Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turkiye'ye biletimi aldigimi esime soylesem viyak viyak aglayacagini biliyorum aslinda. Istiyorum ki bunlara sebebiyet vermeden anlasin ve babasina beraber yasamanin evliligimizi etkileyecegini soyleyebilsin. Babasindan cekiniyor sanirim. Yani ben resti cekmeden pacasi tutusmayanlardan. Saglam bi bollywood sahnesi sart bunlara!
Dediklerinizde haklisiniz. Kimseyle tartisip konuyu uzatmak istemedigimden izah etmeye calismadim. Hindistan bilim konusunda bizden ileri. Nukleer silahini kendi uretmis bir ulke. Tip ve muhendislik alanlarinda da cok iyiler. Tek sorun populasyon. Bazi amerikalilar turklerin deveye binip seyahat ettigini dusunuyor bu da onun gibi bir sey. Hindistan da herkes pıpını tarlada yapmiyor:) kardes evliligini de ilk kez duydum. Belki istatiksel olarak olmustur. Bu populasyonla normal. Sadece yeni delhi'de 40 milyon civari insan var. Bir ogretmen, doktor, hakim ayni turkiye'de oldugu gibi iyi hayat suruyor. Benim esim de egitimini tamamlayinca tr deki bir hekimle hemen hemen ayni maasi alabilecek. Hatta biraz un yapsan bir muayenehane ile koseyi donuyorsun. Hekimlik biraz da gonul isi. Para para para nereye kadar. Goturecegimiz bir kefen yahu :) guzel dusunceleriniz icin tesekkur ediyorum.Esinle mutluysan aileyi onlarin taktikleriyle aradan cikar. Ne mezunu olup nerede yasamayi sectigin seni ilgilendirir.
Bizim sozde insansever kadim milletin yorumlarini da bosver. Doguya baktiklarinda dunyanin en iyi milleti batiya baktiklarinda en beteri sayarlar kendilerini. 1.5 milyarlik ulkenin insanlarindan bahsederken yapilan genellemeler falan komik. Wc yokmus herkes kardesiyle evleniyormus pislikten hasta oluyorlarmis, asirlarca! geridelermis bizden. Ben de yurtdisindayim birsuru hintli arkadasim da var, gayet egitimli akilli insanlar.
Su turk milleti kadar kendine asik ve ayni zamanda kendinden nefret eden baska bi millet gormedim.
Arkadasim burada misli gecmis zamanlarla kulaktan duyma bilgilerle konusuyorlar orada 5 aydir yasayan sensin.Dediklerinizde haklisiniz. Kimseyle tartisip konuyu uzatmak istemedigimden izah etmeye calismadim. Hindistan bilim konusunda bizden ileri. Nukleer silahini kendi uretmis bir ulke. Tip ve muhendislik alanlarinda da cok iyiler. Tek sorun populasyon. Bazi amerikalilar turklerin deveye binip seyahat ettigini dusunuyor bu da onun gibi bir sey. Hindistan da herkes pıpını tarlada yapmiyor:) kardes evliligini de ilk kez duydum. Belki istatiksel olarak olmustur. Bu populasyonla normal. Sadece yeni delhi'de 40 milyon civari insan var. Bir ogretmen, doktor, hakim ayni turkiye'de oldugu gibi iyi hayat suruyor. Benim esim de egitimini tamamlayinca tr deki bir hekimle hemen hemen ayni maasi alabilecek. Hatta biraz un yapsan bir muayenehane ile koseyi donuyorsun. Hekimlik biraz da gonul isi. Para para para nereye kadar. Goturecegimiz bir kefen yahu :) guzel dusunceleriniz icin tesekkur ediyorum.
Evet aynı evde kalmak için geçerli bir sebepti zaten bu ....odamizda ayri banyo/wc var
Olmaz mi bir o kadar da tuhaf akla yatmayan seyler var. Ama ulke cok buyuk ve cok kalabalik. 1.2 milyarlik ulke bu. Polyandry yanilmiyorsam. Tek kadin 5 erkekle evlenmisti. Koca 1.2 milyarlik ulkenin bir koyunde olan bir gelenek bu. Herneyse ben konumu kilitlettirmek istiyorum ama buna hakkim var mi? Ben meselemi esimle cozdum.Arkadasim burada misli gecmis zamanlarla kulaktan duyma bilgilerle konusuyorlar orada 5 aydir yasayan sensin.
Kardes evliligini bilmiyorum ama nerede cokluk orada :) lafini biliriz.
Farkli dinler kulturler cehalet olan kesim var tabii ki orada.
Bir kadinin 5 kardesle birden evlendigi.
Kuzen evliliginin yasak ama dayi evliliginin serbest oldugu kesimler var.
ama gayet de turkiye standartlarina yakin yasayan insanlar da var. elbette para onemli. Ben de gittim hindistana. Insan o rickshawlari cekenleri gorunce adaleti sorguluyor. Azicik paraya tum gun calisan insanlarin belki 1 gunluk maasi ileride sizin esinizin muayene ucretine yetmeyecek.
Para ise konu fazla para ile hindistanda daha iyi de yasanilir.
Ask ise insanlik ise onun memleketi yok.
Umarim cozersiniz.Olmaz mi bir o kadar da tuhaf akla yatmayan seyler var. Ama ulke cok buyuk ve cok kalabalik. 1.2 milyarlik ulke bu. Polyandry yanilmiyorsam. Tek kadin 5 erkekle evlenmisti. Koca 1.2 milyarlik ulkenin bir koyunde olan bir gelenek bu. Herneyse ben konumu kilitlettirmek istiyorum ama buna hakkim var mi? Ben meselemi esimle cozdum.
Olmaz mi bir o kadar da tuhaf akla yatmayan seyler var. Ama ulke cok buyuk ve cok kalabalik. 1.2 milyarlik ulke bu. Polyandry yanilmiyorsam. Tek kadin 5 erkekle evlenmisti. Koca 1.2 milyarlik ulkenin bir koyunde olan bir gelenek bu. Herneyse ben konumu kilitlettirmek istiyorum ama buna hakkim var mi? Ben meselemi esimle cozdum.
_______________Mune konumu kilitlerseniz sevinirim. Cozume ulasildi.