- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
- Konu Sahibi Mihribantje
Leyla, ela gözlü bir çöl ahusuBende Leyla ismini beğeniyorum eski ama guzel
Saçları bahtindan daha siyahtır
Diye bir şiiri vardır Ahmet Hamdi Tanpınar'ın çok severim aklıma geldi şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leyla, ela gözlü bir çöl ahusuBende Leyla ismini beğeniyorum eski ama guzel
ben de cok begeniyordum kizimin adini leyla koydum.Fonetigi de cok güzel.Anlami da:)Bende Leyla ismini beğeniyorum eski ama guzel
aynen. farkli olacam diye sacma sapan anlami olmayan isimler turedi. bi arada "eymen" çılgınlığı vardı. nereye kafami cevirsem 3 5 tane eymen görüyordumAra ara bununla ilgili konu açılıyor forumda. Anneler doğacak kızları için alternatif isimleri yazıp hangisini koyayım diye anket yapıyorlar. Bir görün o isimleri. Felaket!
Ben de severim ama leyla gece demek.Bende Leyla ismini beğeniyorum eski ama guzel
ilk once tesekkur ediyorum. Ben koyluleri asaglamiyorum lutfen oyle dusunmeyin arkadasim bunu demisti mihriban koylu ismi gibi diye. Yanlis anlasilma olmasinİsmin çok güzel. bence değişeceğin melisa ismine göre harika
20 yaşına kadar hep böylemi hissettin? Köylülerİ hatırlama ve hoşlenmamana anlam veremedim. ergen gibi yazmışsın. yaşında var baya ergen değilsin.
Anlamı nedir? Bir ismin güzel olması için anlamının güzel olması lazım.
Arkadasın ismin çok güzel deseydi beğenir kabullenirmiydin bu güzel ismiilk once tesekkur ediyorum. Ben koyluleri asaglamiyorum lutfen oyle dusunmeyin arkadasim bunu demisti mihriban koylu ismi gibi diye. Yanlis anlasilma olmasin
Sefkatli, merhametli, yumusak huylu, dost. Anlami bu
aynen. farkli olacam diye sacma sapan anlami olmayan isimler turedi. bi arada "eymen" çılgınlığı vardı. nereye kafami cevirsem 3 5 tane eymen görüyordum
Değiştirmekten ziyade yanına isim ekleyebilirsin. Mihriban bana da tuhaf geliyor.Birde cok eski bir isim yani ne biliyim 20 yasinda bi kiza yakismiyor sanki. Ben bu sekilde dusunuyorum ama yinede bilemiyorum kizlar ismimi degistirsemde ailem hala Mihriban diye seslenecek bana. Birde arkadaslarim falan
bi de bu çocukların büyüyeceği hiç akıllarına gelmiyor. ayşe, fatma, elif, emine gibi isimlere hasret kaldik.Evet, amaç farklı olmak ama ne kadar sıradan ve itici olduklarının farkında değiller.
Annem mihriban ben cemre bu konu cok etkiledi beni oyuzden cemre bu kadar cokmu cidden bi haberim ben durumdan ama evet cemre melisa dan cok daha iyiMihriban da köylü ismiymiş ya kuzum? Her on kişiden biri de Cemre.Keza benim ismim de öyle Tuğçe. 91 senesinde doğanlar ya Tuğçe ya Merve zaten.İsim değiştirecek olsam daha başka isimler seçerdim.Yoksa Cemre de hoş ama Melisayı cidden beğenmiyorum.Aklıma Şeyma’nın yasak aşk bebesi geliyor