• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

İsim size değil de, siz o isme yakışmıyorsunuz. İsmini, ailesini, maddi durumunu beğenmeyen, abisinin hapiste olduğunu, babasının mesleğini herkeslerden saklayan, annesinden utanan, zengin ve elit hayata özenen ezik dizi kızı tripleri tam.

Bir de Cemre, Melisa demiş ya. Vurun beni.

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Keşke benimde ismim Mihriban olsaydı. O arkadaşınız halt etmiş. Kesinlikle değiştirmezdim.

Ne alaka çok güzel bir isim bence. Değiştirdikten 10 yıl sonra da kendine taktığın ismin modern kalmayacak. Hiç gerek yok bence.

İsmin çok güzel asla değiştirme. Bence şuan yaşından dolayı öyle hissediyorsun emin ol bir kaç yıl sonra değişecek fikrin

İsminiz çok güzel. Bence değiştirmeyin.
Ama içinizden öyle geliyorsa değiştirin. Çünkü bu dünyaya bir kere geliyoruz. Nasıl canınız istiyorsa öyle yaşayın.

biraz demode bir isim değiştirmek isterseniz kolayca oluyor bizim kız ismi verilmiş bir erkek arkadaşımız değiştirmişti adını mahkemeyle.

yani bu kadar sevmiyorsanız zorlamaya gerek yok bence.

hepsini anlıyorum da satılmış ne ya

bi insan neden kızına satılmış ismini koyar? bilmediğim bi anlamı mı var acaba

bi diğer anlamadığım isim de yosma bak.

Ayy evet yosma 😳 hangi kafayla koyuyorlar bu isimleri akıl alır gibi değil
Satılmışı ben erkek ismi diye biliyorum ama satı kıza koyuyolar sanki dünyada başka isim kalmadı 😳

Bence gayet güzel isim.Ben 24 yaşındayım ve kızım olsa eski anlamlı ve güzel isimlerden koyardım.Melisa,ada ,maya vs. bana çok da karakterli isimler gibi gelmiyor.Bir de konuyla alakasız ama gördüğüm bir kaç kişiye istinaden yazıyorum.Eğitimsiz kültürsüz bir kitap bile bitirmemiş ama giyimiyle vs kültürsüzlüğünü örtbas etmeye çalışan insanların çocuğu doğduğunda da ilk yaptığı şey garip modern(!) ya da yabancı dilde (ana dili bile düzgün konuşamazlar) isimler koymak.Çoğu da anlamsız.İsmin köylüsü vs olmaz anlamı güzel olduktan sonra.Sen kafanı kitapla bilgiyle doldur,davranışlarını edeple ahlakla yont.Karakterinle öne çıkmaya bak.İsim modern olup cahil kaldıktan sonra ismin melisa olmasının pek bir önemi yok

Ben olsam değiştirmezdim. Kötü bir isim değil takıntı yapmışsın sadece. İsmim anlamı ve çağrışımı kötü olmadığı sürece bence değiştirme sürecine girme.

Ben adımdan bu kadar rahatsız olsam değiştirirdim. Mahkeme süreci ne kadar zor olabilir ki. Mutsuz olacağınıza değiştirin gitsin :)

İsmin gayet güzel her döneme uygun bir isim değiştiripte ne yapacaksın alacağın isim sana uyacak mı belki sana şanssızlık getirecek kimler Sana yeni isminle seslenecek isim değiştirmen önemli değil önemli olan sana o isminle seslenmeleri

ya süslü sözlükteki mihriban da siz misiniz? cidden merak ettim

İsim değiştirmek ban anlamlı gelmiyorç benım eşim ki gercekten cok kötü bir adı var değiştirdi. Ne ben ne de ailesi adını kullanmıyoruz. Hatta bana adımı kullan fala. Diyor eski ismiyle hitap edince. Bende kullanamıyorum açıkçası tuhaf geliyor. Bence adınız kötü değil

İsim değiştirmek ban anlamlı gelmiyorç benım eşim ki gercekten cok kötü bir adı var değiştirdi. Ne ben ne de ailesi adını kullanmıyoruz. Hatta bana adımı kullan fala. Diyor eski ismiyle hitap edince. Bende kullanamıyorum açıkçası tuhaf geliyor. Bence adınız kötü değil
aa neydi ki? Hayır ailesi koyarken ne düşünüyor.

Bizim mahallede Dora ve Elsa var. Anneleri seslenirken duyuyorum markette falan.

Resmen çizgi film karakterlerini kızlarına isim koymuşlar. Değişik ;)

Back