• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

Kizlar merhaba :). Nasil oldu bilmiyorum cok sasiriyorum kendime ama artik ismimi seviyorum! Neyi dert etmisim diye dusunuyorum su an. Modern isim/eski isim diye ayirim yapmamam lazim. Isim isimdir ayrica ismim aslinda cok guzel. Hem anlami guzel (yumusak huylu, merhametli) , hem turkusu var hemde yaygin bir isim degil. Insanlardanda guzel tepki aliyorum ismimi soyleyince. Artik baristim ismimle.. cok zamanimi aldi ama kabullendim. Sizlere bunu bildirmek istedim, cunku biliyorum kafanizi cok sisirdim bu isim derdimle 😂 seviliyorsunuz ❤️

süslü sözlükte de soru sormuş muydunuz, bir Mihriban olayı da orda vardı da :

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Yaniliyorsun ismin çok güzel :KK200:

sorularımı cevaplamadan geçiyorsunuz cok kırıldım suan :

Birde cok eski bir isim yani ne biliyim 20 yasinda bi kiza yakismiyor sanki. Ben bu sekilde dusunuyorum ama yinede bilemiyorum kizlar ismimi degistirsemde ailem hala Mihriban diye seslenecek bana. Birde arkadaslarim falan
Bir gün sevdiğiniz adam size Mihriban türküsünü söylediğinde fikriniz değişir... İsminiz çok güzel.

Kızım olursa ismini Mihriban koymak istiyorum. Anlamı güzel, tatlı, naif bir isim bence.

mihriban kötü değil.melisa falan deyince dizilerde olur ya zengin şımarık kızlar gözümde onlar canlanıyor.insanların lafıyla hareket etmeyin.her isim her insanda farklı çağrışım yapabilir.anlamı kötü değilse ve şöylenişi sıkıntı çıkarmıyorsa gerek yok.

İsminin anlamını araştır vs sonra sevmeye çalış . Şarkıyı dinleyip yine sever insan

Tek derdin bu olsun. İsmin çok güzel mükemmel 👌 Annene babana git teşekkür et. Modern isim diye birşey yoktur bunuda aklına sok...

Mihriban çok güzel bir isim. Kardeşimin yilliginda bir kızın ismi Telli idi. Yosma var, zamanında Pembe veya Zeytin ismi duyunca tuhaf gelirdi şimdi herkes Mavi, Pamuk vs veriyor.Bence çok güzel bir isminiz var en azından değiştirmek istiyorsanız da isminizin yanına bir isim ekletin ailenizin gönlünü de kırmayın

Kizlar merhaba :). Nasil oldu bilmiyorum cok sasiriyorum kendime ama artik ismimi seviyorum! Neyi dert etmisim diye dusunuyorum su an. Modern isim/eski isim diye ayirim yapmamam lazim. Isim isimdir ayrica ismim aslinda cok guzel. Hem anlami guzel (yumusak huylu, merhametli) , hem turkusu var hemde yaygin bir isim degil. Insanlardanda guzel tepki aliyorum ismimi soyleyince. Artik baristim ismimle.. cok zamanimi aldi ama kabullendim. Sizlere bunu bildirmek istedim, cunku biliyorum kafanizi cok sisirdim bu isim derdimle 😂 seviliyorsunuz ❤
Sevindim :) 2 tane Mihriban tanıyorum, ikiside dünya tatlısı, sakin, huzurlu, neşeli insanlar. Mihriban deyince huzurlu bir insan canlanıyor içimde, çok güzel isim.

Back