- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
- Konu Sahibi Mihribantje
mesaj tekrarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ismim meryem :)Mihriban çok sevdiğim isimlerden benim bir diğeri de Meryem
Yaniliyorsun ismin çok güzelismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Bir gün sevdiğiniz adam size Mihriban türküsünü söylediğinde fikriniz değişir... İsminiz çok güzel.Birde cok eski bir isim yani ne biliyim 20 yasinda bi kiza yakismiyor sanki. Ben bu sekilde dusunuyorum ama yinede bilemiyorum kizlar ismimi degistirsemde ailem hala Mihriban diye seslenecek bana. Birde arkadaslarim falan
Ayy çok severim kızım olursa Meryem koymayı çok isterim :)Benim de
Benim de ismim meryem :)
Sevindim :) 2 tane Mihriban tanıyorum, ikiside dünya tatlısı, sakin, huzurlu, neşeli insanlar. Mihriban deyince huzurlu bir insan canlanıyor içimde, çok güzel isim.Kizlar merhaba :). Nasil oldu bilmiyorum cok sasiriyorum kendime ama artik ismimi seviyorum! Neyi dert etmisim diye dusunuyorum su an. Modern isim/eski isim diye ayirim yapmamam lazim. Isim isimdir ayrica ismim aslinda cok guzel. Hem anlami guzel (yumusak huylu, merhametli) , hem turkusu var hemde yaygin bir isim degil. Insanlardanda guzel tepki aliyorum ismimi soyleyince. Artik baristim ismimle.. cok zamanimi aldi ama kabullendim. Sizlere bunu bildirmek istedim, cunku biliyorum kafanizi cok sisirdim bu isim derdimle seviliyorsunuz ❤