• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismim sizce cokmu kotu?

Benim arkadaşımın adı abdürrezzak dı çocuğa rez derdik. İnstagram ismi falan öyleydi. Baska bir arkadasimin ismi hatice ama hepimiz onu esila diye tanıdık mesela. Siz de mihriban yerine mihri falan dedirtebilirsiniz kendinize ay anlamında

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Başkasının fikrini ne yapacaksın? Karar verecek olan senin. Bu isimle yaşayan sensin

ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Bence değiştirme bana mihri deyin dersin o daha güzel. Kısaca herkes öyle söylüyor dersin. Canını sıkma bunun için o dediğin isimler bence çok sıkıcı.

Sen aylarca düşün, bebegine cok manali bir turkuden, cok guzel bir isim koy, duygular yaşa, o modern isim degil diye değiştirmeyi düşünsün!

Oooohoooo Mihriban’ a gelene kadar ne kadar değişik isimler var. Bence çok kibar bir isim. Zamane isimlerine göre dedeler can’ landı, nineler nur’ landı 😂

Isim degiştirmeyi gerektirmez bence isminide güzel takmayin bence allah sağlık huzur versin boşverin gerisini

Bilmiyorum herkesin zevki kendine ama bana her zaman Meryem,Fatma,Zeynep, Ayşe, Gül,Büşra,Mihriban,Neslihan isimleri çok hoş gelir modern isimleri beğenmem mesela Ada...Allah aşkına ne anlamı var bu ismin ?

Mihrıban dıyınce boyle naif kibarcık guzel bı kız geldi gozmn onune ndnse mıhrıban ısmıne oyle bırı dusunyorum

Back