- 20 Ocak 2020
- 184
- 161
- 23
- Konu Sahibi Mihribantje
Güzel isim kim uğraşıcak kız değiştirmekle bırak kalsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkasının fikrini ne yapacaksın? Karar verecek olan senin. Bu isimle yaşayan sensinismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Bence değiştirme bana mihri deyin dersin o daha güzel. Kısaca herkes öyle söylüyor dersin. Canını sıkma bunun için o dediğin isimler bence çok sıkıcı.ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Büşra kübra merveDegistirmezdim. Bence yaygın olmaması çok güzel.
Bugün kardeşimin diploma törenine gittim,
96-97 jenerasyonunun yarısının adi busra imis.
500 öğrenci vardı, yarısı kız olsa nasıl 20 taneden fazlası busra olur, oluyormuş:)
Isim degiştirmeyi gerektirmez bence isminide güzel takmayin bence allah sağlık huzur versin boşverin gerisiniismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Yalnız degilsin bende farketmedimVe yine hortlatılmış bir eski konu ve tarihe bakmadan yorum yazan ben