• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

Ismim Mihriban ve sen halt etmişsin. İsim de eminim senin bedenine ait olmaktan mutlu değildir. Böyle aşağılayıcı saçma şey duymadım. İstanbul'un ortasında yaşıyorum fakat köylü de olunabilirdi, ne var bunda?
Metropol kızı olunca ne oluyor. Bilinen 20 olabilir ama IQ seviyen yerlerde. Ismini sevmemeni anlarım fakat böyle köylü olmayı aşağılaman isim üzerinden hiç hoş değil. Umarım değiştirebiliyorsundur da seninle adaş olan bütün Mihribanlar kurtulur.
Bunu ben demedim. Arkadasim demisti ve bir kac kisiden daha duydum Mihriban koylu isim diye. Yoksa ben asla kimseyi asaglamam. Cidden kirici konustun simdi

Mihriban çok hoş bir isim bence.Ben olsam değiştirmezdim.Abdurrahim Karakoç’un sevdasının adıdır Mihriban.Masumiyetin simgesidir.Melissaların donukluğuna karşılık geçmişin samimiyetidir.

Mihribanların azaldığı bir dünyada ne kıymetli isminiz var halbuki bir bilseniz.

Ben olsam değiştirmezdim. Zamanın tırt modern isimlerinden çok daha iyi olduğunu birkaç sene sonra anlayacaksınız.

Elif'lere, Zeynep'lere hasretiz resmen.
Zeynep 💕💕 hayalimde isimi koymayı nasip etti Rabbim. Bir kızım Aişe bir Kızım Zeynep 💗

züleyha mihrimahı..sakineyle aynı kefeye nasıl kyodunuz ;)

Aslinda hicbiri kotu isim degil,
Ama kafamda yankilaniyor Zuleyha bekletme ha, Zuleyha geç kalma ha...
Aşk kağıda yazilmiyor Mihriban...
Ya da le le le sakine, niye gittin tütüne 😬
Sanirim birazdan bu isimlerin sahiplerinin gazabina ugrayacagim 🤣
Alinmasinlar lutfen, sorun benim türkü hafizamda, Mahmut Tuncer in Seyithan sarkisini bile ezberden soyleyebilecek kadar kaydediyorum elimde degil 🙈

Kimse ne olur üzülmesin ama yeni nesil tırt isimleri duydukça eski isimlerin ne güzel tınısı, anlamı varmış diyorum. Anlamsız ahenksiz öyle tuhaf isimler duyuyorum ki. Tamam çok eski olmasın ama yani çok garibime gidiyor yeni nesil isim akımları. Ama tabi tercih sizin ne diyelim beğenmiyorsaniz zamanı gelince değiştirin. Ama Mihriban çok şiirsel bir ad

Mihriban çok sevdiğim isimlerden benim bir diğeri de Meryem :KK200:
Foruma ilk üye olduğumda kendi isim ve soyismimle üye olmuştum. Bu şekilde olan bir üyeyle bayağı dalga geçmişlerdi nedenini pek anlamasam da apar topar yeni nickname buldum kendime. Bu hikayem olmasaydı şimdi sevdiğiniz Meryem ismiyle gorunecektim. :KK25:begenmeniz hoşuma gitti.
Sevgili Mihriban kardeşim M Mihribantje bence isminiz çok güzel. Kötü bir anlamı olmadığı gibi tınısı kulağa hoş geliyor.

İsminiz çok güzel. Ama siz beğenmiyorsanız kendi tercihiniz değiştirebilirsiniz. Zevk meselesi sonuçta. Üniversitede bir arkadaşımız ismini değiştirmişti. Ama onun ismi cidden çok kötüydü. Sizinki bence güzel.

Annemin ismi mihriban duysa ne varmis ismimizde ne guzel derdi kesin :KK45: ki oylede bence eskilerin daha cok kullandigi isim olsa bile soylenisi gayet guzel degistirmezdim ben olsam

Cok guzel ismin var kiymetini bil bence. gunumuzun koyulan sacma isimlerinden daha cok anlamlidir unutulan "eski"diye koyulmayan isimler.Daha anlamli,daha zarifler her zaman

Back