok güzel.benim ismim de güzel degil ama galiba bu konuya takilma yaşım gectigi icin artik umursamiyorum.ama mihriban cok güzel kac isimde kisiye türkü yakılmış ki..
Hani kimseyi kirmak istemem ama arya,alya akimından artik gına geldi.

Almina'dan,Arya'dan,Lina'dan kat kat güzel bence.

Back