• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

ben çok seviyorum bu isimi türküsünüde çok severim bana naif bir isim gibi geliyor

hay ağzına saglık. ortalik iremsu, ecemnaz, sudenaz vs gibi isimlerle dolu. 70 yasinda ki bir kadinin isminin ecemnaz oldugunu dusunemiyorum :deli:

Ara ara bununla ilgili konu açılıyor forumda. Anneler doğacak kızları için alternatif isimleri yazıp hangisini koyayım diye anket yapıyorlar. Bir görün o isimleri. Felaket!

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Guzel bir isminiz var nesini beğenmediniz anlamadim

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Ben de adımın gece olmasını isterdim

Ben degistirmezdim. Güzel bir isim bence benim aklimada masum dogal bir yuzu cagistiriyor ismin :)

Bence farklı bir isim olması çok güzel. Ergenlikte arkadaşlarınız gibi herkes gibi olmak çok çekici gelse de yaşınız ilerledikçe farklı olmanın insanların aklında yer edebilmenin güzelliğini anlıyorsunuz. Herkes için farklı olsa da ergenlik benim için 22ye kadar sürmüştü sonrasında düşüncelerim hayata bakış açım vs çok değişti ve olgunlaştı. Değiştirecek olursanız bence birkaç yıl daha bekleyin. Veya oluyorsa ikinci bir isim ekletip istediğinizde onu kullanabilirsiniz. Ya da denemek için seçtiğiniz bir isimle seslensin arkadaşlarınız aileniz bir süre deneyin. Size verilmiş olan bir ismi silmeniz daha sonra pişmanlık yaratabilir.

Ask olsun cemre banal isimmi demeyin:KK23:
Mihriban da köylü ismiymiş ya kuzum? Her on kişiden biri de Cemre.Keza benim ismim de öyle Tuğçe. 91 senesinde doğanlar ya Tuğçe ya Merve zaten.İsim değiştirecek olsam daha başka isimler seçerdim.Yoksa Cemre de hoş ama Melisayı cidden beğenmiyorum.Aklıma Şeyma’nın yasak aşk bebesi geliyor😂

İsmin çok güzel. bence değişeceğin melisa ismine göre harika 😍
20 yaşına kadar hep böylemi hissettin? Köylülerİ hatırlama ve hoşlenmamana anlam veremedim. ergen gibi yazmışsın. yaşında var baya ergen değilsin.

Back