- Konu Sahibi Mihribantje
Ay isim uydurup uydurup anlamını sorarsan da “ cennete düşen ilk küp şeker” diyorlar
Boşverin lütfen
Gayet de güzel isminiz
Boşverin lütfen
Gayet de güzel isminiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha kahkaha attimAy isim uydurup uydurup anlamını sorarsan da “ cennete düşen ilk küp şeker” diyorlar
Boşverin lütfen
Gayet de güzel isminiz
Yok yahu. Son 10 yıldır çoğaldı Zeynep, Elif gibi isimler..
HAHAHAHAHAHAHHAHAAy isim uydurup uydurup anlamını sorarsan da “ cennete düşen ilk küp şeker” diyorlar
Boşverin lütfen
Gayet de güzel isminiz
Bir ara öyleydik de bilmiyorum sadece benim çevremde mi her yer Elif ve Zeynep yanında da ikinci isimler dolduBen olsam değiştirmezdim. Zamanın tırt modern isimlerinden çok daha iyi olduğunu birkaç sene sonra anlayacaksınız.
Elif'lere, Zeynep'lere hasretiz resmen.
Korkarım 5 seneye sonu ra ile biten dört harfli tüm kombinasyonlar tükenecek.
Dora
Pera
Çıra
Vera
Tura
alın kullanın bol bol, sizi gidi modern anneler sizi.
Benim çevremde de bütün kız çocuklarının adı elif, zeynep artık yeter koymayın diyorum
İki kızları olan iki arkadasım var ikisin de kızlarının adı Elif, Zeynep. Sıra bile aynı :)
Bir de Afra ismi koyuyolar ya kızlara,Aynenn Gına geldi yeminle ya.
Hani? Çevremde bir tane bile yok.
Zeynep ve Elif sanırım son 10 yıldır en çok konulan isimler. Listeyi bulursam atarım. Ama tuik tarafından hazırlanan şöyle bir istatistik var. http://www.tuik.gov.tr/TuikCocuk/Start.do Merak edenler isimleri yazıp deneyebilir:)Hani? Çevremde bir tane bile yok.
Cidden mi? Benim çok var valla.
Hatta gözlemlediğim kadarıyla Zeynep ve Elif ler huysuz ve inatçı oluyor. Hiç öyle isimleri gibi naif değiller..
Zeynep ve Elif sanırım son 10 yıldır en çok konulan isimler. Listeyi bulursam atarım. Ama tuik tarafından hazırlanan şöyle bir istatistik var. http://www.tuik.gov.tr/TuikCocuk/Start.do Merak edenler isimleri yazıp deneyebilir:)
Mihriban türküsü ile diğerleri çok farklı..
Hem türkü kadar güzel şey var mı?
Sen nasık mutlu olacaksan öyle yap ama benim ve buradaki çoğu kişinin fikri güzel bir isim olduğu yönünde.Cidden kafama cok taktim. Yani degistirsemde hala eski ismimle hitap edecekler. Ikinci isim ekletebilirim ama onuda sadece yeni insanlarla tanistigimda kullanabilirim.
Türküsünü dinlediğimden beri severim o ismi. Güzel bi isim bence ama siz takmışsınız anlaşılan.ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Bence çok güzel bir ismin var en beğendiğim isimlerden biri keşke benim adım Mihriban olsaydı... O derece beğeniyorum takılma böyle şeylereismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?